s
Ωροσκόπος και η σημασία του - Απορία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Ωροσκόπος και η σημασία του - Απορία

γεια σας. πολυ καλα ολα τα αρθρα για τον ωροσκοπο.
    εχω ομως ενα μικρο "προβληματακι".
    ειμαι γεννημενη στις 09.45 το πρωι κ 26/7/85.
    ξερω οτι εχω ωροσκοπο παρθενο αλλα παιρνω στοιχεια κ απο παρθενο κ απο ζυγο με αποτελεσμα να ειμαι ακομα πιο πολυπλοκη σαν προσωπικοτητα κ πολλες φορες να μην με καταλαβαινω κ εγω η ιδια.
    δηλαδη ειμαι φωτια,γη κ αερας. μπερδεμα δηλαδη.
    μπορει καποιος-α να μου εξηγησει γιατι παιρνω στοιχεια κ απο τους 2 ωροσκοπους ενω κανονικα εχω παρθενο?
    ειναι φυσιολογικο αυτο?
    ευχαριστω εκ των προτερων.
    οποιος-α μπορει ας με βοηθησει.

Όνομα:
    Κυριακή

Re: Ωροσκόπος και η σημασία του -Απορία

roulini, η ερμηνεια του ωροσκοπου εξαρταται απο πολλες παραμετρους, οπως αλλωστε και ολοκληρος ο γενεθλιος χαρτης. Λες "παιρνω στοιχεια και απο τα δυο, Παρθενο και Ζυγο" και εννοεις οτι ο ωροσκοπος σου ειναι πανω στο μεταιχμιο των δυο ζωδιων; Αν ο πρωτος σου οικος "γεμιζει απο τον Ζυγο και εχεις και πλανητες σ αυτον, τοτε ναι, παιρνεις στοιχεια και απο τους δυο.
    Ναι, ειναι απολυτα φυσιολογικο. Ναι, ειμαστε [και αστρολογικα!] πολυπλοκοι έτσι κι αλλιως! Κι αυτο που σου φαινεται μπερδεμενο με τον ωροσκοπο σου, ειναι μικρο μερος μονο της πολυπλοκοτητας που εμφανιζει ενας γενεθλιος χαρτης!
    Η κατανοηση και κυριως η αποδοχη του εαυτου μας, ειναι μια διαδικασια που μπορει να διαρκεσει για ολη μας την ζωη! Οποτε μην ανησυχεις!! Εχεις πολυ χρονο μπροστα σου!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)