s
Ερμής - Ο πλανήτης του πνεύματος - Απορίες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Ερμής - Ο πλανήτης του πνεύματος - Απορίες

Καλησπέρα! Διάβασα για τον αναδρομο Ερμή και τις όψεις του και είναι πολύ καλό και κατατοπιστικό. Έχω μια μικρή απορία όμως και αν γίνεται να μου απαντήσετε. Οι όψεις του Ερμή με τους άλλους πλανήτες έχουν την ίδια ερμηνεία είτε σχηματίζουν τετράγωνο είτε τρίγωνο κτλ?Γιατί απ όσο ξέρω το τρίγωνο, εξάγωνο, σύνοδος είναι θετικές όψεις και τετράγωνο, αντίθεση αρνητικές. Ελπίζω να το έθεσα σωστά το ερώτημά μου και να το καταλάβατε.

Όνομα:
    Ιουλία

Re: Ερμής - Ο πλανήτης του πνεύματος

Quote Originally Posted by matisse
    Καλησπέρα! Διάβασα για τον αναδρομο Ερμή και τις όψεις του και είναι πολύ καλό και κατατοπιστικό. Έχω μια μικρή απορία όμως και αν γίνεται να μου απαντήσετε. Οι όψεις του Ερμή με τους άλλους πλανήτες έχουν την ίδια ερμηνεία είτε σχηματίζουν τετράγωνο είτε τρίγωνο κτλ?Γιατί απ όσο ξέρω το τρίγωνο, εξάγωνο, σύνοδος είναι θετικές όψεις και τετράγωνο, αντίθεση αρνητικές. Ελπίζω να το έθεσα σωστά το ερώτημά μου και να το καταλάβατε.

Θεωρώ ότι εάν οι πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνο τότε δημιουργείτε "σύγκρουση" μεταξύ των στοιχείων τους. Το ίδιο και η αντίθεση.

Εάν σχηματίζουν τρίγωνο, τότε οι ιδιότητες των πλανητών λειτουργούν θετικά. Το ίδιο (εάν θυμάμαι καλά) και το εξάγωνο.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)