s
Τι σημαίνει η διέλευση του Χείρωνα απο τον ωροσκόπό μου;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Τι σημαίνει η διέλευση του Χείρωνα απο τον ωροσκόπό μου;

Ειμαι καινουριο μελος και αρχαρια στην αστρολογια.Απο οσα καταφερα να μελετησω εχω διαπιστωσει οτι εχουν αποδειχτει αληθινα και εχω αρχισει πραγματικα να τη παραδεχομαι και μαλλον και να την εμπειστευομαι.Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει τι μπορει να φερει ενα περασμα Χειρωνα απο τον ωρωσκοπο;

Όνομα:
    Μαρια

Re: Τι σημαίνει η διέλευση του Χείρωνα απο τον ωροσκόπό μου;

Ο Χειρωνας εχει να κανει με βαθια τραυματα τα οποια δημιουργηθηκαν στο ατομο μεσω των οποιων αυτο διαμορφωσε την προσωπικοτητα του.Εχει να κανει με την θεραπεια, με το ανοιγμα μεγαλων δρομων στην ζωη μας.
    Τα ατομα με Χειρωνα συνοδο Ωροσκοπο τραβουν προσοχη.Δεινουν την εντυπωση ατομων με "παλιες ψυχές". Συνηθωε νιωθουν την αναγκη να συμμετεχουν με καποιο τροπο στην ζωη ενος γκρουπ ατομων ωστε να τα επηρεασουν θετικα.Ειναι μαλλον δυσκολο να αποφυγεις ενα ατομο με τετοια οψη γιατι αμεσως αισθανεσαι την αναγκη να το γνωρισεις.
    Ελπιζω να σου εδωσα μια ιδεα αν και ακομα το θεμα του Χειρωνα εξεταζεται.

Ευχαριστω για την απαντηση σου.Νομιζω οτι εισαι πολυ σωστη στις αποψεις σου.Τι εννοεις ομως οταν λες δεινουν την εντυπωση ανθρωπων με πολλες ψυχες;

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by viki65 View Post
    Ευχαριστω για την απαντηση σου.Νομιζω οτι εισαι πολυ σωστη στις αποψεις σου.Τι εννοεις ομως οταν λες δεινουν την εντυπωση ανθρωπων με πολλες ψυχες;
    Οχι πολλες, παλιες.Δηλαδη οτι εχουν εμπειρια απο προηγουμενες ζωες εννοω.Εχουν βλεμμα σοφου.Ελπιζω να σε διαφωτισα λιγο....

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή viki65

Ο Χείρωνας στον ωροσκόπο (από διέλευση) είναι μία ευκαιρία για να θεραπεύσουμε εσωτερικές ή εξωτερικές πληγές. Επίσης, μας ωθεί στην γνώση και την επαφή με την τέχνη ή την φυσική ζωή. Αν αναζητάτε κάποια προσέγγιση της σοφίας, εκμεταλλευτείτε το. Διαφορετικά, προσέχετε μήπως πληγωθείτε από άλλους.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)