s
Εξήγηση όψης Δεσμών Σελήνης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Εξήγηση όψης Δεσμών Σελήνης

Ο Β. Δεσμός μου είναι στον Τοξότη και σε οίκο δέκατο.
    Επάνω του πέφτει ο πλανήτης ¶ρης του συντρόφου μου. Θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε τί σημαίνει αυτό??

Ευχαριστώ

Re: Εξήγηση όψης Δεσμών Σελήνης

Quote Originally Posted by elenikol View Post
    Ο Β. Δεσμός μου είναι στον Τοξότη και σε οίκο δέκατο.
    Επάνω του πέφτει ο πλανήτης ¶ρης του συντρόφου μου. Θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε τί σημαίνει αυτό??

Ευχαριστώ
    Ερμηνεύω την όψη αυτή χωρίς να γνωρίζω αν ισχύει και για σένα, γιατί δεν γνωρίζω το Ωροσκόπιό σας και η παρακάτω ερμηνεία μπορεί να ανατρέπεται τελείως από άλλο παράγοντα του χάρτη σου που δεν γνωρίζω :
    O συντροφός σου είναι ένας άνθρωπος που θα σου ενδυναμώσει και θα σου μεταδώσει στοιχεία πίστης, αγώνα για το καλό και θετική σκέψη. Μπορεί να σας ενώνουν κοινές ιδεολογικές αναζητήσεις, πίστη ενθουσιασμός για τη ζωή. Ιδανικός συνδυασμός για συντρόφους που μπορούν να συνεργαστούν ακόμα και επαγγελματικά (υπό την καθοδήγηση εκείνου), ή να μοιράζονται ακόμα και αθλητικές δραστηριότητες. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αναδύονται στοιχεία ανταγωνισμού που έχουν όμως ως στόχο να σε εξελίξουν θετικά μακροπρόθεσμα. 'Ενα πολύ καλό αφροδισιακό σε τέτοιες επαφές είναι η πνευματικότητα.

Re: Εξήγηση όψης Δεσμών Σελήνης

Ευχαριστώ πολύ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)