s
απορία για ερωτική συμπεριφορά / μέλλον/τύχη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

απορία για ερωτική συμπεριφορά / μέλλον/τύχη

Γεια σας,

Προσπαθώ να καταλάβω δεν πάει καλά με τα ερωτικά μου. Με τις λίγες γνώσεις αστρολογίας που έχω μπορώ να καταλάβω ποιοί πλανητικοί συνδιασμοί φταίνε, αλλά δεν μπορώ να τους ερμηνεύσω.

Έχω γεννηθεί 14/10/1971 στις 12.30 τα ξημερώματα.
    Ήλιο στον Ζυγό, Ωροσκόπο στο Λέων, Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 3ο οίκο, ¶ρη στον Υδροχόο στον 7ο οίκο. Ο 5ος οίκος στο ζώδιο του Τοξότη, ο 7ος οίκος στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο VERTEX στον Τοξότη και στον 5ο οίκο. Επίσης ο Πλούτωνας στις 0.19 μοίρες Ζυγού στον 2ο οίκο. Αντίθεση Σέλήνης ¶ρη.

Τι φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω για ένα καλύτερο μέλλον.

Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση.

Re: απορία για ερωτική συμπεριφορά / μέλλον/τύχη

Quote Originally Posted by birtsia View Post
    Τι φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω για ένα καλύτερο μέλλον.
    Ελπίζω με ένα τόσο ανεξάρτητο Ωροσκόπιο που έχεις, να μην έχεις δεσμευθεί από τώρα σε γάμους και άλλα τέτοια ανεπανόρθωτα λάθη :bigsmile: και να έχεις διατηρήσει την ανεξαρτησία σου, που είναι μια από τις βασικές σου επιδιώξεις.
    Αν είσαι ελεύθερη λοιπόν περίμενε να δεις αυτό το φθινόπωρο που θα φέρνει ευχάριστες αισθηματικές καταστάσεις και γεγονότα, σοβαρές πιθανότητες για σχέση στον ορίζοντα.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)