s
Παραξενες ιστοριες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 38

Παραξενες ιστοριες

Εχετε να διηγηθειτε παραξενες ιστοριες απο τη ζωη σας; Ιστοριες ανορθοδοξες και ανεξηγητες με την κοινη, απλη λογικη;
    Γεγονοτα που περισσοτερο αγγιζουν τη σφαιρα της μεταφυσικης και παραψυχολογιας;
    Αναφερομαστε φυσικα, μονο σε προσωπικες εμπειριες.
    Ενδεικτικα παραδειγματα:
    -Αϋλες παρουσιες.
    -Αστρικη προβολη.
    -Περιεργες συναντησεις.
    -Ονειρα που επαληθευτηκαν.
    -Αναμνησεις απο περασμενες ζωες.
    -Τηλεπαθεια.
    -Διαισθηση.
    -Ανεξηγητες συμπτωσεις.

Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Παραξενες ιστοριες

Μερικοί όροι είναι κατανοητοί κάποιοι άλλοι θέλουν έναν γενικό ορισμό για να καταλάβουμε. Παράδειγμα άυλες παρουσίες εννοείς πνεύματα; Όρισέ μας τι είναι τηλεπάθεια ή διαίσθηση. Και περίεργες συναντήσεις;
    Μια επανασύνδεση για παράδειγμα; :smile1:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Φυλλένια

Ο τίτλος τα λέει όλα .... παράξενες ιστορίες... δηλαδή ό,τι ξεφεύγει από το λογικό, συμπεριλαμβανομένης και της ασάφειας.
    Το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να "νοεί" ό,τι του κάνει κέφι. Το ζήτημα είναι πως θεμελιώνει τη γνώση του ως βέβαιη. Με τον τρόπο αυτό η Μεταφυσική, από επιστήμη γίνεται ρόμπα. Ας μην κακοποιούμε τους όρους. :blink:
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Quote Originally Posted by ScP
    Μερικοί όροι είναι κατανοητοί κάποιοι άλλοι θέλουν έναν γενικό ορισμό για να καταλάβουμε. Παράδειγμα άυλες παρουσίες εννοείς πνεύματα; Όρισέ μας τι είναι τηλεπάθεια ή διαίσθηση. Και περίεργες συναντήσεις;
    Μια επανασύνδεση για παράδειγμα; :smile1:
    Για να γινω σαφεστερη (μιας και εχω το ελλατωμα της ασαφειας).
    Αϋλες παρουσιες= πνευματα, φαντασματα ή το φαινομενο των poltergeist.
    Τηλεπαθεια= μεταβιβαση σκεψης.
    Διαισθηση= προαισθηση, ενοραση.
    Συγκαταλεγονται στην κατηγορια των "Υπεπαισθητηριακων Αντιληψεων" ή ESP.
    Ελπιζω να καλυψα καποια κενα.
    Γιατι τα μελη του φορουμ, ισως δεν καταλαβαν τί εννοουσα οταν ανοιξα το θεμα.

Quote Originally Posted by fillenia
    Ο τίτλος τα λέει όλα .... παράξενες ιστορίες... δηλαδή ό,τι ξεφεύγει από το λογικό, συμπεριλαμβανομένης και της ασάφειας.
    Το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να "νοεί" ό,τι του κάνει κέφι. Το ζήτημα είναι πως θεμελιώνει τη γνώση του ως βέβαιη. Με τον τρόπο αυτό η Μεταφυσική, από επιστήμη γίνεται ρόμπα. Ας μην κακοποιούμε τους όρους. :blink:
    Θελεις να συζητησουμε αστρολογικα αυτη την τοποθετηση σου;

Αγγελική πολύ όμορφο το θέμα που άνοιξες... προσωπικά έχω διάφορες μικρές ιστορίες που μπορεί για κάποιον να μην σημαίνουν τίποτα για μένα όμως ήταν περίεργες και καμιά φορά σημαδιακές... ιστορίες που τράβηξαν την προσοχή μου...

