s
σχέσεις (ερώτηση)
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

σχέσεις (ερώτηση)

Έχω γεννηθεί 23/09/1976 , ώρα 8.00πμ στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει περίπτωση να έχω γνωρίσει κάποιο σημαντικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, δηλαδή ας πούμε από μέσα Σεπτέμβρη μέχρι τώρα; Συγκεκριμένα η πρώτη γνωριμία ήταν στα μέσα του Σεπτέμβρη και αναρωτιέμαι αν είναι κάτι περαστικό ή όχι.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: σχέσεις (ερώτηση)

Αγαπητή φίλη tannia

Δεν είναι εύκολο να απαντήσω μόνο με τα στοιχεία που παραθέτετε. Ωστόσο, κοιτάζοντας λίγο τον γενέθλιο και ετήσιο χάρτη σας, καθώς και τον ουρανό στα μέσα του Σεπτέμβρη, θα μπορούσα να σας πω πως πρόκειται για μία καρμική συνάντηση. Σε τέτοιες συναντήσεις, υπάρχει πάντα ένα δούναι-λαβείν. Αλλά, η χρονιά που διανύετε, δηλώνει μία πολύ ρομαντική διάθεση από μέρους σας, μία ανάγκη να αγαπήσετε και να βρείτε το ιδανικό ταίρι, που δεν σας αφήνει να έχετε ρεαλισμό. Είναι εύκολο, λοιπόν, να απογοητευθείτε. Πρέπει να προσέχετε πολύ στα αισθηματικά σας και να έχετε, όσο είναι δυνατόν, σύνεση και κριτικό πνεύμα απέναντι στον αγαπημένο σας. Να ζείτε την αγάπη, αλλά προσγειωμένα.

καλή επιτυχία
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: σχέσεις (ερώτηση)

Ευχαριστώ..
    Είναι αλήθεια ότι έχω ρομαντική διάθεση. Έχω περάσει μια ατυχία στα συναισθηματικά πρόσφατα (2003 Σεπτέμβρης) και γι' αυτό θέλω πολύ να βγώ από κει..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)