s
[Συζήτηση] Πως να αναγνωρίζετε αν ταιριάζετε
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
    Όνομα:
    Περικλής

Πως να αναγνωρίζετε αν ταιριάζετε

Κάθε ένα άτομο εκφράζεται από το ζώδιό του, τη θέση δηλαδή όπου βρίσκεται ο Ήλιος του. Εάν αυτός ο Ήλιος δεχτεί την επιρροή ενός άλλου πλανήτη τότε το άτομο εκφράζεται με το νέο αυτό τύπο. Παραθέτω συνοπτικά τους τύπους που προέρχονται από σχέσεις άλλων πλανητών

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Πως να αναγνωρίζετε αν ταιριάζετε

Όνομα:
    Silia

Re: Πως να αναγνωρίζετε αν ταιριάζετε

κ. Καραμηνά,

ευστοχότατο το άρθρο σας, μου άρεσε πάρα πολύ.. Ομολογώ όμως πως χρειάζομαι κάποιες παραπάνω πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσω σε ποιόν τύπο ανήκει ο κάθε άνθρωπος που συναντώ.

Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα τοποθετηθείτε εκ νέου.
    may..

χαίρεται εχω την εντύπωση πως ο ήλιος μας και ο κάθε πλάνήτης θίγεται αρνητικά απο τις όψεις που δέχεται απο τους άλλους πλανήτες , υποθέτω λοιπόν (και ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος ) οτι λέγοντας αρνητικη σχέση ήλιου με κάποιον πλανήτη εννοούμε την όψη που κάνει(τετράγωνο κυρίως ...) και αντίθεση ...βλέποντας λοιπόν τις όψεις του γενέθλιου ήλιου μας μπορούμε να βρούμε σε ποιό τύπο ανήκουμε ...
    εγω αυτο κατάλαβα ...ελπίζω να μην κάνω λάθος !!!

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by maraki_1975
    χαίρεται εχω την εντύπωση πως ο ήλιος μας και ο κάθε πλάνήτης θίγεται αρνητικά απο τις όψεις που δέχεται απο τους άλλους πλανήτες , υποθέτω λοιπόν (και ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος ) οτι λέγοντας αρνητικη σχέση ήλιου με κάποιον πλανήτη εννοούμε την όψη που κάνει(τετράγωνο κυρίως ...) και αντίθεση ...βλέποντας λοιπόν τις όψεις του γενέθλιου ήλιου μας μπορούμε να βρούμε σε ποιό τύπο ανήκουμε ...
    εγω αυτο κατάλαβα ...ελπίζω να μην κάνω λάθος !!!
    Αγαπητό Maraki1975

ίσως τελικά να έχεις δίκιο. Εφάρμοσα τη σκέψη σου (έψαξα δηλαδή για τετράγωνα κ αντιθέσεις στο χάρτη ενός πολύ προσφιλούς μου προσώπου) και είδα Τετράγωνο Ηλιου-Ποσειδώνα. Διαβάζοντας την περιγραφή βλέπω ότι είναι αρκετά εύστοχη. Βέβαια κάποια στοιχεία ίσως φανούν στο μέλλον.

may..

Όνομα:
    Silia

Αγαπητέ κ. Καραμηνά,

υπάρχει κάποιος λόγος που δεν αναφερθήκατε στην αρνητική σχέση μεταξύ Ήλιου και Ουρανού; Μήπως δεν υπάρχει;

Επίσης τι εννοείτε όταν λέτε θετική σχέση Ηλίου; μήπως το σχηματισμό θετικής γωνίας με κάποιον άλλο πλανήτη;

Τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις που ο Ήλιος δε σχηματίζει καμία γωνία ή σχηματίζει μόνο με Βόρειο ή Νότιο δεσμό;

Σας ευχαριστώ..

may..

και τι γινεται αν καποιος συνδιαζει στοιχεια του τυπου α κ β κ γ δεν ειναι λιγο αντιφατικα πως ερμηευουμε σε αυτη τη περιπτωση:weird:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Καλημέρα σε όλους. Να βοηθήσω λίγο τα νέα μέλη;
    Ο κος Καραμηνάς όταν λέει "αρνητική σχέση" προφανώς εννοεί αρνητική όψη, δηλαδή τετράγωνο, αντίθεση, ίσως ημιτετράγωνο κ.λ.π. αυτό φαίνετε αν ξέρετε ή έχετε δει το γενέθλιο χάρτη σας. Ο Ήλιος είναι το ζώδιο μας (πολύ απλό για τους περισσότερους εδώ μέσα αλλά υπάρχουν και άλλα μέλη που μπορεί να μην το έχουν συνδυάσει ακόμα στο μυαλό τους) οπότε κοιτώντας το γενέθλιο χάρτη σας βλέπετε τι όψεις κάνει αυτό το φως (ο Ήλιος) το ζώδιο μας δηλαδή με τους άλλους πλανήτες.
    Σχετικά με το άρθρο πάντως είναι πολύ καλό και κατατοπιστικό και σε δύο από τις περιπτώσεις που αναφέρονται και έχω στο δικό μου γενέθλιο χάρτη είναι ακριβώς όπως τα λέει (δυστυχώς!)

Όνομα:
    Σωκράτης

magikadespell άργησες πολύ να απαντήσεις. Ας είναι σε συγχωρώ :toung:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Wind

Αρνητική ή κακή σχέση (οψη) θεωρούμε τις συνόδους, τα τετράγωνα, τις αντιθέσεις μεταξύ των πλανητών σε πρώτη φάση γιατί υπάρχουν και άλλες όψεις αρνητικές που έχουν λιγότερη ένταση ή αργή και υπόγεια λειτουργία κ.λ.π.
    Θετικές θεωρούνται πάλι σε πρώτη φάση, τα τρίγωνα, εξάγωνα, και κάποιες σύνοδοι (αυτές είναι οι κύριες όψεις, οι πιο κοινές, για να μην μπερδευτείτε περισσότερο).
    Αλλά όπως λέει και ο Κος Καραμηνάς στο άρθρο του, το σύνολο του προσωπικού ωροσκοπίου είναι που μας δίνει το τελικό προφίλ του ατόμου, γιατί τι να το κάνω εγώ το τρίγωνο Ηλιου-Δία για παράδειγμα όταν χτυπιέται όλο το υπόλοιπο ωροσκόπιο; Το Ιδιο ισχύει και για μία αρνητική όψη η οποία μπορεί να μαλακώσει κατά πολύ όταν το υπόλοιπο ωροσκόπιο έχει πολύ καλές (θετικές) όψεις.
    Αυτά για όσους προσπαθούν να βγάλουν άκρη. Δεν θα ήταν βέβαια κακό να διάβαζαν και κανένα βιβλίο αστρολογίας, υπάρχουν και για αρχαρίους.
    Αυτά με πολύ αγάπη
    Wind
    Ο χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
    Ευριπίδης

τί εννοούμε λέγοντας " θετική σχέση Ηλίου. " Ειναι θετική όψη (τρίγωνο - εξάγωνο) με οποιονδήποτε πλανήτη;; δηλαδή η παραπάνω περιγραφή ισχύει αν υπάρχει θετική όψη ανεξάρτητα από τον πλανήτη που συμμετέχει;

Ευχαριστώ

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)