Αρχίζω λοιπόν ... ( σύμπτωση ) κάποτε κάποιος συγγενής ήθελε να μου γνωρίσει ένα παιδί ... ξέρετε τα γνωστά είναι καλός, εργατικός, ωραίος κλπ ... εγώ δεν ήθελα αλλά η ζωή είχε άλλη γνώμη μια και γνώρισα το άτομο αυτό απο αλλού ! ! ! μάλλον έπρεπε να γίνει η γνωριμία για να μάθω κάτι ...

Δεν ξέρω αν είναι άυλη παρουσία ... αλλά στο παρελθόν μετά τον θάνατο του παππού μου έννοιωθα την παρουσία του στο δωμάτιο μου -που ήταν δικό του πριν - και κάποιες φορές όσο περίεργο κι αν ακούγεται μου φαινόταν ότι καταλάβαινα την μοιρουδιά του, το άρωμα του ... η αίσθηση αυτή χάθηκε με τα χρόνια ...

Κάποτε είχα δει ένα όνειρο που με σημάδεψε πολύ μια και παρουσίαζε κάποια γεγονότα που σιγά σιγά έγινα πραγματικότητα όπως το ότι έκοψα το δάχτυλό μου ... τη γνωριμία μου μ ένα άντρα, τη σχέση μου μαζί του και τον χωρισμό ...

Τέλος θυμάμαι μια φορά πηγαίνοντας στην δουλεία μου είδα μια φίλη μου να φεύγει και σκέφτικα ''αχ δεν την πρόλαβα να της πώ γειά ... δεν πειράζει θα την δώ μετά '' το περίεργο είναι οτι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε περίπτωση να την έβλεπα γιατι και εκείνη πήγαινε σε δουλειά και μετά εγώ θα έφευγα για το σπίτι μου ... δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε ... και ούτε το σκεφτόμασταν ... τη φίλη μου την είδα γιατί ακύρωσε την δουλειά της επειδή είχε ένα κακό προαίσθημα ... για ένα ατύχημα στο δρόμο που θα πήγαινε ... η αποκορύφωση ... όπως μου είπε αργότερα όντως έγινε κάποιο ατύχημα εκεί ! ! !

Επίσης το συναίσθημα του déjà vu ( ντεζά βου ) όπως λέμε στα ελληνικά αν και σκοτώνουμε την προφορά ... μια και δεν είναι ου αλλά υ κλειστό ... το έχω νοιώσει αρκετές φορές ... ( η έκφραση είναι γαλλική, γιαυτό και οι λατινικοί χαρακτήρες ... - πιστεύω εδώ επιτρέπονται - η πρώτη λέξη γαλλικά σημαίνει ήδη και η δεύτερη είναι η μετοχή του ρήματος βλέπω οπότε εκφράζουμε το συναίσθημα οτι ζούμε κάτι που έχουμε ήδη δεί )

Θα ήθελα επίσης να πώ οτι γενικά στη ζωή μου προσπαθώ να εξηγώ τα πράγματα με τη λογική ... η επιστήμη λέει ότι ο άνθρωπος δεν χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες του εγκεφάλου του και εκεί πιστεύω βρήσκεται η εξήγηση αυτών των φαινομένων ... οτι έχουμε ικανότητες που δεν έχουμε μαθει να τις αξιοποιούμε

Μαρία Ν

Θα ήθελα επίσης να πώ οτι γενικά στη ζωή μου προσπαθώ να εξηγώ τα πράγματα με τη λογική ... η επιστήμη λέει ότι ο άνθρωπος δεν χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες του εγκεφάλου του και εκεί πιστεύω βρήσκεται η εξήγηση αυτών των φαινομένων ... οτι έχουμε ικανότητες που δεν έχουμε μαθει να τις αξιοποιούμε
    Θα συμφωνησω μαζι σου!
    Δεν εχουμε εκμεταλλευτει ουτε το 10% τουε εγκεφαλου μας ακομη.

