- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Ερμηνεία όψεων ¶ρη σε γενέθλιο.
-
13-11-2007, 01:45 PM #1
Ερμηνεία όψεων ¶ρη σε γενέθλιο.
Το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας με ώθησε να ψάξω τη θέση του δικού μου ¶ρη. Ήξερα ότι έχω ¶ρη στους διδύμους, τελικά ανακάλυψα ότι μάλλον κάνει δύσκολες όψεις: τετράγωνο με τη σελήνη (που είναι στην παρθένο) και αντίθεση- αυτό δεν θα πεί Inconjunction?- με τον ωροσκόπο μου (είμαι καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό), αλλά και εξάγωνο με τον ήλιο μου . Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε, αν και δεν ξέρω αν ήμουν ακριβής ή σας τα είπα λίγο μπερδεμένα.
-
13-11-2007, 04:11 PM #2
Re: Ερμηνεία όψεων ¶ρη σε γενέθλιο.
Καλησπέρα Artista,
Η Αντιθεση στα αγγλικά είναι opposition. και η Σύνοδος conjuction.
¶ρα, ο ¶ρης κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο?
Κατάλαβα σωστά?
Μπορείς να δεις αυτό το άρθρο ¶ρης, ο πλανήτης της δράσης.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
13-11-2007, 04:37 PM #3
Το inconjunct χρησιμοποιείται για την όψη Πενταγώνου, 150 μοίρες (Quincunx). Επίσης, απ' ότι έχω διαβάσει, αναφέρεται και στην όψη Ημι-εξαγώνου, 30 μοίρες (Semi-Sextile).
-
13-11-2007, 07:32 PM #4
Όχι δεν κάνει αντίθεση τελικά με τον ωροσκόπο, αλλα inconjuction, το χάρτη μου τον έβγαλα εδώ στο πρόγραμμα που διαθέτει το myhoroscope και αυτή την όψη αναφέρει - το ξαναείδα. ΄Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο, στο οποίο αναφέρεστε. Καπου διάβασα ότι το τετράγωνο ¶ρη -Σελήνης σημαίνει νοημοσύνη. Η΄μήπως είναι αρνητική όψη? Ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον.
-
13-11-2007, 08:23 PM #5
Σου ξέφυγε Βδόκω. Η όψη του πενταγώνου δεν είναι η 150άρα. Η 150άρα είναι η χιαστί. Το πεντάγωνο είναι η όψη 72 μοιρών (quintile).
Σχετικά με την inconjuct-ασύνδετη όψη, γενικά μιλώντας, δηλώνει την ώθηση του ανθρώπου προς τη συνειδητοποίηση και την αποκρυστάλλωση της ιδέας για το περιβάλλον και τον εαυτό του.
-
13-11-2007, 10:00 PM #6
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.