s
Προγράμματα Αστρολογίας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 47

Προγράμματα Αστρολογίας

Καλημέρα σας!!!
    Αισίως μετά απο 10 posts μπορώ να ανοίξω το δικό μου θέμα :bigsmile: , και θα ήθελα να θίξω το εξής:

Έχω κατεβάσει απο το internet ένα πρόγραμμα αστρολογίας, Canopus, ανεπτυγμένο απο μια αυστραλέζικη σχολή αστρολογίας (http://www.clairvision.org/ckb/ckbe/...2222_0014.html).

Ενώ αυτό και κάποια άλλα προγράμματα, δοκιμασμένα μου βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα (γενέθλιο ωροσκόπιο) κάποια άλλα μου βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα (για την ίδια ημερομηνία, ώρα, τόπο, σύστημα οικιοθεσίας). Είναι δυνατόν καποιος γνώστης να αξιολογίσει κατα πόσο είναι αξιόπιστο αυτό το πρόγραμμα και κατα πόσο είναι φρόνημο να το χρησιμοποιώ;;!!!

Ευχαριστώ,
    Μαρία

Όνομα:
    Silia

Re: Προγράμματα Αστρολογίας

Καλημέρα!!

λίγο περίεγο μου ακούγεται αυτό που ρωτάς, αλλά ναι μπορεί να συμβεί. Κάποια προγράμματα, ιδιαιτέρως δε αυτά που προέρχονται από ξένα sites και είναι περισσότερο για "εθνική κατανάλωση", έχουν ήδη προεπιλεγμένο το γεωγρ. μήκος κ πλάτος της συγκεκριμένης χώρας. Δες μήπως ευθύνεται αυτό.
    may..

Όνομα:
    Silia

Καλημέρα!!

λίγο περίεργο μου ακούγεται αυτό που ρωτάς, αλλά ναι μπορεί να συμβεί. Κάποια προγράμματα, ιδιαιτέρως δε αυτά που προέρχονται από ξένα sites και είναι περισσότερο για "εθνική κατανάλωση", έχουν ήδη προεπιλεγμένο το γεωγρ. μήκος κ πλάτος της συγκεκριμένης χώρας. Δες μήπως ευθύνεται αυτό.
    may..

Καλημέρα και σ'εσένα may!!!!
    Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θεωρώ οτι προσφέρει πολλές δυνατότητες...και είναι freeware!!!!! Τσεκάροντάς το σε σχέση με τα αποτελέσματα του δικού μας site, πρέπει να είναι σωστό , απλά αναζητούσα μια δεύτερη γνώμη, και γιατι όχι και να μοιραστώ την ανακάλυψή μου

Έχω την εντύπωση, οτι έχει σχέση με την ώρα που βάζεις δηλ. άλλα προγράμματα ζητούν GMT, και άλλα παίρνουν ως σημείο αναφοράς τις ώρες που υσχύουν περα απο τον Ατλαντικό...και ίσως εγώ δεν μπορω να συντονιστω με αυτην την ώρα :toung:

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αυτο βγάζει την Αθήνα 23 μοίρες και 44' Ε, 38 μοίρες και 0' Ν, όπου πεφτει μέσα σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα. Κατά τα άλλα σίγουρα θα χρειαζόμουν μια δεύτερη γνώμη...

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Καλημέρα σας!!!
    Αισίως μετά απο 10 posts μπορώ να ανοίξω το δικό μου θέμα :bigsmile:
    Στο συζητήσεις αστρολογίας που άνοιξες το θέμα σου δεν υπήρχε ουδέποτε περιορισμός. Όλα τα μέλη μας μπορούν να δημιουργήσουν νέο θέμα είτε έχουν 1 ποστ είτε κανένα. Προφανώς προσπαθούσες σε άλλη ενότητα. :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όχι...αλήθεια...σε αυτή την ενότητα ήταν κύριε αντμινιστράτορα...

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Όχι...αλήθεια...σε αυτή την ενότητα ήταν κύριε αντμινιστράτορα...

