- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
Thread: Σε ποιο στοιχείο ανήκετε;
-
05-02-2006, 03:44 PM #1
Σε ποιο στοιχείο ανήκετε;
Το ζώδιό μας, δηλαδή η θέση που βρισκόταν ο ήλιος την ημέρα της γέννησής μας, αποκαλύπτει πολλά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς και του χαρακτήρα μας. Ακόμα πολύ σημαντική είναι η θέση τού ωροσκόπου μας, καθόσον μαρτυρά τον τρόπο πού προβάλλουμε τον εαυτό μας στο εξωτερικό μας περιβάλλον. Και τέλος η θέση της σελήνης δείχνει τις συναισθηματικές μας ανάγκες και τις απώτερές μας επιθυμίες.
Όμως σε τελική ανάλυση, η συνολική σύνθεση τού χάρτη του ωροσκοπίου μας, με τις θέσεις και των υπόλοιπων πλανητών αλλά και τις γωνίες που κάνουν μεταξύ τους, καταδεικνύει ολοκληρωμένα την φύση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Σε ποιο στοιχείο ανήκετε;
-
05-02-2006, 04:21 PM #2
Re: Σε ποιο στοιχείο ανήκετε;
Να ειστε καλα κ. Μπαφαλουκο!!!
Τετοια αρθρα να δημοσιευονται (απλα, κατανοητα και προσεγμενα), για να τα κραταμε στο αρχειο μας και να τα μελετουμε.
Θα ηθελα να υποβαλλω ομως μια ερωτηση (με ολο το θαρρος):
Την ελλειψη καποιων στοιχειων, δεν θα μπορουσε να την αντισταθμησει η αναλογη οικοθεσια και σε ποιο ποσοστο;
Δηλαδη, τι επηρεαζει περισσοτερο, το να εχεις πολλους πλανητες π.χ. στο Ζυγο ή το οτι τους εχεις στο 12ο;
Το παραδειγμα ειναι προσωπικο αλλα το εθεσα για να γινω κατανοητη, δεν χρειαζεται να απαντησετε με γνωμονα το συγκεκριμενο.
Ευχαριστω!!!
-
05-02-2006, 07:35 PM #3
Σωστή η απορία σου, αν κατάλαβα, που προσπαθείς να συνδυάσεις την διαλεχτική ικανότητα τού Ζυγού με τάσεις όπως ενθαρρύνονται από τον 12ο οίκο, που εντείνει την μυστικοπάθεια και τον αποκρυφισμό. Φυσικά λαμβάνομε υπ'όψη και τα δυό, και τελικα βγάζουμε πιό εύκολα το συμπέρασμα, προσπαθώντας να τα συνδυάσουμε και τα δυό. Π.Χ. στην περίπτωσή σου, είσαι άτομο που σού αρέσει να επικοινωνείς (αυτό δεν σημαίνει μόνο προφορικό λόγο). Και προφανώς λόγω των τάσεων που δίνει ο 12ος οίκος, σού αρέσει να επικοινωνείς γραπτώς μέσα από τον δικό σου ιδιωτικό χώρο. Με λίγα λόγια, ο συνδυασμός και των δυό τονίζει το συγγραφικό σου ταλέντο προς οιανδήποτε κατεύθυνση...............
-
05-02-2006, 08:43 PM #4
Κύριε Μπαλαφούκο συγχαρητήρια αλλά έχω και εγώ μια απορία.
Έχουν όλοι οι πλανήτες και όλες οι θέσεις την ίδια βαρύτητα προκειμένου να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα;
Θα χρησιμοποιήσω και εγώ προσωπικό παράδειγμα:
Ζώδιο: Αιγόκερως. Ωροσκόπος: Κριός. Σελήνη, Ουρανός, Πλούτωνας: Ζυγός. Αφροδίτη, Ερμής και Ποσειδώνας: Τοξότης, Άρης: Σκορπιός. Δίας: Αιγόκερως. Κρόνος: Δίδυμος.
Η έλλειψη νερού είναι σαφής όμως τι υπερισχύει τελικά η γη ή η φωτιά; Και γιατί;
Σας ευχαριστώ
-
05-02-2006, 09:00 PM #5
Θα ηθελα να ξανατονισω οτι το παραδειγμα, ηταν παραδειγμα και δεν ηθελα ο κ. Μπαφαλουκος να αναφερθει σε μενα προσωπικα.
Δεν προσωποποιουμε τα αρθρα, εστω και αν αυτο ξεκινησε απο μενα (αθελα μου, αλλα το διευκρινησα).
moutro28,
Αναφερομαστε σε πλανητες.
Εχεις:
Γη: 2 πλανητες
Αερα: 4 πλανητες
Φωτια: 3 πλανητες
Αρα υπερισχυει ο Αερας. Στην περιπτωση που υπαρχει ισοβαθμια, νομιζω οτι υπολογιζουμε τον ωροσκοπο και τα Φωτα (Ηλιο, Σεληνη).
-
06-02-2006, 09:51 AM #6
Κε Μπαφαλούκο,και πάλι συγχαρητηρια!
Αξιόλογο και πολυ χρήσιμο το άρθρο σας!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
06-02-2006, 10:42 AM #7
Μπράβο και από μένα κε Μπαφαλούκο. Εγώ δυστυχώς δεν έχω καθόλου νερό και όσα διάβασα για αυτό ήταν ακριβώς έτσι!
-
06-02-2006, 12:06 PM #8
Τα ζώδια του Βόρειου και του Νότιου Δεσμού πιάνουν στο μέτρημα?:wondering
-
06-02-2006, 10:03 PM #9
Originally Posted by Αγγελικη
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση όμως η απορία μου δεν ήταν αριθμητικού χαρακτήρα. Η ερώτηση αφορούσε στη βαρύτητα που έχουν οι πλανήτες. Πιο απλά, αναρωτιέμαι, για παράδειγμα, μήπως δύο πλανήτες σε ζώδια της Γης έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από τρεις σε ζώδια του αέρα.
-
07-02-2006, 12:25 AM #10
Γεια σας και από μένα! Αν υπάρχει ισοβαθμία ανάμεσα σε δύο από τα τέσσερα στοιχεία, άσχετα από τον ωροσκόπο και τα φώτα και την σελήνη, τι ακριβώς σημαίνει? Για παράδειγμα εγώ έχω 4 Γη, 4 Νερό και στα υπόλοιπα (στα οποία συμπεριλαμβάνονται ο ωροσκόπος, ο ήλιος, και η σελήνη) 3 Αέρα και 2 Φωτιά. Η ισοβαθμία σημαίνει ότι έχουμε χαρακτηριστικά και από τα δύο στοιχεία?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.