- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
07-09-2007, 09:44 PM #1
Ο ρολος των μεσοδιαστηματων και η ενεργοποιηση τους
Παρολο που ασχολουμαι και διαβαζω αρκετα αστρολογια εχω μια (εως και αρκετες αποριες...)
Ποιος ο ρολος των μεσοδιαστηματων στην προβλεψη.Π.χ το μεσοδιαστημα Δια-Αφροδιτης ειναι σε συνοδο με το mc σε γενεθλιο χαρτη.Σημαινει κατι για τον γαμο του ατομου αυτο?και επισης ενα μεσοδιαστημα Δια-Αφροδιτης ειναι παντα μεσοδιαστημα γαμου ασχετα κυβερνητων των αντιστοιχων οικων γαμου?Η ενεργοποιηση των μεσοδιαστηματων ειναι ιδια με αυτη των πλανητων?πχ απο διελευσεις πλανητων απο τα σημεια αυτα?
Ευχαριστω.There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
07-09-2007, 10:08 PM #2
Re: Ο ρολος των μεσοδιαστηματων και η ενεργοποιηση τους
Αγαπητή emmalene
Τα μεσοδιαστήματα είναι ένα ολόκληρο σύστημα και προϋποθέτει να διαβάσετε συγκεκριμένα βιβλία ή να μαθητεύσετε για να κατανοήσετε όλη την διαδικασία αυτού του συστήματος.
Εν ολίγοις, θα σας πω πως το σύστημα που καθιέρωσε ο Έμπερτιν δεν περιλαμβάνει ζώδια και οίκους, παρά μόνο τους πλανήτες ως ιδιότητες. Αν και πολλά επεκτείνονται πλέον, από άλλους χώρους, πέραν της γερμανικής σχολής. Ωστόσο, η σύνδεση Αφροδίτης/Δία ή Σελήνης/Δία λειτουργεί για γάμο, ως προδιάθεση, διότι τα μεσοδιαστήματα είναι βασικά όλες οι όψεις, θετικές και αρνητικές, των εκάστοτε πλανητών.
Ο συνδυασμός που αναφέρετε είναι μία ένδειξη που πιθανολογεί γάμο, αλλά από μόνος του δεν λέει τίποτα απολύτως. Όλοι οι αστρολόγοι που έχουν κύρος, συμπεριλαμβανομένου και του Έμπερτιν, θεωρούν πως ένα γεγονός χρειάζεται τουλάχιστον τρία συστήματα πρόγνωσης, ή τρεις ενδείξεις ουσιαστικές για να γίνει πράξη. Επομένως, αυτό που λέτε, αν βέβαια εννοείτε το προοδευτικό μεσοδιάστημα, δεν αποδεικνύει τίποτα. Εξ άλλου, μπορεί να αναδεικνύει ευφορία, καλή κοινωνική εικόνα και πολλά άλλα. Δεν αφορά μόνο τον γάμο.
Η ενεργοποίηση γίνεται με διελεύσεις, εκλείψεις, προοδευτικούς πλανήτες, πλανήτες επιστροφών και είναι μία σύνθεση παραγόντων. Επίσης, υπάρχουν προοδευτικά μεσοδιαστήματα που ενδέχεται να φέρουν αποτελέσματα. Επιπλέον, η συναστρία δύο ατόμων, όταν προοδευτικά (στα διάφορα επίπεδά της) αποδεικνύει τάση για γάμο, είναι σημαντική.
Και τέλος, ας μην ξεχνάμε τον ανθρώπινο παράγοντα και τις επιλογές του, που είναι σαφώς ελεύθερες πολλές φορές. Η ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί, αλλά να μην την αδράξουμε. Είμαστε σε θέση να επιλέξουμε το μονοπάτι της ζωής, τις περισσότερες φορές.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
07-09-2007, 10:18 PM #3
Re: Ο ρολος των μεσοδιαστηματων και η ενεργοποιηση τους
Σας ευχαριστω πολυ.Η αναφορα μου ηταν για γενεθλιο μεσοδιαστημα και δεν θεωρησα οτι υπαρχει και προοδευτικο.η μελετη συνεχιζεται....
Οσο για τα τρια συστηματα προβλεψης νομιζω οτι και η δικη μουα(μικρη βεβαια..) μελετη οσον αφορα το χαρτη μου επιβεβαιωνει αυτο που λετε.Τα μονα γεγονοτα που συνεβησαν στην ζωη μου και δηλωνοντουσαν απο μια απλη διελευση πλανητη απο τον γενεθλιο χαρτη μου χωρις να χρειαστει να δω εστω και μια προοδο, ηταν τα μη ευτυχη...:bigsmile:Διδασκομαι απο τα μη ευτυχη και αναμενω τα ευτυχη με εμπειρια πλεον.
Και παλι ευχαριστω.There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.