s
Επιρροή Κρόνου σε σύνοδο με μεσουράνημα;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 36
    Όνομα:
    Μάντεψε...

Επιρροή Κρόνου σε σύνοδο με μεσουράνημα;

Μια και μιλάμε για τον κρόνο... Αν ο κρόνος είναι ο πιο δυνατός πλανήτης στον αστρολογικό χάρτη κάποιου ατόμου, αυτό σημαίνει οτι το άτομο είναι λίγο άτυχο?? Για παράδειγμα, αν ο κρονος είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα και σχηματίζει (θετικές)γωνίες με ήλιο,σελήνη, ερμή και τετράγωνο με την αφροδίτη...αυτό δείχνει τι για το άτομο αυτό??? Οτι συμπεριφέρεται περισσότερο σαν αιγόκαιρος? Οτι έχει ατυχίες στα συναισθηματικά του?

Όνομα:
    Μάντεψε...

Re: Σκληρή όψη Κρόνου;

Μια και μιλάμε για τον Κρόνο... Αν σε κάποιο αστρολογικό χάρτη ο κρόνος είναι οπιο σημαντικός πλανήτης, αυτό σημαίνει τι για το άτομο αυτό???
    Για παραδειγμα΄αν ο Κρόνος είναι σε συνοδο με το μεσουρανημα και σχηματίζει θετικές όψεις με τον ήλιο, τη σελήνη, τον ερμή ενός ατόμου και τετράγωνο με την αφροδίτη του(όλες οι όψεις λιγότερες των 2 μοιρών) και μάλιστα έχι ωροσκόπο υδροχοο,αυτό σημαινει οτι συμπεριφέρεται περισσοτερο σαν αιγόκαιρος???
    επίσης δείχνει οτι το άτομο είναι σε γενικές γραμμες άτυχο???

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Επιρροή Κρόνου σε σύνοδο με μεσουράνημα;

Αγαπητή Ιφιγένεια

Ο Κρόνος στον 10ο οίκο είναι σημαντικός και όχι άτυχος, επειδή είναι στον φυσικό του οίκο. Αναδεικνύει την πρόοδο και αναγνώριση ενός ανθρώπου, όταν έχει προσπαθήσει για το έργο του. Μόνο που απαιτεί δουλειά και υπομονή, γιατί η αναγνώριση θα έρθει με την πάροδο του χρόνου. Οι όψεις είναι γενικά καλές, ενώ με μία αρνητική, δεν υπάρχει πρόβλημα στα επαγγελματικά, καθώς είναι η πρόκληση που μας χρειάζεται.

Μην ανησυχείτε. Εξ άλλου είναι και κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, επομένως θα είστε στραμμένη προς αυτή την ανοδική κατεύθυνση με ευκολία.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Συγγνώμη, αλλά αν κατάλαβα καλά, η όψη τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης - Κρόνου δεν αντιτίθεται σε επαγγελματική επιτυχία, ωστόσο υποδηλώνει προκλήσεις στα αισθηματικά; Ή τάσεις αυξημένης ατυχίας στο συγκεριμένο θέμα;

Πώς μπορεί να συνδυαστεί αυτό με τα δεδομένα χαρακτηριστικά του Κρόνου της πειθαρχίας, της επίμονης δουλειάς και της εν καιρώ αναγνώρισης;

Όνομα:
    Μάντεψε...

Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Λιλιαν Σίμου, ήσασταν πολυ κατατοπιστική!Είναι οι πρώτες μου μέρες σε αυτό το site και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατι δεν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο ούτε σε ξένα sites στο ίντερνετ! Πολύ καλή ιδέα, θα ήθελα να σας συγχαρώ γι'αυτο!

Όσο για το τετράγωνο αφροδιτης-κρόνου στο οποίο αναφέρθηκε η Κασσιόπη(σημειωτέον η αφροδίτη μου είναι στον 7ο οικο μου), απο όσο γνωρίζω από μονη μου από αστρολογία,είναι αλήθεια οτι είναι σημαδι για δυσκολίες στα συναισθηματικά...ειδικά στις πρώτες εμπειρίες... Είναι το μάθημα που πρέπει να σου δώσει ο Κρονος! Τώρα από προσωπικής πείρας θα συμφωνήσω, αν και λογικά πάντα αυτό πρέπει κάποιος να το ελέγχει και από τα υπόλοιπα στοιχεία ενός χάρτη...

Η έννοια των μαθημάτων που πρέπει να πάρει κανείς από τον Κρόνο, κτλ. είναι πολύ γενική, έως ασαφής θα έλεγα, όσον αφορά την επίδραση της συγκεκριμένης όψης. Σε σχέση με μια όψη τετραγώνου Ήλιου - Κρόνου ή ¶ρη - Κρόνου, όπου όντως στην ερμηνεία υφίσταται σε μεγαλύτερο βαθμό η έννοια του ορθολογισμού, του προγραμματισμού, της υπομονής, της οικονομίας δυνάμεων και συγκεκριμένης διοχέτευσής τους κλπ, μπορούμε να μιλήσουμε για "μαθήματα" τέτοιου τύπου.

