- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
-
20-06-2006, 12:30 PM #1
Πόσο σημαντικό είναι το Μεσουράνημα;
Καλημέρα
Εψαξα λίγο στο φορουμ αλλά δεν βρήκα πολλά στοιχεία:unsure:
Θα ήθελα αν είναι εύκολο κάποιος να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι το μεσουράνημα και τι σημαίνει να το έχεις στο τάδε ζώδιο πχ αν δεν κανω λάθος το δικό μου είναι στους διδυμους ...
Επίσης όταν ένας πλανήτης περνάει απο το μεσουράνημα μας, αυτό το γεγονός μας επιρεάζει ;
Ευχαριστώ πολύ :blink1:
Μαρία Ν
-
20-06-2006, 12:46 PM #2
Re: Πόσο σημαντικό είναι το Μεσουράνημα;
Originally Posted by ΜαρίαΝ
Αγαπητή Μαρία,
Δες εδώ την απάντηση της κα Σίμου σε κάποιο από τα μέλη μας.
ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ
Ελπίζω να σε βοηθήσει!!!
Φιλικά
Ιουλία.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
20-06-2006, 12:52 PM #3
Επίσης, ΜαρίαΝ, μπορείς να κοιτάξεις και εδώ
-
20-06-2006, 11:32 PM #4
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,
η αλήθεια είναι οτι αυτά τα είχα βρει ... απλά ήλπιζα σε περισσότερες λεπτομέριες ... όπως το τι σημαίνει το Μεσουράνημα στο κάθε ζώδιο
Επίσης, όταν για παράδειγμα διαβάζουμε μια πρόβλεψη, οι αστρολόγοι λένε συνήθως να διαβάζουμε και το ζώδιο του ωροσκόπου ... γιαυτό αναρωτιόμουν -αν το μασουράνημα είναι εξίσου σημαντικό - μήπως πρέπει να το λαμβάνουμε περισσότερο υπ΄όψην μας
Μαρία Ν
-
21-06-2006, 03:22 AM #5
Originally Posted by ΜαρίαΝ
Το μεσουρανημα ειναι πολυ σημαντικο οσο αναφορα την εξελικτικη μας πορεια οπως επισης και το πως αυτη φαινεται στα ματια των αλλων.
Ειναι συνδεδεμενο και με την οικογενεια. Στις γυναικες με τον πατερα, στους αντρες με την μητερα.
Σε ζωδια που ο Αιγοκερως ή ο Καρκινος, ο 4ος ή ο 10ς οικος ειναι εντελως ασχετα με το προσωπικο ζωδιο, ισως να μην γινεται αισθητος (προσωπικα) ο 10ος οικος παρα μονο κατω απο πιεση εξωτερικων συνθηκων.
-
21-06-2006, 01:05 PM #6
οκ Αγγελική
Ευχαριστώ και πάλι
Μαρία Ν
-
25-05-2009, 07:24 PM #7
Προσπαθώ να ανοίξω τα λινκ που αναφέρετε πιο πάνω αλλά μάταια.Με βγάζει σε μια σελίδα που μου λέει το εξής:
Γεια σας!
Έχετε ξεπεράσει το όριο των μηνυμάτων που μπορείτε να δείτε ως επισκέπτης, αλλά υπάρχει μια απλή λύση για να ξεκλειδώσετε όλο το forum και να συνεχίσετε να διαβάζετε άρθρα και μηνύματα. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ δημιουργήστε έναν λογαριασμό μέλους. Σε ελάχιστα λεπτά θα μπορείτε να διαβάσετε όσα άρθρα επιθυμείτε, να δείτε τις προβλέψεις, να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις κρυφές σελίδες και τις δωρεάν υπηρεσίες. Παρακαλούμε πατήστε δωρεάν εγγραφή
Είστε ήδη μέλος; Παρακαλούμε συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
---------------------------
Εγώ είμαι ήδη συνδεδεμένος και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.
Εϊναι κάποια προστασία υπερφόρτωσης ή απλά κάποιες σελίδες είναι κλειστές;;;;το συγκεκριμένο γίνεται όταν ανοίγω συγκεκριμένες σελίδες.
Ευχαριστώ
-
25-05-2009, 07:54 PM #8
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
25-05-2009, 10:19 PM #9
Μια χαρά ευχαριστώ,το ίδιο συμβαίνει και με τα λινκ αυτής της σελίδας
http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%...EC%E1-%3B.html
Που θα ήταν όμως καλύτερα να τα αναφέρουμε;;;στο κάθε θέμα που έχει μέσα λάθος λινκ;;;;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.