- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 15
-
15-07-2006, 06:00 PM #1
Ισχυρές και αδύναμες όψεις πλανητών
Καλησπέρα ,
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Ποιοι πλανήτες πρέπει να συμμετέχουν σε μια όψη για να θεωρηθεί ισχυρη?Για παραδειγμα ενα πολύγωνο Ηλιου και Σεληνης θεωρείται ισχυρότερο απο ένα πολύγωνο Σελήνης και Ποσειδώνα?Οι όψεις των πλανητων δηλαδη αλληλεπιδρουν?Μπορουν να μειωσουν την ισχυ μιας άλλης όψης ή να την δυναμώσουν?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:bigsmile:
-
15-07-2006, 06:05 PM #2
Re: Ισχυρές και αδύναμες όψεις πλανητών
Οταν λες πολυγωνο, ποια οψη εννοεις;
-
15-07-2006, 06:08 PM #3
Το "sextile":embarrest
-
15-07-2006, 06:23 PM #4
Originally Posted by aries engineer
-
15-07-2006, 06:32 PM #5
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση,ωστόσο η απορια μου βρίσκεται στη παραπάνω ερωτηση σχετικα με την ισχύ διαφόρων οψεων...:bigsmile:
-
15-07-2006, 06:36 PM #6
Το εξαγωνο σε καμμια περιπτωση δεν μεταφραζεται σε πολυγωνο!!:bigsmile:
Καμμια αλλη οψη δεν εχεις παρατηρησει;
Φυσικα και οι οψεις αλληλεπιδρουν και διαμορφωνουν το ωροσκοπιο! Ακομη και την εκφραση του ζωδιου των πλανητων!
Υπαρχουν τοσα τοπικ και αρθρα που απαντουν στις ερωτησεις σου που θα βαρεθεις να διαβαζεις...
Αλλα μαλλον γενικα βαριεσαι να ψαξεις....
-
15-07-2006, 06:55 PM #7
Η αλήθεια είναι οτι το εξάγωνο ήταν το πρωτο που έχω στο χάρτη μου ,γι'αυτό το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα...Έχω διαβάσει τα περισσότερα άρθρα,αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με την απορία μου.:bigsmile:
-
15-07-2006, 07:27 PM #8
Σε καταλαβαινω ως ενα σημειο γιατι τα αρθρα ενδιαφεροντα και πολλα και μαθαινεις πολλα πραγματα αλλα οταν προκειται να τα εφαρμοσεις στην πραξη ειναι δυσκολο.Τα αρθρα ειναι πιο γενικα και υποψιαζομαι οτι πρεπει να διαβασεις και βιβλια ή να παρακολουθησεις σεμιναρια για να μπορεσεις να εφαρμοσεις τις γνωσεις πιο πρακτικα και πιο εξειδικευμενα αλλα για μενα ας πουμε στη φαση που ειμαι τωρα τουλαχιστον ειναι πιο δυσκολο οποτε εστω και με αργους ρυθμους προσπαθω να μαθω οτι μπορω απο τα αρθρα και απο τα υπολοιπα μελη που γνωριζουν περισσοτερα.
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
15-07-2006, 07:33 PM #9
Ευτυχως που υπαρχουν και αλλοι που βγαζουν το φιδι απο την τρυπα μιας και εγω υστερω στην σαφη διευκρινηση (ειναι αυτο που λεμε το σκεφτομαι αλλα δεν μπορω να το μεταδωσω!).:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
-
15-07-2006, 10:05 PM #10
Το τρίγωνο,το τετράγωνο η σύνοδος και η αντίθεση θεωρούνται ισχυρές γωνίες ,ενώ το εξάγωνο και η χιαστί είναι μέτριας και μικρής ισχύος.Οι πρώτες έχουν και μεγαλύτερη ανοχή στις μοίρες.
Από κει και πέρα, όσο πιο ακριβής είναι η γωνία τόσο πιο "δυνατή" είναι η όψη.
Στους εξωκρόνιους πλανήτες η ανοχή στις μοίρες τείνει να μηδενιστεί σε κάποιες περιπτώσεις.
Αν πχ ένα εξάγωνο Ηλιου σελήνης στις 6 μοίρες είναι πιο ισχυρό από ένα εξάγωνο σελήνης ποσειδώνα στις 0,4 μοίρες θα μας το δείξει η θέση των πλανητών (καλή ή μη) ή η οικοθεσία ,όπως και πιο δυνατές γωνίες με άλλους πλανήτες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.