s
Αφροδίτη στον Ταύρο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Αφροδίτη στον Ταύρο

Είναι αλήθεια ότι αυτή η θέση ευννοεί την επιλογή ενός συντρόφου πιο..αφράτου,πιο "τσουπωτού",με έντονες καμπύλες κ.ο.κ. ; :embarrest :worried:

Να ξέρω,να τρέχω στα γυμναστήρια ή όχι lol

Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Αφροδίτη στον Ταύρο

λοιπον περα απο την πλακα στα αλλα topic εγω εχω αφροδίτη στον ταυρο και τον αντρα τον θέλω πιο δεμένο όχι φτερό!
    δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να λέω σε ανθρωπο να μη χάσει την κοιλιτσα που είχε...
    βέβαια είμαι και εγώ αφράτη οπότε υποσυνείδητα κοιτάω εκεί που με πάιρνει...
    παίζει και αυτό ρόλο...:toung: :toung: :embarrest

Όνομα:
    Φυλλένια

Η αλήθεια είναι, πως τα ζώδια της Αφροδίτης δεν φημίζονται μόνο για την ομορφιά τους, την καλαισθησία, το χλιδάτο γούστο τους, τις απολαύσεις, και τα λοιπά συναφή, αλλά και για την τάση τους (μεταξύ άλλων) στη μαλθακότητα, την τεμπελιά, την απληστία και την... λαιμαργία.
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Εγω με τοσο Ζυγο βρε Φιλιω,
    γιατι αποτελω εξαιρεση;:bigsmile: :bigsmile:

Μα καθολου να μη μου βγαινει η Αφροδιτουλα;
    Μηπως πρεπει να μεγαλωσω κι αλλο;:bigsmile:

Όνομα:
    Σωκράτης

Μπα δεν υπάρχει ελπίδα για σένα!
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Φυλλένια

Αφού Αγγελική μου το ξέρεις, πως η υπερβολή βγαίνει στις αρνητικές όψεις!
    Τι θα μπορούσε να γίνει ένας Ταύρος όταν από ανασφάλεια συσσωρεύει; Aπληστος! Ενας αδύναμος Ζυγός, που αγαπά την καλοπέραση θα γίνει μαλθακός!
    Με τόση δουλειά που κάνεις, μάλλον δεν ανήκεις στο club!
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Quote Originally Posted by fillenia
    Η αλήθεια είναι, πως τα ζώδια της Αφροδίτης δεν φημίζονται μόνο για την ομορφιά τους, την καλαισθησία, το χλιδάτο γούστο τους, τις απολαύσεις, και τα λοιπά συναφή, αλλά και για την τάση τους (μεταξύ άλλων) στη μαλθακότητα, την τεμπελιά, την απληστία και την... λαιμαργία.
    Axx τι ωραίιια.. πολύ με βολεύει *δεν πάω και εγώ πίσω*:embarrest

Quote Originally Posted by stabie
    λοιπον περα απο την πλακα στα αλλα topic εγω εχω αφροδίτη στον ταυρο και τον αντρα τον θέλω πιο δεμένο όχι φτερό!
    δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να λέω σε ανθρωπο να μη χάσει την κοιλιτσα που είχε...
    βέβαια είμαι και εγώ αφράτη οπότε υποσυνείδητα κοιτάω εκεί που με πάιρνει...
    παίζει και αυτό ρόλο...:toung: :toung: :embarrest
    Τα μπυρόκοιλα είναι σέξυ

9. Re: Αφροδίτη στον Ταύρο

Καλημέρα!!! Έχω και εγώ την αφροδίτη στον ταύρο και όντως μου αρέσουν "οι δεμένοι", δεν θέλω να είναι αδύνατοι... (συμφωνώ με τη stabie vbmenu_register("postmenu_16384", true); )
    και θα μπορούσα να πω πως γενικά μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι "γεμάτοι", με καμπύλες , "πλούσια" προσόντα (και οι γυναίκες και οι άνδρες).
    Θεωρώ σεξουαλικό το να είναι ένας άνδρας με την κοιλίτσα του, το στομαχάκι του...ναι, ναι...
    όπως και μία γυναίκα με καμπύλες ναι ναι ... χιχι....:embarrest :embarrest :embarrest :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

Smile Re: Αφροδίτη στον Ταύρο

Quote Originally Posted by Marlene
    Είναι αλήθεια ότι αυτή η θέση ευννοεί την επιλογή ενός συντρόφου πιο..αφράτου,πιο "τσουπωτού",με έντονες καμπύλες κ.ο.κ. ; :embarrest :worried:

Να ξέρω,να τρέχω στα γυμναστήρια ή όχι lol
    Μια διευκρίνηση!
    Η θέση της Αφροδίτης σε ένα γυναικειο ωροσκόπιο έχει να κάνει με το πως προβάλλει την θηλυκότητά της,την γυναικεία της ταυτότητα!Για το τί είδους αντρας μας έλκυει βλέπουμε την θέση του Άρη στον χάρτη μας.

Επομένως τα χαρακτηριστικά των καμπυλων ,του αισθησιασμου της λαιμαργίας και της κοιλίτσας αφορούν εμάς-δλδ την γυναικα με αφροδίτη στον Ταυρο και οχι τι είδους ταίρι μας ελκύει.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)