- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
-
11-12-2006, 05:34 PM #1
Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα μου γεννήθηκε η εξής πολύ όμορφη απορία πάντα μέσα στο πνεύμα των ημερών(αγάπη για τον πλησίον σου κλπ):toung:
Βρίσκεστε τυχαία μπροστα σε μια απότομη σκάλα,που θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε στο γραφείο στο σπίτι στο σινεμά.....η σκάλα του Μιλάνο ίσως :nuts:
Ολοι σας είστε αξιόλογα παιδιά με καταπληκτικά ωροσκόπια πολλές αρετές και σίγουρα το 2007 έρχεται σε σας να σας φέρει πολλά δώρα(:nuts: )και να σας χαρίσει όμορφες προωπικές στιγμές γεμάτες γαλήνη χαρά και ευτυχία:blink:
Ομως ένα τετραγωνάκι μια αντιθεσούλα κάτι καρμικό άντε και μια έκλειψη και τελικά το ανθρωπάκι που βρίσκεται ακριβώς μπροστα σας μετράει σκαλοπάτια:nuts:
Σίγουρα ήταν τυχαίο το γεγονός αλλά ρε παιδί μου και αυτός/αυτή ατυχία ήταν ζυγός με ωροσκόπο ψάρι.......(το απλώσα το κουλο μου:embarrest )
Θέλω την αποψη σας γλυκά μου αγγελούδια,Τι θα μπορούσε να έχει στο ωροσκόπιο του ο μπροστινός/ή και να φάει μια σούπα .......τυχαία πάντα
-
12-12-2006, 12:18 AM #2
Re: Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
Χτυπήσαμε λογοτεχνική φλέβαααα... αυτό έχω να πω! :toung:
Πάντως αν η απορία σου έχει να κάνει με ατυχήματα, πεσίματα κλπ, κάτι έχουν να μας πουν οι διελεύσεις φαντάζομαι και γενικώς τα προγνωστικά συστήματα σε ό,τι αφορά τον/την παθόντα/ παθούσα. Αλλά και αυτός που σμπρώχνει;;;;; Εκεί είναι το θέμα πιστεύω!Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
12-12-2006, 01:47 AM #3
Re: Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.