s
Διελευσεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Διελευσεις

καλο απογευμα σε ολους.
    Εχω καποιες αποριες σχετικα με τις διελευσεις πλανητων απο συγκεκριμένους πλανητες και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει:

π.χ.
    ο διευλανων Διας αντιθεση με Γενέθλιο Ηλιο
    διευλανων Διας αντιθεση με προοδευμενη Αφροδιτη
    διευλανων Ουρανος σε τετραγωνο με προοδευμενη ΑΦΡΟΔΙΤΗ (9ος - 12ος)
    διευλανων Κρόνος σε συνοδο με προοδευμενο Ωροσκόπο

1) αυτες οι οψεις που αναφερω ειναι μοιριακα ακριβης με ανοχη το πολύ 0,03
    2) οι ιδιες οψεις εχουν γινει πολλες φορες τους τελευταιους 5 μήνες, την 1η φορά με ορθη φορα ολοι οι διευλανοντες πλανητες, την 2η φορά με αναδρομους και θα γινει 3η φορά οι ιδιες οψεις με ολους αυτους τους πλανητες σε ορθη φορά μέχρι Οκτωβριο με Νοεμβριο.

οι οψεις με τον Δια γινοντε στον αξονα 5ο - 11ο και 6ο-12ο.

Σίγουρα κατι σημαινει οσον αφορα την προσωπικη ζωη και εργασια.
    Αναθεώρηση - επέκταση - ενσωμάτωση - καινουργια ξεκινηματα που θα ολοκληρωθουν με τις τελευταίες διελευσεις των πλανητων οταν θα ειναι ορθόδρομοι??

Αυτές οι οψεις γιατί μου μυρίζουν καποιο γάμο???

Όνομα:
    Μαρια

Re: Διελευσεις

Μελωδια μου το αν οι οψεις αυτες μυριζουν γαμο εχω την αισθηση οτι δεν ειναι τοσο απλο.Αν διαβασεις και παλαιοτερα θεματα απο την κ.Σιμου θα δεις οτι δεν αρκουν μονο οι διελευσεις για να προκυψει ενας γαμος.Οι διελευσεις οκ σε αυτο το χαρτη αλλα τα προοδευτικα μεταξυ τους και σε σχεση με τα γενεθλια κανουν οψεις?Με τις ακμες των οικων?Δεν ξερω νομιζω οτι θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο.:embarrest
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Re: Διελευσεις

Αγαπητη emmalene,
    καταρχην σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το ερωτημα μου.
    Σιγουρα δεν αρκουν μόνο οι διελευσεις για να καταλαβεις τι σημαινουν.
    Αυτες οι αποριες μου βγηκαν γιατι κοιτωντας και τον ετησιο χαρτη και το προοδευμενο χαρτη,αυτες οι οψεις εχουν και πολλα κοινα.Απλως ανεφερα μερικες οψεις γιατι υπαρχουν και πολλες αλλες εξισου σημαντικες που εχουν γινει το τελευταιο διαστημα οπως η ακριβης συνοδος του προοδευμενου Ηλιου με το ωροσκοπο,προοδευμενη σεληνη ακριβης σύνοδος με γενέθλια αφροδίτη και άλλες.

θα αναφερω μερικες οψεις που υπαρχουν στο ετησιο και προοδευμενο χαρτη που θεωρω με τις ελάχιστες γνώσεις που εχω,οτι μάλλον μπορει να σχετιζοντε με το συγκεκριμενο θεμα.Ισως ομως και να μην ειναι ετσι γι αυτο ζηταω και την δική σας αποψη,που εχετε περισσοτερες γνώσεις

δηλ.
    στον ετησιο:
    Σεληνη και Διας σύνοδο με ακμη 7ου οικου στον Τοξότη
    Ηλιος σύνοδος με ωροσκοπο και αντιθεση με Σεληνη και Δία.
    Πλουτωνας μεσα στον 7ο οικο -αντιθεση με Ερμη κυβερνητη 1ου οικου και 5ου οικου και εξάγωνο με μεσουρανημα και τριγωνο με Κρονο (3ος) ο οποιος κανει τρίγωνο με Δία(κυβερνητη 7ου),τριγωνο με ΣΕληνη και ΑΡΗ,εξάγωνο με ωροσκοπο και αντιθεση με μεσουρανημα.
    ΔΙΑΣ οψη 72 μοιρων με μεσουρανημα στον Υδροχοο.

στο προοδευμενο:
    Kυβερνητης 7ου Ουρανός εξάγωνο με Δία κυβερνητης 5ου και εξάγωνο με Ηλιο (11ος).
    ακμη 7ου σε ακριβης σύνοδος με απλανη PHOLOU.
    Ηλιος (Καρκινος 11ος) - Σεληνη( Ταυρος 9ος) σε οψη 72 μοιρων
    ηλιος συνοδος με Δία(καρκινος 11ος)
    αφροδιτη στους Διδύμους(10ος) εξαγωνο με ωροσκοπο στον Λεων και τρίγωνο με ακμη 7ου στον Υδροχόο και τετραγωνο με Ουρανο(ο οποιος βρισκεται ακριβως στην ακμη του 2ου οικου με συνοδο Πλουτωνα)
    σεληνη(9ος) - εξαγωνο με Αρη(11ος)

ειναι πολλες αλλες οψεις που υπαρχουν.
    Πιστευω οτι ολες αυτες οι οψεις πρεπει συνδεοντε μεταξυ τους.
    Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων

και για να μην υπαρχει συγχυση απλως σας αναφερω οτι αυτες οι οψεις ειναι απο γυναικειο χαρτη με ηδη 1 αποτυχημενο γάμο.

κΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)