s
Τι ζητάτε από την Αστρολογία;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 34
    Όνομα:
    Βασίλης

Τι ζητάτε από την Αστρολογία;

Μια και είναι καιρός που κάνουμε ψηφοφορίες ήθελα να προτείνω μία ακόμη... Τι ζητά ο καθένας από μας από την αστρολογία; Προτείνω τις εξής επιλογές με δυνατότητα πολλαπλής επιλογής:

1. Να μάθω για την πορεία μίας σχέσης
    2. Να μάθω τι θα γίνει στη δουλειά μου
    3. Να ρωτήσω για κάποιο οικογενειακό μου πρόβλημα
    4. Με ενδιαφέρουν τα οικονομικά μου
    5. Να μάθω περισσότερα για ένα άνθρωπο που έχω γνωρίσει (χωρίς να με ενδιαφέρει το μέλλον, αλλά ο χαρακτήρας του)
    6. Να μάθω τι είναι αυτό που λέμε καρμικά γεγονότα
    7. Να μάθω για τις προηγούμενες ζωές μου...

κλπ. Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες, τις οποίες μπορείτε να προτείνετε...

Σε ό,τι με αφορά ανατρέχω στην αστρολογία κυρίως για το νούμερο 5...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Re: Τι ζητάτε από την Αστρολογία;

Γειά σου! Προσωπικά κι εγώ για το 5 συμβουλεύομαι τώρα πια την αστρολογία, αλλά ο αρχικός μου στόχος ήταν για να καταλάβω τι στο καλό γίνεται μέσα στο κεφάλι μου και γιατί βλέπω τα πράγματα όπως τα βλέπω. Αρχικά δηλαδή ξεκίνησα επειδή είχα πρόβλημα με τον εαυτό μου και δεν καταλάβαινα γιατί είμαι αυτή που είμαι, και γιατί αυτό διαφέρει τόσο πολύ απο τους υπόλοιπους..σαν ένα μέσο αυτογνωσίας ας πούμε...Μπορώ να πως πάντως ότι τόσο όσον αφορά το νούμερο 5 όσο και το θέμα της αυτογνωσίας, η αστρολογία όχι απλά με βοήθησε...κάτι παραπάνω.:nuts:
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Συμβουλεύομαι την Αστρολογία, κυρίως για προσωπική βελτίωση, και μ' έχει βοηθήσει αρκετά στο να κατανοήσω καλύτερα κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή μου. Επίσης και για να μάθω περισσότερα για ανθρώπους που γνωρίζω. Η βοήθεια της είναι ανεκτίμητη....
    Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο, με πάθος τελικά το δημιουργούμε. Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά. Ν.Κ.

Όνομα:
    Λίλιαν

Πολύ ωραίο το θέμα αυτό!

Με ενδιαφέρει η ψυχολογική κατανόηση των ανθρώπων, το καρμικό τους μονοπάτι, με στοχο την εξελικτική πορεία της ψυχής. Πιστεύω πως έχει την δυνατότητα να μας στηρίξει στον δρόμο της αυτογνωσίας.

Αν καταλάβουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, δουλέψουμε πάνω στα ταλέντα και τις αδυναμίες μας, κερδίζουμε και ένα καλύτερο μέλλον, αφού θα γίνουμε εμείς οι ίδιοι καλύτεροι.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Καλησπέρα. Ωραίο θέμα βάλατε . Προσωπικά χρησιμοποιώ την αστρολογία σαν μέσο για να κατανοησω καλυτερα τον εαυτό μου ώστε να βρω το δρόμο μου..eventually

