- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
15-04-2006, 03:40 AM #1
Σελήνη σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο
Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Κριό.Γνωρίζω ότι έχω Σεληνη, στις 28 μοίρες και 45 λεπτά του Υδροχοου, 12ος οίκος και Κρονος, στις 00 μοίρες και 32 λεπτά της Παρθενου, 6ος οίκος.Θα ήθελα να μάθω για αυτή την όψη, όποιος ξέρει ευπρόσδεκτη όποια απάντηση Ευχαριστώ
-
15-04-2006, 04:08 AM #2
Re: Σελήνη σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο
Originally Posted by leila
Η επιρροη της θα ηταν ισχυρη εαν η Σεληνη βρισκοταν στους Ιχθεις ή ο Κρονος στον Λεοντα.
Σου θυμιζω τα αντιθετα ζωδια:
Λεων-Υδροχοος.
Παρθενος-Ιχθεις.
Δεν ειμαι σιγουρη για την ισχυ της οψης κι ετσι περιμενω να με διορθωσετε.
-
19-04-2006, 02:56 PM #3
Η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι πιο σηματικές απ΄ ότι νόμιζα.. Ίσως δείχνει κάποια δυσκολία σε βασικά θέματα αισθημάτων γενικά(λέμε τώρα).. Αφού πιάνει το 12ο και τον 6ο οίκο θα έχει να κάνει με καθημερινότητα, υγεία, εργασία, μυστικά, απομόνωση ..
-
20-04-2006, 11:42 AM #4
καλημέρα, η σελήνη συμβολίζει την μητέρα, ενώ ο κρόνος πολλές φορές την πατρική εξουσία, είναι πιθανόν λοιπόν οι γονείς σου να μην τα πηγαίνουν καλά μεταξύ του ( ή έτσι να το εκλαμβάνεις εσύ), ακόμα ίσως να έχεις και πρόβλημα με το στομάχι με κύρια αιτία το άγχος και την καταπίεση. Ένα ακόμα στοιχείο που δίνει αυτή η αντίθεση είναι ότι καταπιέζεις τα συναισθήματα σου και δεν μπορείς να εκφραστείς εύκολα (πάντα συναισθηματικά μιλάμε). Αυτά!! Εύχομαι Καλή Ανάσταση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.