- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: απορία για όψεις συναστρίας
-
21-07-2007, 12:11 AM #1
απορία για όψεις συναστρίας
καλησπέρα σας θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινουν τα παρακατω σε μια συναστρία??
ο ηλιος μου αντιθεση με τον ωροσκοπο του
ο ηλιος μου τριγωνο με τη λιλιθ του
ο ερμης του συνοδο με το ποσειδωνα μου.φαντάζομαι ειναι αρνητική όψη
η σεληνη του πεφτει στο 5ο οικο μου
η αφροδιτη του πεφτει στο 12 οικο μου
κ η αφροδιτη μου στο 5ο οικο του
-
21-07-2007, 01:48 AM #2
Re: απορία για όψεις συναστρίας
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
21-07-2007, 06:04 PM #3
σε ευχαριστώ για τη απάντήση:bigsmile:
αυτεσ τις όψεις τις βρήκα...ψαχνώ όψεις αφροδίτης που ειναι σημαντικές σε μια συναστρία....
1)-αλλάζει η ερμηνεία αν δεν πουμε ζώδιο κ οίκο?
2)-η αφροδίτη του στον αιγόκερω,12ο οίκο συνοδο με τον ηλιο μου στο αιγοκερω,12οίκο.
3)-η αφροδίτη του -''- σύνοδο με τον ερμη μου στον αιγόκερω 12οικο πάλι!!!!!!!
4)-η αφροδίτη μου στο τοξότη,10οικο τρίγωνο με το μεσουρανημα του στο ταύρο 2οίκο
5)η αφροδίτη μου σύνοδο με το vertex τοξότη στο 10οίκο του
6)-η αφροδιτη μου χιαστι με το Εq του στο καρκίνο 5οικο
-
21-07-2007, 07:26 PM #4
Δεν αλλάζει η ερμηνεία!Απλά γίνεται πιο αναλυτική! Οι οίκοι άπό μόνοι τους έχουν μία γενική σημασία, όταν όμως ξέρεις εκτός από τον πλανήτη, ποιο ζώδιο "κυβερνά" τον οίκο, είναι καλύτερα!
Παρόλο που ο δωδέκατος οίκος θεωρείται σαν τους πιο μαζεμένους οίκους, η παρουσία της Αφροδίτης του με τον Ήλιο σου είναι σημάδι και αυτό έλξης και ότι έχετε κοινά στοιχεία τα οποία σας φέρνουν πολύ κοντά και σας κάνουν να ερωτευτείτε!! Σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.
Αυτό είναι σημάδι καλής επικοινωνίας μεταξύ σας. Οι ιδέες και τα ενδιαφέροντα συγκλίνουν!! Πολύ καλή όψη!
Αυτή η όψη δεν μου φαίνεται σωστή..Είσαι σίγουρη;; Γιατί συνήθως τα τρίγωνα σχηματίζονται όταν τα ζώδια ανήκουν στο ίδιο στοιχείο. Εδώ όμως η Αφροδίτη σου είναι στον τοξότη (φωτιά)... Επιπλέον μου λές μεσουράνημα και 2 οίκο, ενώ το μεσουράνημα είναι η ακμή του δέκατου οίκου!Για τσέκαρε το και πές μου!!:bigsmile:
Για αυτές τις όψεις δεν γνωρίζω, είναι λιγάκι εξειδικευμένες!
Υ.Γ: Αν κάτι είναι λάθος,παρακαλώ όποιο μέλος το εντοπίσει να το αναφέρει.. Γιατί ότι λέω το λέω απ'τη μικρή εμπειρία που έχω!:bigsmile:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
23-07-2007, 12:49 PM #5
Ο ήλιος σε αντίθεση με τον ωροσκόπο δεν είναι ένδειξη απαραίτητα κεραυνοβόλας έλξης.Για την ακρίβεια,αυτό σημαίνει πως ο ήλιος του ενός συντρόφου "πέφτει" μέσα στον 6ο ή 7ο οίκο του άλλου συντρόφου.Στον 6ο δεν έχει καμία σχέση μ αυτό,στον 7ο είναι πολύ καλή θέση γενικά μια και ευνοεί τη συνεργασία των δύο ατόμων,μαζί βέβαια και τον πιθανό ανταγωνισμό τους.
Καλό θα είναι πάντως οι όψεις να μην εξετάζονται μεμονωμένα,ούτε να δίνεται βάρος στην επήρεια ενός μόνο πλανήτη(εδώ συγκεκριμένα της αφροδίτης),καθώς πολλές φορές μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με αντιφατικά πράγματα.
Σε γενικές γραμμές πάντως ,ο πέμπτος οίκος είναι σημαντικό να τονίζεται σε μια συναστρία,με "χαρούμενους"πλανήτες μέσα σ αυτόν.Σημαίνει αυτό που λέμε απόλαυση του έρωτα και δημιουργική συνύπαρξη του ζευγαριού.Η σύνοδος ήλιου αφροδίτης είναι σημάδι έντονης έλξης αλλά ο δωδέκατος οίκος μπορεί να σημαίνει αισθήματα φυλάκισης ή κάποια αίσθηση χρέους(κ όχι απαραίτητα αγάπης ή έρωτα).Οπωσδήποτε,προτού ξεκινήσει κάποια σοβαρή ανάλυση συναστρίας θα πρέπει να μελετηθεί το κάθε ωροσκόπιο ξεχωριστά.Όπως και να είναι μια συναστρία,αλλιώς αντιδρά κάποιος με έντονο το στοιχείο του διδύμου,αλλιώς με του καρκίνου κ αλλιώς του υδροχόου.Επομένως,το να κοιτάμε όψεις μόνο ενός πλανήτη -παρακάμπτοντας μάλιστα έναν απ τους πιο σημαντικούς παράγοντες που είναι ο κρόνος- μόνο σε λανθασμένα συμπεράσματα μπορεί να μας οδηγήσει.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.