Με ενδιαφέρουν τα οικονομικά μου.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Πολύ καλή ερώτηση όντως !
    Ξεκίνησα όπως η ΜELINE, για περισσότερη αυτογνωσία...να μάθω κρυφές πτυχές του εαυτού μου που δεν μου είχαν αποκαλυφθεί ως τώρα.
    Στη συνεχεια ήθελα να μάθω για τους άλλους ---> ώστε να μπορώ να τους καταλαβαίνω με ευκολία.
    Αργότερα μου δημιουργήθηκε η περιέργεια για το αν μπορείς να ανακαλύψεις το μέλλον η το παρελθόν σου (προηγούμενες ζωές)
    Και τελικά δεν έμαθα τίποτα....:nuts:
    Πλακα κάνω, κάτι ελααάχιστα τα έμαθα. Mήπως φταίει ότι είμαι ακουστικός τύπος;
    Ούτε αυτό, απλά ανακάλυψα κάτι άλλο πολύ καλύτερο από την αστρολογία.

Θεωρώντας ότι η αστρολογία είναι κάτι στατικό, δεν σε βοηθάει να εξελιχθείς παραπάνω σαν οντότητα, απλά ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ το γιατί και το πως ΜΈΧΡΙ ένα σημείο και αυτό δεν μου έφτανε...
    sorry δεν φταίω που γεννήθηκα με τόση περιέργεια και θέλω να τα μάθω ΌΛΑ ---> κι όχι επειδή είμαι κουτσομπόλα!

Xρησιμοποιώ την Αστρολογία για αυτογνωσία και ετερογνωσία, αλλά κυρίως με βοηθάει να καταλαβαίνω και να απαντάω στα ερώτηματα ''γιατί αυτό συνέβη ή δεν συνέβη σε μένα'' και ''γιατί τώρα'', εξετάζοντας τα γεγονότα της ζωής μου. Ενδυναμώνει την πίστη μου στη θεότητα και στη συμπαντική νομοτέλεια. Προβλέψεις για τον εαυτό μου τελευταία αποφεύγω να κάνω, εκτός αν τα θέματα είναι πολύ σοβαρά και χρειάζομαι προετοιμασία, γιατί θέλω να επηρεάζω όσο γίνεται τις εξελίξεις ανεπηρέαστος, όποιο κόστος κι αν έχει αυτό. 'Αλλωστε έχω βεβαιωθεί μετά από τόσα χρόνια ότι τα προβλεπόμενα γεγονότα σπάνια αποφεύγονται. Είναι επίσης ένας πολύ καλός μηχανισμός κατανόησης του χρόνου και των κύκλων που κάνουν τις καταστάσεις κι εμάς να ωριμάζουμε. 'Ενα κομμάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα στην Αστρολογία είναι και η φιλοσοφική της διάσταση. Τα σύμβολα και τα αρχέτυπα που είναι πανίσχυρα με εμπνέουν ακόμα και ως καλλιτεχνική φύση που είμαι, τα εμπιστεύομαι και τα επικαλούμαι συχνά.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Με ενδιαφέρουν τα οικονομικά μου.
    'Ετσι που καταντήσαμε, αυτά ίσως περισσότερο να'ναι στο χέρι του Αλογοσκούφη παρά στο πέρασμα του Δία από το 2ο και άλλους οίκους. 'Αλλωστε, τελευταία φορά μου μου κάνανε γερή αύξηση ήταν ο Δίας στο 2ο οίκο μου, αλλά με απέλυσαν λίγες εβδομάδες μετά γιατί αρνήθηκα να γράψω λογοκριμένες προβλέψεις για τα ζώδια. :bigsmile:

Quote Originally Posted by Jimy Pappalardo View Post
    'Ετσι που καταντήσαμε, αυτά ίσως περισσότερο να'ναι στο χέρι του Αλογοσκούφη παρά στο πέρασμα του Δία από το 2ο και άλλους οίκους. 'Αλλωστε, τελευταία φορά μου μου κάνανε γερή αύξηση ήταν ο Δίας στο 2ο οίκο μου, αλλά με απέλυσαν λίγες εβδομάδες μετά γιατί αρνήθηκα να γράψω λογοκριμένες προβλέψεις για τα ζώδια. :bigsmile:
    Καλό αυτό
    Για πες τι ακριβώς λογοκρίναν
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)