- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 28
Thread: τοξοτης
-
21-07-2006, 04:35 AM #1
τοξοτης
εχω την εξης απορεια.σαφως και εχω αντιληφθει οτι τα τελευταια 2-3 χρονια δεν ηταν οτι καλυτερο για τον τοξοτη και μαλιστα στα παντα σχεδον.αλλαζει τιποτα η αυτα ηρθαν για να μεινουν?
-
21-07-2006, 05:42 AM #2
Re: τοξοτης
Αυτο που ξερω ειναι οτι ερχεται ο Διας συντομα στον τοξοτη οπτε ετοιμασου για καλυτερες μερες απο Οκτομβριο αν δεν κανω λαθος
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-07-2006, 05:56 AM #3
το διαβασα και εγω και πιο συγκεκριμενα μετα τις 20 νοεμβριου αλλα παλι το σεπτεμβρη εκλειψεις θα εχουμε.μα καλα αυτος ο ουρανος ολο κατι θα γινεται καιθα γινονται τα πραγματα λαλα και εμεις απο κατω ακολουθουμε!!!!!!
-
21-07-2006, 11:16 AM #4
Αγαπητή Τοξοτίνα
Για να ζορίζεσαι τόσο , μάλον ο Πλούτωνας ακουμπάει Ήλιο Ερμή και δεν ξέρω τί άλλο. Λες μέσα από τις δυσκολίες να θέλει να σε μεταμορφώσει σε κάτι πιο δύνατό, πιο ώριμο και πιο όμορφο εν τέλει??? Εδώ και χρόνια αυτός ο πλανήτης των αργών μα μόνιμων αλλαγών βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Δέξου τον σαν ευκαιρία ανύψωσης, που πάντα περνάει από πόνο...
Τί ωροσκόπο έχεις αλήθεια?? Και μια συμβουλή. Μην βιάζεσαι τόσο, ούτε να μιλάς, ούτε να γράφεις βιαστικά. Ούτε συμπεράσματα βιαστικά να βγάζεις. Είναι ένα μάθημα που κρατά χρόνια, και έχει και πολλούς μεταξεταστέους, σαν κι εμένα καλιώρα, χεχε
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
21-07-2006, 12:36 PM #5
ειμαι ταυρος στο ωροσκοπειο(15:45) και μαλιστα λεει και κατι σε 28 μοιρα οταν μου το βγαζει αλλα δεν το εχω πολυκαταλαβει να σου πω τι ειναι.σε αυτο που λες εχεις απιστευτο δικιο.παντα μιλαω χωρις να σκεφτω και δεν ειναι και λιγες οι φορες που εχω μπλεχτει σε σκηνικα γι'αυτο.αλλωστε ενα απο τα χαρακτηριστικα των τοξοτων και θετικο και αρνητικο δεν ειναι ο αυθορμητισμος και ο παρορμητισμος?:-)πραγμα που το εχω απο τα 5 μεχρι τα 22 που ειμαι τωρα.
αληθεια ομως καποια στιγμη ο κρονος δεν θα φυγει απο το ζωδιο μας?αυτο που διαβασα τελικα ισχυει?
απλα εχω ταλαιπωρηθει φοβερα και ενα αλλο χαρακτηριστικο που ανηκω πληρως απο το ζωδιο μου ειναι οτι ειμαι πολυ ανυπομονη.μα καθολου δεν μ'εχει επηρεασει αυτος ο ταυρος?
-
21-07-2006, 12:50 PM #6
Originally Posted by victoriageras
Όσον αφορά τον τρόπο που δίνει την βοήθειά του, έχεις δίκιο, μας ταλαιπωρεί αλλά μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους, πιο σοφούς. Δες, λοιπόν, θετικά την παρουσία του. Όταν θα φύγει σίγουρα θα ανακουφιστείς αλλά θα αισθάνεσαι και πιο δυνατή.
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
21-07-2006, 12:54 PM #7
Γεια σου victoriageras!
Ως τοξοτίνα, το μότο σου θα πρέπει να είναι το "χαλαρά"! Είμαστε φύσει αισιόδοξα άτομα, με πρακτικό μυαλό, αν και ολίγον τί ευμετάβλητα ως προς τη διάθεσή μας.
Ακόμα και από τα δύσκολα, ο καθένας μας μπορεί να αποκομίσει σημαντικά πράγματα. Μπορεί για σένα αυτή η διετία να'ταν κάπως δύσκολη σε κάποιους τομείς, αυτό όμως που δεν θα πρέπει να ξεχνάς είναι το πως εμείς οι ίδιοι διαχειριζόμαστε αυτά που έρχονται μπροστά μας. Τί να κάνουν και οι πλανήτες; Στη φύση τους είναι να κινούνται, ας κάνουμε και μεις το ίδιο!!! :bigsmile:
-
21-07-2006, 12:58 PM #8
Originally Posted by victoriageras
Βρε κοριτσάκι μου ηρέμησε .... διάβασα και τα άλλα αγωνιώδη σου post και μου "κάηκε η καρδιά"Είπα να μη σου γράψω τίποτα γιατί ακριβώς αυτό είναι το κυριότερο μάθημα που πρέπει να πάρεις: Να πιεστείς τόσο πολύ που να νιώσεις για πρώτη φορά ίσως στη ζωή σου (σαν Τοξοτίνα που είσαι) απαισιόδοξη και άτυχη μήπως επιτέλους "κατεβάσεις ταχύτητες" (πολύ καλά στο είπε η sagimoon), αρχίσεις να σκέφτεσε, να συνηδειτοποιείς, να παίρνεις γενναίες αποφάσεις ξεβολέματος (πολύ δύσκολο για τον Τοξότη) και να αρχίσεις να δημιουργείς σ τ α θ ε ρ ά!! Ο ωροσκόπος σου δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα γιατί ανήκει στο σταθερό σταυρό πάνω στον οποίο δε θες να ξέρεις τι πλανητικοί σχηματισμοί "παιχτήκανε" τον τελευταίο χρόνο, όλη την ανθρωπότητα επηρέασαν φαντάσου!
Πάντως η έκφραση του Τοξότη έχει δύο μορφές, την ακαδημαϊκή και την τυχοδιωκτική που δυστυχώς έχουν οι περισσότεροι Τοξότες και έτσι έχει μια "κακή" φήμη έναντι κάποιων άλλων. Θεωρώ πως αυτές οι δυσκολίες είναι η ευκαιρία τους, όσοι τα καταφέρουν, να ωριμάσουν και να περάσουν στο ανώτερο επίπεδο του ζωδίου αυτού. Αν τα καταφέρουν να "γειωθούν", όσοι τα καταφέρουν, είμαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από τον μεγάλο ευεργέτη τους το Δία και για άλλους πλανητικούς λόγους που θα αναλύσουν άλλοι πιο έμπειροι από μένα με τον καιρό στο site. 26 Νοεμβρίου από ότι θυμάμαι μπαίνει στον Τοξότη
-
21-07-2006, 03:37 PM #9
Originally Posted by DrMaroulita
απορω ποιος μας την εβγαλε αυτη την φημη (το χαλαρα εννοω). απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να εισαι και εσυ τοξοτινα!
μου αρεσει ομως το οτι εισαι αισιοδοξη απ'οτι φαινεται τουλαχιστον απο το μυνημα αυτο πρεπει να ειναι μεγαλη βοηθεια στα παντα τα οποια χειριζεσαι. μου αρεσουν πολυ οι οπτιμιστες!:bigsmile:
-
21-07-2006, 04:00 PM #10
Originally Posted by magikadespell
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.