Γεια σας!!!
Ζητώ απεγνωσμένα τα «φώτα» σας αναφορικά με τον κρόνο...:scared: Ειδικότερα Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μήπως ο κρόνος θέλει να μου δώσει καποιο "μάθημα" και ταλαιπωρούμαι,αν ναι ποιό?είμαι τοξότης με ωροσκόπο,¶ρη,Δία,Κρόνο(στον 1ο) στην παρθένο.. Νομίζω οτι με έχει επηρεάσει πάρα πολύ από τον Σεπτέμβρη
Αυτό τον καιρό προετοιμάζομαι για μια σημαντική επαγγελματική αλλαγή.Τα αποτελέσματα του εγχειρήματος θα διαφανούν του χρόνου τέτοια εποχή.Το πρόβλημα είναι οτι ενώ έχω αρχίσει την προσπάθεια εδώ και 6 μήνες-δυστυχώς όχι με τους ρυθμούς και την προσπάθεια που έπρεπε, γι αυτό και μεταθέτω την ενδεχόμενη επιτυχία για του χρόνου κι όχι φέτος- από το Σεπτέμβρη νιώθω ότι έχω "παγωσει" δηλ δεν είμαι αποφασιστική, βρίσκομαι συχνά σε σύγχυση, είμαι αναβλητική με συνέπεια να έχω κακή διάθεση ,εκνευρισμό :w00t:ενώ πρόσφατα χώρισα από μια συντομη μεν αλλά τελείως αταίριαστη με τις αντιλήψεις μου για τη ζωή σχέση. Γενικά είμαι τελειομανής αλλά τώρα έχω παραγίνει «αν κάτι δεν είναι όπως το θέλω, δεν το θελώ καθόλου» με αποτέλεσμα τη στασιμότηταΕυχαριστώ... :worried: