s
Απορία για Ποσειδώνα και 7ο Οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Απορία για Ποσειδώνα και 7ο Οίκο

εχω ποσειδωνα στον 7ο και στον 7ο δεν εχω αλλο πλανητη. Τι σημαινει αυτό; κακοτυχία σε γαμο;(κατι τετοιο μου εχουν πει και θελω να ακουσω και καποια αλλη αποψη ποιο εγκυρη:unsure.
    ο ποσειδωνας μου εχει οψεις εξαγωνων με κρονο (5ο οικο) και πλουτωνα (5ο οικο) και αντιθεση με τον ωροσκοπο μου (δίδυμο).
    α! ειμαι τοξοτης!!!

ευχαριστω πολυ!!:bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Re: Απορία για Ποσειδώνα και 7ο Οίκο

Quote Originally Posted by oliakon View Post
    εχω ποσειδωνα στον 7ο και στον 7ο δεν εχω αλλο πλανητη. Τι σημαινει αυτό; κακοτυχία σε γαμο;(κατι τετοιο μου εχουν πει και θελω να ακουσω και καποια αλλη αποψη ποιο εγκυρη:unsure.
    ο ποσειδωνας μου εχει οψεις εξαγωνων με κρονο (5ο οικο) και πλουτωνα (5ο οικο) και αντιθεση με τον ωροσκοπο μου (δίδυμο).
    α! ειμαι τοξοτης!!!

ευχαριστω πολυ!!:bigsmile:

φαντάζομαι εννοείς ότι ο 7ος οίκος κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και είναι κενός από πλανήτες. Αυτό δεν είναι κακό!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Ο Ποσειδωνας συμβολιζει το ονειρο,την αγαπη τον ιδεαλισμο στην θετικη του μορφη,στην αρνητικη του συνδεεται με εξαπατηση και ψευδαισθηση...ειναι πολυ λεπτες οι γραμμες που χωριζουν την καλη και κακη πλευρα του!παιρνουμε υποψη μας και τις οψεις που κανει με αλλους πλανητες..δεχεται πολυ καλές οψεις,εξαγωνο με κρονο(σταθεροτητα) και με πλουτωνα(αλλαγη,αναγεννηση )αρα αν δεν κανω λαθος δεδομενων των οψεων δεν υπαρχει κατι αρνητικο!

Αυτό που εννοούσα είναι ότι στον 7ο οικο βρίσκεται ο Ποσειδώνας και η ακμή του 7ου είναι στον τοξότη!!

Αυτό που εννοούσα είναι ότι στον 7ο οικο βρίσκεται ο Ποσειδώνας και η ακμή του 7ου είναι στον τοξότη!!
    Είναι και ο Ήλιος σου στον 7ο;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Silia

Περισσότερο τείνω να πω ότι ο Ποσειδώνας σε κάνει να αναζητάς τον τέλειο σύντροφο ή τον τέλειο γάμο που να ανταποκρίνεται σε όλες σου τις ανάγκες, αφού κάνει κ αντίθεση όπως λες με τον Ωροσκόπο σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό κατά την προσωπική μου άποψη, αρκεί να βρείς την ισορροπία μετάξύ του πραγματικού κ του φανταστικού. Η αλλη παγίδα είναι ο δικός σου ποσειδώνας να τετραγωνίσει καποιον από τους πλανήτες του άλλου ατόμου.
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Περισσότερο τείνω να πω ότι ο Ποσειδώνας σε κάνει να αναζητάς τον τέλειο σύντροφο ή τον τέλειο γάμο που να ανταποκρίνεται σε όλες σου τις ανάγκες, αφού κάνει κ αντίθεση όπως λες με τον Ωροσκόπο σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό κατά την προσωπική μου άποψη, αρκεί να βρείς την ισορροπία μετάξύ του πραγματικού κ του φανταστικού. Η αλλη παγίδα είναι ο δικός σου ποσειδώνας να τετραγωνίσει καποιον από τους πλανήτες του άλλου ατόμου.
    Αν θες πες και για την αλλη παγιδα...Αν π.χ ο ποσειδωνας της τετραγωνισει αρη ή αφροδιτη ήλιο ή σεληνη του αλλου ατομου τι ερμηνεια θα εδινες? προχειρα.....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Silia

Πρόχειρα τελείως... θα μιλούσα για εξαπάτηση, προδοσία ή εξύψωση ενός ατόμου σε σημείο που δεν άξιζει. Εχω δει κ ωροσκόπιο όπου ο Ποσειδώνας του ενός τετραγώνιζε τον ερμή του άλλου ως κυβερνήτη 9ου κ τελικά το άτομο δέχτηκε προσηλυτισμό προς κάποια αίρεση. αλλά ας μην τα λέμε αυτά χρονιάρες μέρες..
    may..

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Αν θες πες και για την αλλη παγιδα...Αν π.χ ο ποσειδωνας της τετραγωνισει αρη ή αφροδιτη ήλιο ή σεληνη του αλλου ατομου τι ερμηνεια θα εδινες? προχειρα.....
    Εγω θα ελεγα οτι θα "μαγεψει" το αλλο ατομο. Το αν ομως εκμεταλλευτει την "μαγεια" που ασκει πανω του ή οχι, ειναι αλλο θεμα!
    Επισης αν δεν υπαρχει μια αντιστοιχη οψη -εστω και κατ' αναλογιαν-, τοτε θα ειναι ενας ερωτας [σε βαθμο εμμονης ισως] χωρις ανταποκριση! :unsure:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Εγω θα ελεγα οτι θα "μαγεψει" το αλλο ατομο. Το αν ομως εκμεταλλευτει την "μαγεια" που ασκει πανω του ή οχι, ειναι αλλο θεμα!
    Επισης αν δεν υπαρχει μια αντιστοιχη οψη -εστω και κατ' αναλογιαν-, τοτε θα ειναι ενας ερωτας [σε βαθμο εμμονης ισως] χωρις ανταποκριση! :unsure:
    Ναι αλλα απο ποιον ειναι το θεμα απ αυτον που εχει τον ποσειδωνα π.χ ή απ αυτον που εχει τον Αρη?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)