Δεν αμφισβητώ ότι λέτε αλήθεια.
    Όμως στην πράξη είναι αλλιώς http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=3023

Ο λογαρισμός μέλους Admin είναι δεσμευμένος από εμάς για να γίνονται δοκιμές και να διορθώνονται λάθη στο φόρουμ. Είναι λογαρισμός μέλους και όχι διαχειριστή που σημαίνει ότι δεν έχει έξτρα προσβάσεις.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Χμμμμμ...χμμμμμμ!!! Εν τέλει καταληπτόν :bigsmile:

Δεν ξέρω αν θέλετε να κρατήσετε το δοκιμαστικό θέμα...έτσι κι αλλιώς δεν έχουν πολλή κίνηση...

Κρίμα...απλά θεώρισα οτι θα ήταν ένα θέμα που θα ενδιέφερε...και ήλπιζα να βρούμε μαζί ένα αξιόλογο πρόγραμμα να μοιραστούμε...όπως επίσης θεωρώ ενδιαφέρον ένα θέμα που αφορά στην ανταλαγή απόψεων για αστρολογικά βιβλία ή...και γιατί οχι και γενικού περιεχομένου...

Ευχαριστώ για την διευκρινισή σας,
    Μαρία

Όνομα:
    Μαρία

Μια χαρά ενδιαφέρον θέμα είναι! Και ειδικά για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν κάποιο πρόγραμμα από τα γνωστά, πιστεύω πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να δουν και μόνο πώς δουλεύει ένα αστρολογικό πρόγραμμα. Προσωπικά προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση στο canopus, αλλά μου βγάζει κάποιο σφάλμα. Θα το κοιτάξω όμως πάλι για να κάνω σύγκριση!

Μια ερώτηση: όταν λες ότι κάποια στοιχεία στα βγάζει διαφορετικά και κάποια ίδια, ποια είναι αυτά; Οι διαφορές έχουν να κάνουν με ακριβείς μοίρες στις θέσεις των διαφόρων στοιχείων ή κάτι άλλο; Υπάρχει απλά μια μικρή απόκλιση ή μιλάμε για τεράστια διαφορά;

Καλημέρα σου...
    Λοιπόν...η αλήθεια είναι πως δεν το κοίταξα σχολαστικά...δηλ. δεν ξέρω αν έχει αποκλήσεις στις μοίρες...αλλά αυτό είναι κάτι που μπορώ να διασταυρώσω με την πρώτη ευκαιρία...όταν βρεθώ εκτός δουλειάς...γιατί μερικά sites, ή μέρη τους απαγορεύονται...ακόμα και το πρόγραμμα αυτού του site...όταν μπορέσεις και το κάνεις εγκατάσταση μπορείς να το τσεκάρεις με το δικό μας πρόγραμμα :bigsmile:

Τώρα για την εγκατάστασή του...δεν χρειάζεται εγκατάσταση...βρίσκεις ή δημιουργείς έναν φάκελο στον οποίο κάνεις extract τα αρχεία του Canopus και κάπου εκεί μέσα βρίσκεις το αρχείο CANOPUS.EXE και το τρέχεις...το διπλό click θα κάνει τη δουλειά... :toung:

Καλή σου επιτυχία...και περιμένω να διαβάσω αποτελέσματα...

PS1. Έχω υπόψη μου και άλλα προγράμματα άλλα κανένα δεν με εντυπωσίασε όσο αυτό...είμαι και της άποψης ένα ένα και με τη σειρά...κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός...

PS2. Όταν έλεγα για διαφορές ενvόούσα για άλλα προγράμματα που είναι online, και για ταίδια στοιχεία πάντα (αν και πείραζα λίγο τις παραμέτρους), μου έβγαζε πλανήτες που θεωρουσα ότι άνηκαν σε ένα σπίτι (με αυτό το πρόγραμμα), να στεγάζονται σε άλλο...go figure!!!!

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)