s
Για τον Πλούτωνα απορία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Για τον Πλούτωνα απορία

Γεια σας,
    Εχω μια ερωτηση για τον Πλουτωνακαι θα ηθελα τα σχολια σας.
    Ο πλουτωνας μου ειναι στον 12ο μου αυτη τη στιγμη, κανει συνοδο με τον ωροσκοπο μου, με τη Λιλιθ μου και ειναι σε αντιθεση με τον γενεθλιο Κρονο μου. Το τι μου εχει βγει σε συναισθηματικο επιπεδο στην επιφανεια δεν περιγραφεται! Οταν θα παει στον Αιγοκερω θα ειναι σε αντιθεση με το Νοτιο Δεσμο, με τον Κληρο της Τυχης και λιγο αργοτερα με Ηλιο μου και Ερμη.
    Για καθε απαντηση σας θα σας ειμαι ευγνωμων.
    Ευχαριστω,
    Κρησσα

Re: Για τον Πλούτωνα απορία- Κακες και καλες μοιρες

Καλησπερα σας,

Που μπορω να μαθω για τις καλες και τις κακες μοιρες σε ενα αστερισμο? δηλαδη με τι κριτηρια εχουμε καλες,τυχερες η κακες και ατυχες μοιρες?
    Αν καποιος βρει λιγο χρονο και για την απορια μου για Πλουτωνα θα χαρω πολυ! (-

Ευχαριστω πολυ,
    κρησσα

Όνομα:
    Αντωνία

Re: Για τον Πλούτωνα απορία

Εμείς καλή μου θα περιμένουμε απάντηση για το τί σου έφερε ο πλούτωνας φλερτάροντας τον ωροσκόπο σου (Εμένα πχ μου έφερε μια χρόνια θυροειδίτιδα που την διέγνωσα μετά από 2-3χρόνια από την έναρξή της και μόνο αφού δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου ούτε για 50 μέτρα περπάτημα, και αφού ήμουν καταπρισμένη, τρέβλιζα, δεν μπορούσα ούτε 2 αυγά να χτυπήσω με το πιρούνι στο μπολ....Ευτυχώς που ήταν το πιο εύκολο αυτοάνοσο νόσημα και όχι κάτι χειρότερο(από αυτά που βάζουμε στο μυαλό μας)...
    Αλλαγές πολλές και μόνιμες να περιμένεις...ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό.
    Βγαίνοντας ο πλούτωνας από τον πρώτο σου οίκο θα είσαι....μια άλλη...:bigsmile:

Κάτι ρώτησες για τις μοίρες των αστερισμών....άτοπο, οι μοίρες είναι 360 και αφορούν την εκλειπτική και τον ζωδιακό. Κάθε μοίρα έχει κι από μια ας πούμε ένοια, άλλες είναι θετικές μοίρες γιατί σε αυτές έχουν έξαρση ο ήλιος, η σελήνη ή οι διάφοροι πλανήτες, ήεκεί βρίσκονται διάφοροι καλοί απλανείς αστέρες, κλπ...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Καλη μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ευχομαι να εισαι τωρα καλυτερα και ελπιζω ο Πλουτωνας να σου εφερε και θετικες αλλαγες.
    Μεχρι αυτη τη στιγμη ο Πλουτωνας μου εφερε τα εξης καλα,που τα συνειδητοποιησα ενω διαβαζα το μηνυμα σου. Το καλοκαιρι διαπιστωσα οτι εχω ενα προβλημα στο δερμα που μαλλον το ειχα εδω και πολυ καιρο! και θα ταλαιπωρηθω για πολυ..
    επισης πριν απο 5 μηνες αποφασισα να μετακομισω και να αφησω την δουλεια μου στην αλλη ακρη του ατλαντικου με μονο κριτηριο το ενστικτο. Αλλαγη μεγαλη και επιπονη..
    ευχαριστω για ολα και ειδικα για..τη διαφωτιση
    κρησσα
    Για τις μοιρες του ζωδιακου, που μπορω να διαβασω?

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Για τις μοιρες του ζωδιακου, που μπορω να διαβασω?
    Εάν σε ενδιαφέρει να εμπλουτήσεις την βιβλιοθήκη σου, δες αυτό το βιβλίο

Όνομα:
    Αντωνία

Για τίποτα από όσα μου έφερε το πέρασμα του πλούτωνα από τον πρώτο οίκο μου δεν μετάνοιωσα.
    Μετακομίσεις με ριζική αλλαγή περιβάλλοντος. Από νησί στην Αθήνα. Ο πρώτος οίκος να ξέρετε δηλώνει και το περιβάλλον. Αλλαγή επαγγελματική, αναταράξεις,
    ξανά προβλήματα υγείας, το κεφάλι μια να κοιτάει τον ουρανό με ελπίδα και μια να είναι σκυμένο χωρίς καμία διάθεση να σηκωθεί. Εξετάζοντάς το όμως σφαιρικά και όχι μεμονομένα βλέπεις ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν σου λείπει από τον παλιό τρόπο ζωής, τόσα χρόνια και δεν είχα κάνει καμία <κολλητή>, δεν δέθηκα με καμία γη, ζούσα ωραία μα ζούσα μόνο με το σώμα. Εδώ στην Αθήνα ανακάλυψα ότι είμαι τελικά άνθρωπος της πόλης. Έχεις πρόσβαση σε ότι ζητάει η ψυχή και το πνεύμα σου. Ας μην συνεχίσω -είμαι ήδη εκτός θέματος-
    Ακόμα δεν βγήκε ο πλούτωνας από τον πρώτο μου οίκο, δεν ξέρω τί άλλο θα δω και τί με περιμένει, μα ότι και νά ναι θα είναι για το καλό μου . Κι αφού το πιστεύω έτσι θα γίνει.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

efcharisto gia th sustash toy bibliou. megalh astrologos i k. Ntakou.
    An kanate kapoia parousiash biblion astrologias sto site sas, tha itan polu xrisimo. den ennoo apla diafhmish alla parousiash-kritiki.
    to computer den mou bgazei ellinika..afti ti stigmh. lipamoi gia ta greekish opos ta lete sto site
    xaireto,
    kphssa

Αν θες, μπορείς να ρωτήσεις για το συγκεκριμένο βιβλίο και να σου απαντήσει κάποιο μέλος που το έχει διαβάσει και να λάβεις μια κριτική του βιβλίου στο θέμα Προτάσεις για βιβλία αστρολογίας

ευχαριστω πολυ για το λινκ !
    κρησσα

εχω μια απορια τα καλα που φερνει μια συνοδος πλουτωνα με ενα γενεθλιο πλανητη και γενικοτερα ολες οι επιδρασεις καλες οι κακες που φερνει μια τετοια πλουτωνια συνοδος ειναι απαραιτητο να ολοκληρωθουν οταν περασει αυτη η συνοδος ή μπορει και κατα τη διαρκεια της? Επισης κατι αλλο οταν περασει απο αυτη τη συνοδο κι ο Διας και γινει με λιγα λογια τριπλη μετα την ελευση του πρεπει να περιμενουμε μονο θετικες αλλαγες?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)