s
ψάχνω τους χάρτες τους τώρα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

ψάχνω τους χάρτες τους τώρα

'Εχω λίγο μπλεχτεί στο forum. Πολλά θέματα, super ενδιαφέροντα αλλά δεν έχω εξοικιωθεί με το forum και δεν ξέρω αν το ερώτημά μου πρέπει να το
    κάνω σ'αυτήν την κατηγορία ή όχι. To ερώτημα τώρα. Ψάχνομαι ποιά στοιχεία στους χάρτες των γυναικών θα μπορούσαν να μας δείξουν ότι η γυναίκα είναι περισσότερο παιδί παρά γυναίκα. Τώρα τρέχα γύρευε θα μου πεις. Αλλά δηλαδή να ξέρω τι θα κοιτάγατε στο Ωροσκοπίο της για να δείτε αν είναι ''ανθρώπινη'' και πολύ εκδηλωτική και ταυτόχρονα γλυκιά ? Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα μπορούσε ? Ξέρεις τι γίνεται ? Δεν μου αρέσει καμμία τελευταία γιατί όλες μου φαίνεται καβάλησαν το καλάμι και ψάχνω τους χάρτες τους πρώτα να δω αν είναι ''παιδί'' που λένε, να εκδηλώνεται και να'χει και πλάκα. Καμμιά δεκαριά γυναίκες που γνώρισα, όλες είχαν πολλές φιλοδοξίες, και αυτό δεν μου αρέσει. Η φευγάτη γυναίκα με χιούμορ και αισθησιακό αυθορμητισμό πως φαίνεται στον γυναικείο χάρτη, αυτό θέλω να ξέρω τι να κοιτάω.

Re: ψάχνω τους χάρτες τους τώρα

Quote Originally Posted by Prince_Marcab View Post
    'Εχω λίγο μπλεχτεί στο forum. Πολλά θέματα, super ενδιαφέροντα αλλά δεν έχω εξοικιωθεί με το forum και δεν ξέρω αν το ερώτημά μου πρέπει να το
    κάνω σ'αυτήν την κατηγορία ή όχι. To ερώτημα τώρα. Ψάχνομαι ποιά στοιχεία στους χάρτες των γυναικών θα μπορούσαν να μας δείξουν ότι η γυναίκα είναι περισσότερο παιδί παρά γυναίκα. Τώρα τρέχα γύρευε θα μου πεις. Αλλά δηλαδή να ξέρω τι θα κοιτάγατε στο Ωροσκοπίο της για να δείτε αν είναι ''ανθρώπινη'' και πολύ εκδηλωτική και ταυτόχρονα γλυκιά ? Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα μπορούσε ? Ξέρεις τι γίνεται ? Δεν μου αρέσει καμμία τελευταία γιατί όλες μου φαίνεται καβάλησαν το καλάμι και ψάχνω τους χάρτες τους πρώτα να δω αν είναι ''παιδί'' που λένε, να εκδηλώνεται και να'χει και πλάκα. Καμμιά δεκαριά γυναίκες που γνώρισα, όλες είχαν πολλές φιλοδοξίες, και αυτό δεν μου αρέσει. Η φευγάτη γυναίκα με χιούμορ και αισθησιακό αυθορμητισμό πως φαίνεται στον γυναικείο χάρτη, αυτό θέλω να ξέρω τι να κοιτάω.
    Εσυ μου φαινεται ζητας κατι σε Καρκινο,ή Ζυγο,η μια "ηρεμη" και ισορροπημενη Αφροδιτη Απο οτι ειδα εισαι Λεων,οποτε γραψε λαθος για Καρκινο.

Όνομα:
    Φωτεινή

Νομίζω οτι θα πρέπει να κοιτάξεις την θέση της Αφροδίτης που δειχνει πώς εκφράζεται μια γυναίκα καθως και την θέση της Σελήνης της.

Κατά την γνώμη μου μια Αφροδίτη σε Λεων ή Διδυμο νομίζω οτι θα έδινε παιχνιδιάρικη διάθεση,μια Σελήνη στον Ζυγό θα έδινε ικανοτητες επικοινωνίας και αναλαφρη διάθεση.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

κάνω σ'αυτήν την κατηγορία ή όχι. To ερώτημα τώρα. Ψάχνομαι ποιά στοιχεία στους χάρτες των γυναικών θα μπορούσαν να μας δείξουν ότι η γυναίκα είναι περισσότερο παιδί παρά γυναίκα. Τώρα τρέχα γύρευε θα μου πεις. Αλλά δηλαδή να ξέρω τι θα κοιτάγατε στο Ωροσκοπίο της για να δείτε αν είναι ''ανθρώπινη'' και πολύ εκδηλωτική και ταυτόχρονα γλυκιά ? Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα μπορούσε ? Ξέρεις τι γίνεται ? Δεν μου αρέσει καμμία τελευταία γιατί όλες μου φαίνεται καβάλησαν το καλάμι και ψάχνω τους χάρτες τους πρώτα να δω αν είναι ''παιδί'' που λένε, να εκδηλώνεται και να'χει και πλάκα. Καμμιά δεκαριά γυναίκες που γνώρισα, όλες είχαν πολλές φιλοδοξίες, και αυτό δεν μου αρέσει. Η φευγάτη γυναίκα με χιούμορ και αισθησιακό αυθορμητισμό πως φαίνεται στον γυναικείο χάρτη, αυτό θέλω να ξέρω τι να κοιτάω.[/quote]

Σορρυ, αλλα απο εναν χαρτη περιμενεις να δεις αν καποια ειναι γλυκια, παιχνιδιαρα, εκδηλωτική κλπ.;
    Κατ αρχην φαινεται στον τροπο που επικοινωνει. Δευτερον, απο την χημεια που ισως υπαρξει μεταξυ σας. Τριτον, απο τον τροπο που εσυ θα την προσεγγισεις.
    Επειδη ομως ζητας αστρολογικα στοιχεια, αν εχεις την δυνατοτητα να βγαζεις συναστριες, μπορεις να κοιταξεις -εκτος των βασικων-, τον 5ο οικο του καθενα σας, και το πως επιδρα ο Κρονος του ενος στον χαρτη του αλλου. Αυτα σε πολυ γενικες γραμμες.
    Παντως διαφωνω με τον τροπο που αντιμετωπιζεις το θεμα. Ειναι σαν να λες οτι θα μαθεις μια πολη, αν εχεις μελετησει τον χαρτη της παρ ολο που δεν εχεις την εχεις επισκεφτει ποτε..
    με φιλικη διαθεση....
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Roadrunner, ειδικά εσύ νομίζω είσαι πολύ κοντά ειδικά γι'αυτό που λες για Αφροδίτη στους Διδύμους ή Σελήνη στο Ζυγό.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)