s
Συζήτηση για όψη Ερμή-Ποσειδώνα.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
    Όνομα:
    Γεωργία

Συζήτηση για όψη Ερμή-Ποσειδώνα.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Έχω όψη Ερμή-Ποσειδώνα και όντως η δημιουργικότητα είναι το στοιχείο μου!!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαρία

Re: Ποσειδώνας – Ο καθρέφτης της ψυχής μας

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Έχω όψη Ερμή-Ποσειδώνα και όντως η δημιουργικότητα είναι το στοιχείο μου!!:bigsmile:
    Τι όψη αν επιτρέπεται ;Γενικά έχω απορία πως αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα οι άνθρωποι με στενές όψεις ερμή ποσειδώνα...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Στο δικό μου ωροσκόπιο σχηματίζει τέσσερις όψεις (με Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Κρόνο) και νομίζω ότι περισσότερο μου βγαίνουν η όψη με Ερμή και αυτή με τον Κρόνο.. Πάντως δεν ήξερα ότι μπορεί να έχει τόσο έντονη επίδραση σαν πλανήτης..
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Συζήτηση για όψη Ερμή-Ποσειδώνα.

Εμενα κανουν συνοδο...τωρα τι να σας πω...πολυ γενικη η απορια

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Τι όψη αν επιτρέπεται ;Γενικά έχω απορία πως αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα οι άνθρωποι με στενές όψεις ερμή ποσειδώνα...
    Έχω μία όψη εξαγώνου μεταξύ Ποσειδώνα στον Αιγόκερω και Ερμή στο Σκορπιό. Βέβαια το πρόγραμμα που μου βγάζει τις όψεις, την χαρακτηρίζει ως λίγο αδύναμη την όψη. Ο Ποσειδώνας είναι στις 6,21 του Αιγόκερω και ο Ερμής βρίσκεται στις 11,42 του Σκορπιού.. Μήπως όντως δεν έχει επίδραση;;:blink:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.

Όνομα:
    Μαρία

Χμ....Η αλήθεια είναι πως 5 μοίρες για εξάγωνο με συμμετέχοντα τόσο βραδυκίνητο πλανήτη μου φαίνονται αρκετές.Πιθανόν να ενισχύεται σαν όψη από την οικοθεσία ή από άλλες όψεις που κάνουν οι συγκεκριμένοι πλανήτες(δηλαδή να ενεργοποιούνται κατά κάποιον τρόπο).Αν σε πιάνει πάντως,είναι καλή όψη.Η διεισδυτικότητα του ερμή στον σκορπιό σε συνδυασμό με το κάπως διάχυτο πνεύμα του πλανήτη,μαλακώνει την πιθανή σκληρότητα του ερμή και τσιτώνει τον ποσειδώνα να μην αφήνεται σε αυταπάτες.Λογικά πρέπει να δίνει καλή εκτίμηση των καταστάσεων και κατανόηση των ανθρώπινων χαρακτήρων ,ακόμα και όταν αυτοί δεν είναι ξεκάθαροι ή κρύβονται σκόπιμα.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Γεωργία

Χμ....Η αλήθεια είναι πως 5 μοίρες για εξάγωνο με συμμετέχοντα τόσο βραδυκίνητο πλανήτη μου φαίνονται αρκετές..
    Δηλαδή η όψη δεν είναι αδύναμη όπως μου λέει το προγραμμα;;

Πιθανόν να ενισχύεται σαν όψη από την οικοθεσία ή από άλλες όψεις που κάνουν οι συγκεκριμένοι πλανήτες(δηλαδή να ενεργοποιούνται κατά κάποιον τρόπο).Αν σε πιάνει πάντως,είναι καλή όψη.Η διεισδυτικότητα του ερμή στον σκορπιό σε συνδυασμό με το κάπως διάχυτο πνεύμα του πλανήτη,μαλακώνει την πιθανή σκληρότητα του ερμή και τσιτώνει τον ποσειδώνα να μην αφήνεται σε αυταπάτες.Λογικά πρέπει να δίνει καλή εκτίμηση των καταστάσεων και κατανόηση των ανθρώπινων χαρακτήρων ,ακόμα και όταν αυτοί δεν είναι ξεκάθαροι ή κρύβονται σκόπιμα.
    Όσα είπες είναι πραγματικά έτσι!Ο Ερμής μου μάλιστα βρίσκεται και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αλλά ο Πλούτωνας δεν κάνει όψη με Ποσειδώνα. Μαρέσει πάρα πολύ η ανάλυση των ανθρώπινων χαρακτήρων γιατί αποκομίζω εμπειρίες... Ο Ερμής μου είναι και στον όγδοο οίκο και με ωθεί ακόμα περισσότερο σε αυτή την ανάλυση..Παντώς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Όνομα:
    Μαρία

Μάλλον είναι αδύναμη Αρκετές εννοούσα πως δημιουργείται μεγαλούτσικη ανοχή για
    τον συγκεκριμένο πλανήτη και το είδος της όψης.
    Θα μπορούσες πάντως να γίνεις ντετέκτιβ ή εγκληματολόγος ή ψυχίατρος...Σκέψου το :toung:

Όνομα:
    Γεωργία

Θα μπορούσες πάντως να γίνεις ντετέκτιβ ή εγκληματολόγος ή ψυχίατρος...Σκέψου το :toung:
    Όσα άρθρα διαβάζω αυτό μου λένε.. Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι!!!

Εγώ έχω συνοδο Ποσειδώνα (4.23 στον τοξότη και σε κρισιμες μοιρες) με τον ερμή (11.9 στον τοξότη), και σαν το μεγαλύτερο αρνητικό, εχω καταλάβει οτι μερικές φορές ερμηνέυω την πραγματικότητα όπως...γουστάρω. Ευτυχώς, εχω καλλιτεχνικό επάγγελμα, και συνειδητά πλέον- καθοδηγώ προς τα εκει τη φαντασία μου για να..ελαχιστοποιήσω τα μπερδέματα.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)