- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Απορία για όψη Ήλιου-Σελήνης.
-
12-09-2007, 06:51 PM #1
Απορία για όψη Ήλιου-Σελήνης.
Είμαι λέων με σελήνη στον ταύρο. Ο λέων είναι σε θέση ισχυρή μιας και κυβερνήτης είναι ο ήλιος, το ίδιο και η σελήνη μιας και είναι σε έξαρση. Ομως είναι σε όψη τετραγώνου. Αν είχα σελήνη στον καρκίνο όπου είναι μια θέση καλή για την εκφρασή της ,πάλι δυσαρμονική όψη θα έκαναν. Σαν να υπάρχει ένα παράδοξο δίπολο. Τι λέτε κι εσείς;
-
13-09-2007, 12:48 AM #2
Re: Απορία για όψη Ήλιου-Σελήνης.
Εγώ έχω να πω πως ότι κι αν έχουμε, καλώς το έχουμε, κάποιος λόγος θα υφίσταται. Ξέρεις πόσες φορές κατα το παρελθόν είχα κοιτάξει, αν είχα γεννηθεί διαφορετική ώρα, μια μέρα μπρος μια μέρα πίσω, μια χρονια μετά, πως θα ήμουν? Τελικά τίποτε απο όλα αυτα δεν έχει σημασία. Ούτε αν με περίμεναν 20 μέρες πριν κι εγω άργησα, ή αν έβγαινα νωρίτερα.
Είμαστε όπως είμαστε και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε (και γι΄αυτό πιστεύω πως οι περισσότεροι απο εμάς ασχολούμαστε με την αστρολογία), είναι να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας, να δεχτούμε τα δύσκολα της ζωής μας, να ξεπεράσουμε όλα όσα μοιραία ή μη μας συμβαίνουν, να βγούμε δυνατότεροι και να νιώθουμε πως ότι πράξαμε,καλώς το κάναμε και δεν μετανιώσαμε για ότι κάναμε ή δεν κάναμε.
-
13-09-2007, 01:36 AM #3
Re: Απορία για όψη Ήλιου-Σελήνης.
Ταυτίζομαι με την άποψή σου:respect:Απλά στο πλαίσιο νέων γνώσεων γεννιούνται απορίες ,οι οποίες γεννούν κι άλλους συλλογισμούς και΄ούτω καθεξής...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.