Αλλα πιστευω οτι ειναι καλο, εκτος απο τον εγκεφαλο, να εκφραζουμε και την ψυχη μας...

Όνομα:
    Ιουλία

Λοιπόν, αυτό που θα διηγηθώ δεν ξέρω εάν ανήκει στον ορισμό Διαίσθηση ή σύμπτωση, αλλά σίγουρα είναι κάτι από τα δύο!Φαντάζομαι ότι όλοι θυμάστε τον Σεισμό που έγινε εκείνο τον Σεπτέμβρη του 1999!!!

Θα ξεκινήσω από το 1998 για να καταλάβετε όλη την ιστορία. Το 1998 γνώρισα την καλύτερή μου φίλη στην σχολή που φοιτούσαμε και οι 2. Μέχρι την ημέρα του σεισμού ποτέ δεν την είχα πάρει τηλέφωνο στο σπίτι μεσημεριανή ώρα γιατί όλοι κοιμόντουσαν. Α!!! Να σας πω ότι η κοπέλα έμενε στα Άνω Λιόσια πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού. Εκείνη, λοιπόν, την ημέρα, 3 λέπτα πριν γίνει ο σεισμός την πήρα τηλέφωνο στο σταθέρο (ενώ πάντοτε την έπαιρνα τηλ. στο κινητό) και αφού ξύπνησα όλη την οικογένεια, έκλεγα και της έλεγα: "μην κοιμάσαι! Ξύπνα. Κάνε μου παρέα. Μην με αφήνεις μόνη μου!Σε παρακάλω μόνο μην κοιμηθείς. Μείνε μαζί μου". Φυσικά, η κοπέλα με έβρισε και με το που κλείσαμε το τηλέφωνο και ξάπλωσε έγινε ο σεισμός όπου καταστράφηκε σχεδόν όλο το σπίτι. Πέσανε σκάλες, φωτιστικά, τηλεοράσεις, ανοίξανε σκρίνια. Αλλά, κανείς δεν έπαθε τίποτα γιατί πριν 3 λεπτά τους είχα ξυπνήσει!
    Πάντως, εγώ δεν θυμάμαι να τις είπα ποτέ να μην κοιμηθεί ή να μείνει μαζί μου και να μην κλείσει το τηλέφωνο...

Όνομα:
    Φωτεινή

Παράξενες ιστορίες πολλές,αλλα σε τετοια θέματα δυστηχως κανεις δεν μπορεί να απολυτα σίγουρος οτι πραγματι είχε μια paranormal /esp εμπειρια ή αν πρόκειται για σύμπτωση (αν πιστευεις στις συμπτώσεις) ή αν θέλεις να πιστέψεις πως έχεις αυτό το χάρισμα τόσο πολύ,που σπεύδεις να ερμηνέψεις τα γεγονότα αναλόγως.

Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις γι'αυτό θα σας διηγηθώ μια περιπτωση παρόμοια με της Ιουλίας.

Βρισκόμουν σε διακοπές ,βρισκόμουν στην παραλία,είχα μια ωραιότατη συζήτηση με την παρέα,περι ανεμων και υδάτων,όταν ξαφνικά ενιωσα μια παρόρμηση να τηλεφωνησω σε μια πολύ καλή μου φίλη.
    Σε 5 λεπτά η παρόρμηση ,έγινε πολύ έντονη-συνοδευόμενη απο την αναλογη δυσφορία και έτσι της τηλεφωνησα.Την στιγμή που την κάλεσα ,έβγαινε απο το..τρακαρισμένο της αυτοκίνητο,ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένη,αλλα αρκετα ζαλισμένη και σοκαρισμένη.

Απο τότε μόλις νιώσω αναλογο,κατευθείαν επικοινωνώ κι ας κάνω λάθος!:embarrest
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)