- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 25
Thread: Γιατι επαληθευεται η Αστρολογια?
-
26-04-2007, 08:24 PM #1
Γιατι επαληθευεται η Αστρολογια?
Ολοι οσοι συμμετεχουν σε αυτο το site φανταζομαι οτι εχουν βρει κατι το οποιο τους εξαπτει την φαντασια και την περιεργεια πανω στο θεμα Αστρολογια.
Οι αστρολογοι του site απαντουν σε αποριες και τα μελη προσπαθουν να ανταλλαξουν γνωσεις το ενα με το αλλο.Εγω λοιπον παρολο που ασχολουμαι και διαβαζω συνεχεια θεματα που αφορουν αστρολογια και που εχω πολλα δειγματα οτι οι προβλεψεις που γινονται βασει αστρολογικων δεδομενων επαληθευονται θελω να κανω μια ερωτηση(σαν δικηγορος του διαβολου..):
ΠΩΣ?Γιατι ενα συστημα παραδοχων στην ουσια του, ειναι τοσο ακριβες στην περιγραφη χαρακτηρων και ακομα περισσοτερο στην προβλεψη Γεγονοτων που ΘΑ συμβουν?There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
26-04-2007, 08:41 PM #2
Re: Γιατι επαληθευεται η Αστρολογια?
Έχει μία πολύ μεγάλη δόση λογικής αυτό που ρωτάς...Και εγώ το ίδιο έχω αναρρωτηθεί αρκετές φορές όχι μόνο πως καταφέρνει η αστρολογία και σκιαγραφεί τον χαρακτήρα μας και αποκαλύπτει γεγονότα που θα γίνουν αλλά και για άλλους τρόπους που προειδοποιούμαστε για το μέλλον...:blink: Επίσης μου κάνει πολύ εντύπωση όταν διαβάζω διάφορες συναστρίες, οι οποίες επαληθεύονται...:blink:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
26-04-2007, 08:45 PM #3
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
26-04-2007, 09:26 PM #4
Θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι όλα αυτά επαληθεύονται γιατί κατά πολλούς οι πλανήτες επηρεάζουν τα γήινα φαινόμενα, άρα και εμάς! Όλες αυτές οι επιρροές παρατηρηθηκάν και συγκεντρώθηκαν, έτσι κατατάχθησαν διάφορα γεγονότα στη σφαίρα επιρροής κάθε πλανήτη και ουράνιου σώματος.
Θα μπορούσα να παραπέμψω στο Γιατί λειτουργεί η Αστρολογία, της Jackie Slevin
-
26-04-2007, 09:45 PM #5
πραγματικα κατατοπιστικο το αρθρο αλλα δεν ειναι λιγο εγωιστικο να θεωρουμε οτι ενα συμπαν λειτουργει για να στελνει μαγνητικα κυματα τα οποια διαμορφωνουν τις πραξεις μας?Και αυτο με τα γονιδια με προβληματιζει στο οτι καπου χανεται η προσωπικη βουληση και το "ο σοφος κυβερναει τα αστρα του".
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
Oscar Wilde
-
26-04-2007, 09:51 PM #6
Μην ξεχνάς όμως ότι η Αστρολογία καταδεικνύει τάσεις, το αν αυτές θα υλοποιηθούν εξαρτάται καθαρά από την προσωπική μας βούληση. Είναι αποκλειστικά στο χέρι μας.
Πολλοί αντιτάσσονται στην Αστρολογία αγνοώντας το παραπάνω χαρακτηριστικό της, θεωρώντας τη απλά μια μοιρολατρική ενασχόληση.
Τέλος δεν ειναι καθόλου εγωιστικό το να πιστεύουμε στην εν λόγω επιρροή του πλανητικού συστήματος. Σκέψου πως όλοι οι πλανήτες αλληεπιδρούν μέσα από διάφορα κύματα. Πολλοί πλανήτες (ή και άλλα ουράνια σώματα) αλλάζουν ακόμα και τροχιά αν έρθουν κοντά μεταξυ τους. Πόσο απίθανο είναι να μπορούν επηρεάζουν και μια απλή οντότητα όπως ο άνθρωπος;:embarrest
-
26-04-2007, 09:57 PM #7
Εχεις δικιο οσον αφορα τους πλανητες και την επιρροη τους πανω μας.Ομως οσον αφορα την ελευθερη βουληση εχω μια επιφυλαξη.Θεωρω οτι αν ειναι να συμβει ενα μοιραιο γεγονος στη ζωη σου δεν μπορεις να το αποφυγεις.Το μονο που ελεγχεις ειναι η αντιδραση που θα εχεις σε αυτο.Δεν ξερω,λεω...
Oscar Wilde
-
26-04-2007, 10:01 PM #8
Emmalene, καλησπέρα.
Ο ανθρώπινος νους μπορεί να αποδειχτεί τόσο ισχυρός όσο ανίσχυρος...Σε ένα πείραμα που έγινε στην Αμερική (τώρα με κάθε επιφύλαξη της ακεραιότητας του) δόθηκαν σε 20 ανθρώπους οι ερμηνείες του χαρακτήρα τους με την επεξήγηση της αστρολογίας. Αφού διάβασαν τις ερμηνείες ρωτήθηκαν πόσο κοντά στην αλήθεια ήταν. Οι περισσότεροι απάντησαν θετικά, πως η αστρολογική ερμηνεία ήταν σωστή. Στην συνέχεια, τους αποκάλυψαν πως οι ερμηνείες δόθηκαν ανακατεμένα.
Θέλω να πώ πως όλα είναι θέμα πίστηςMarilena
-
26-04-2007, 10:03 PM #9
Προσωπικά ειμαι της άποψης πως όλα τα γεγονότα (συμπεριλαμβανομένων και των μοιραίων όπως τα αποκαλείς) δρομολογούνται από δικές μας πράξεις.
Αν εγώ για παράδειγμα έχω την τάση να δρω βίαια, κάποια στιγμή οντας τρομερά νευριασμένη μπορεί να αντιδράσω εκρηκτικά, μπορεί όμως και όχι.
Αυτο που λέω είναι πως η Αστρολογία μας δείχνει την τάση που έχουμε, δεν μας εγκλωβίζει όμως μεσα σε αυτην.
Όλα τα γεγονότα(εκτος από τα φυσικά φαινόμενα βέβαια) έχουν είτε περισσοτερο είτε λογότερο πηγή κάποια ανθρώπινη πράξη.
-
26-04-2007, 10:04 PM #10
Oscar Wilde
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.