- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 21
Thread: Απορία για Ποσειδώνα και 7ο Οίκο
-
11-09-2007, 04:23 PM #1
Απορία για Ποσειδώνα και 7ο Οίκο
εχω ποσειδωνα στον 7ο και στον 7ο δεν εχω αλλο πλανητη. Τι σημαινει αυτό; κακοτυχία σε γαμο;(κατι τετοιο μου εχουν πει και θελω να ακουσω και καποια αλλη αποψη ποιο εγκυρη:unsure.
ο ποσειδωνας μου εχει οψεις εξαγωνων με κρονο (5ο οικο) και πλουτωνα (5ο οικο) και αντιθεση με τον ωροσκοπο μου (δίδυμο).
α! ειμαι τοξοτης!!!
ευχαριστω πολυ!!:bigsmile:
-
11-09-2007, 04:55 PM #2
-
20-09-2007, 12:34 AM #3
Re: Απορία για Ποσειδώνα και 7ο Οίκο
Ο Ποσειδωνας συμβολιζει το ονειρο,την αγαπη τον ιδεαλισμο στην θετικη του μορφη,στην αρνητικη του συνδεεται με εξαπατηση και ψευδαισθηση...ειναι πολυ λεπτες οι γραμμες που χωριζουν την καλη και κακη πλευρα του!παιρνουμε υποψη μας και τις οψεις που κανει με αλλους πλανητες..δεχεται πολυ καλές οψεις,εξαγωνο με κρονο(σταθεροτητα) και με πλουτωνα(αλλαγη,αναγεννηση )αρα αν δεν κανω λαθος δεδομενων των οψεων δεν υπαρχει κατι αρνητικο!
-
18-04-2008, 10:23 PM #4
Αυτό που εννοούσα είναι ότι στον 7ο οικο βρίσκεται ο Ποσειδώνας και η ακμή του 7ου είναι στον τοξότη!!
-
19-04-2008, 07:56 AM #5
-
22-04-2008, 09:21 PM #6
Περισσότερο τείνω να πω ότι ο Ποσειδώνας σε κάνει να αναζητάς τον τέλειο σύντροφο ή τον τέλειο γάμο που να ανταποκρίνεται σε όλες σου τις ανάγκες, αφού κάνει κ αντίθεση όπως λες με τον Ωροσκόπο σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό κατά την προσωπική μου άποψη, αρκεί να βρείς την ισορροπία μετάξύ του πραγματικού κ του φανταστικού. Η αλλη παγίδα είναι ο δικός σου ποσειδώνας να τετραγωνίσει καποιον από τους πλανήτες του άλλου ατόμου.may..
-
22-04-2008, 10:33 PM #7
-
23-04-2008, 01:29 PM #8
Πρόχειρα τελείως... θα μιλούσα για εξαπάτηση, προδοσία ή εξύψωση ενός ατόμου σε σημείο που δεν άξιζει. Εχω δει κ ωροσκόπιο όπου ο Ποσειδώνας του ενός τετραγώνιζε τον ερμή του άλλου ως κυβερνήτη 9ου κ τελικά το άτομο δέχτηκε προσηλυτισμό προς κάποια αίρεση. αλλά ας μην τα λέμε αυτά χρονιάρες μέρες..
may..
-
23-04-2008, 02:05 PM #9
Εγω θα ελεγα οτι θα "μαγεψει" το αλλο ατομο. Το αν ομως εκμεταλλευτει την "μαγεια" που ασκει πανω του ή οχι, ειναι αλλο θεμα!
Επισης αν δεν υπαρχει μια αντιστοιχη οψη -εστω και κατ' αναλογιαν-, τοτε θα ειναι ενας ερωτας [σε βαθμο εμμονης ισως] χωρις ανταποκριση! :unsure:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
23-04-2008, 10:29 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.