s
Απορία σε συναστρία.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Απορία σε συναστρία.

Καλή σας μέρα και απο εμένα!!!!

Είναι η πρώτη μου συμμετοχή στο forum και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω ενθουσιαστεί με το site. Έχει πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, τα οποία βοηθάνε στην κατανόηση πολλών πραγμάτων. Εγώ είμαι Ταυράκι με ωροσκόπο Υδροχόο. Το άτομο που με ενδιαφέρει είναι Υδροχόος αλλά δεν γνωρίζω τον ωροσκόπο του. Ο Βόρειος δεσμός μου είναι στον Σκορπιό και στον 9ο οίκο. Αυτός έχει Ποσειδώνα στον Σκορπιό. Σημαίνουν κάτι αυτά?

Είμαι ανήδεη....Αλλα προσπαθώ να καταλαβω....

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...............

Όνομα:
    Αντωνία

Re: Απορία σε συναστρία.

Αγαπητή φίλη

Καλώς όρισες καντά μας
    Χαιρόμαστε πάντα όταν μας λένε ότι τα άρθρα του χώρου αυτού τραβούν το ενδιαφέρον.

Τώρα στα δικά σου

Όσοι είναι γεννημένοι από το 1957-1970 έχουν Ποσειδώνα στον σκορπιό.
    Αυτό ουσιαστικά δεν λέει τίποτα από ότι καταλαβαίνεις.

Λογικά επειδή ο ωροσκόπος του ενός είναι το ζώδιο του άλλου, έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Για κάτι περισσότερο, πιάσε φίλη την μαμά του για να την ρωτήσεις ώρα γεννήσεως.

φιλικά sagimoon
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)