Στην όψη Αφροδίτης - Κρόνου, μια τέτοια ερμηνεία είναι λίγο περίεργη και όχι τόσο ξεκάθαρη ως προς το αποτέλεσμά της. Δηλαδή, ο θεωρούμενος στόχος είναι το άτομο να είναι πιο επιλεκτικό; Ή να είναι μην είναι τόσο επιλεκτικό; Να μην είναι τόσο συναισθηματικό; Ή να είναι πιο συναισθηματικό ίσως; Να εμπιστεύεται πιο πολύ τους άλλους ή να μην τους εμπιστεύεται και τόσο; Ή μήπως ότι και να κάνει, σωστό ή λάθος αδιάφορο, καθώς η αρνητική επίδραση είναι τέτοια που η έκβαση θα είναι αρνητική όσον αφορά την πλειοψηφία των περιπτώσεων;

Μου δίνεται δηλαδή η εντύπωση πως υπάρχει ένα πρόβλημα ερμηνείας που προκύπτει από τη δυσκολία σύνδεσης των ιδιοτήτων των δύο πλανητών.

Να σημειώσω πως η όψη αυτή αφορά και το δικό μου ωροσκόπιο και βρήκα αφορμή από τη δημοσίευση της Ιφιγένειας να θέσω κάποια ερωτήματα σχετικά με τις μέχρι τώρα ερμηνείες που έχω συναντήσει.

Όνομα:
    Βασίλης

Γνώμη μου είναι ότι το τετράγωνο Κρόνου Αφροδίτης έχει στόχο να μάθει σε κάποιον να ανέχεται τη μοναξιά και τη ρουτίνα. Συγκεντρώνει γύρω του άτομα πληκτικά και πιεστικών συνηθειών και περιορίζει αρκετά την ελευθερία διασκέδασης. Από την άλλη είναι καλή όψη για κάποιον για να δίνεται ολοκληρωτικά σε στενές σχέσεις, όταν αναγνωρίζει ότι ο άνθρωπος που έχει δίπλα του αξίζει τον κόπο.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Γνώμη μου είναι ότι το τετράγωνο Κρόνου Αφροδίτης έχει στόχο να μάθει σε κάποιον να ανέχεται τη μοναξιά και τη ρουτίνα. Συγκεντρώνει γύρω του άτομα πληκτικά και πιεστικών συνηθειών και περιορίζει αρκετά την ελευθερία διασκέδασης. Από την άλλη είναι καλή όψη για κάποιον για να δίνεται ολοκληρωτικά σε στενές σχέσεις, όταν αναγνωρίζει ότι ο άνθρωπος που έχει δίπλα του αξίζει τον κόπο.

Συμφωνώ με αυτή την άποψη γιατί τυγχάνει να έχω αυτή την όψη.
    Λοιπόν, επί 2,5 χρόνια που ήταν ο Κρόνος στον Καρκίνο με ξετίναξε κανονικά, καθότι δεν άντεχα με τίποτα την μοναξιά. Τώρα, όμως, την αναζητώ:bigsmile:

Καταπληκτικό τετράγωνο:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Εγώ από την άλλη πίστευα μέχρι πρότινος πως πρόκειται για μια όψη που στόχο της έχει να μάθει σε κάποιον από τη μια να "βάζει νερό στο κρασί του" όσον αφορά την αναμενόμενη ένταση των αισθημάτων , αλλά από την άλλη να μην το παρακάνει κιόλας, καθώς τα αισθήματα είναι πάντοτε αισθήματα και η τάση της πλήρους εκλογίκευσής τους πιθανότατα οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές.

Κοινώς, να μην περιμένει κανείς να βρεί τον "πρίγκηπα" ή την "πριγκήπισσα" της ζωής του, ωστόσο όμως να μην κάνει επιλογές βάσει της λογικής και μόνο.

Πλέον όμως, βλέπω πως αρκετοί πιστεύουν σε πιο δυσοίωνες ερμηνείες...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Λίγο καταδικαστικά δεν είναι όλα αυτά...;
    Τόσος κόσμος έχει τετράγωνο αφροδίτης - κρόνου.Αυτό σημαίνει ότι όλες αυτές οι ψυχές μένουν μόνες τους και θα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς σε μια κατάσταση εμπέδωσης αυτού του γεγονότος,ότι θα μείνουν μόνες και αισθηματικά νεκρωμένες για μια ζωή;Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται.Και για το πως λειτουργεί μια όψη,έχει να κάνει και με το πως τη χειρίζεται -εν γνώση ή εν αγνοία του-ο ενδιαφερόμενος.Δεν λέω ότι είναι ευχάριστη όψη,αλλά σίγουρα δημιουργεί μια σοβαρότητα στα αισθηματικά -πράγμα που είναι μεγάλο προσόν στις μέρες μας-και βέβαια το πως θα ενεργοποιηθεί εξαρτάται απ το σύνολο του ωροσκοπίου.Το ότι συγκεντρώνει γύρω του άτομα πληκτικά και πιεστικά δεν το καταλαβαίνω.¶λλος με αυτό το τετράγωνο μπορεί να το "χειρίζεται" ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό.¶λλος όμως μπορεί να το εκτονώνει απλώς σε μια πιο προσεχτική επιλογή συντρόφων-χωρίς επιπόλαια φλερτ πχ που δίνουν πρόσκαιρη ικανοποίηση.
    Όπως και να χει,δεν είναι τόσο τρομακτικός ο Κρόνος.Αν κάποιος ωστόσο ΄χει τις αμφιβολίες του,μπορεί να διαβάσει και την άποψη της θεοδώρας ντάκου για την όψη αφροδίτης κρόνου.Μετά ας διαβάσει και για τις όψεις της αφροδίτης με τους υπόλοιπους πλανήτες.Νομίζω πως θα διαπιστώσει ότι τα καλύτερα τα γράφει για τη σχέση αφροδίτης κρόνου-ναι,ακόμα και για την δυσαρμονική.Όπως και να χει,νιώθει κανείς καλύτερα όταν βλέπει ότι δεν είναι καταδικασμένος απόλους,δεν είναι έτσι ;

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)