s
Σεμινάριο του "Πάμε Αστρολογία"
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Σεμινάριο του "Πάμε Αστρολογία"

    Click image for larger version. 

Name:	61427_2474682563860_504771197_n.jpg 
Views:	52 
Size:	89.5 KB 
ID:	4396

    Ο σύλλογος «Πάμε Αστρολογία» στις 6/10/12 έκλεισε τον 1ο χρόνο ζωής του. Ύστερα από τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες απέκτησε έδρα, τα εγκαίνια των γραφείων του συλλόγου έγιναν στις 27/10/12 όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση. Ανάμεσα σ’ εκείνα που συζητήθηκαν κι αποφασίστηκαν ήταν οι εκδηλώσεις και τα σεμινάρια / μαθήματα του συλλόγου καθώς και πολλά άλλα.

    Στα πλαίσια της μετάδοσης / ανταλλαγής γνώσης και πληροφοριών ο σύλλογος «Πάμε Αστρολογία» στις 2/12/12 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 πμ.-14.00 μμ. διοργανώνει το πρώτο του σεμινάριο με θέμα «Ήλιος/Σελήνη/Ωροσκόπος». Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 και 10 ευρώ για τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου. Χώρος διεξαγωγής η έδρα του συλλόγου στην οδό Σερίφου 8, πλατεία Κολιάτσου στον 4ο όροφο. Όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να καλέσει στο 2130142331 δίνοντας τα στοιχεία του και την ηλεκτρονική του διεύθυνση.

    Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν, ενθαρρύνοντας μας να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με πολύ καλή διάθεση κι αγάπη.

    Επίσης, τον Scp, τον δικό μας Σωκράτη και το myhoroscope όχι μόνο για την συνεισφορά του στον χώρο της αστρολογίας αλλά γιατί παρά τις αρχικές του επιφυλάξεις, αγκαλιάζει και στηρίζει με τις δικές του δυνάμεις αυτή τη συλλογική προσπάθεια κι εμένα προσωπικά που έχω την τιμή να κάνω ποδαρικό στην έδρα του συλλόγου μας με το συγκεκριμένο σεμινάριο.

    Καλημέρα σ' όλους!

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Σεμινάριο του "Πάμε Αστρολογία"

    Ο Σύλλογος «Πάμε αστρολογία» κι εγώ προσωπικά σας είχαμε ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 1ου σεμιναρίου στην επίσημη έδρα μας με θέμα «Ήλιος / Σελήνη /Ωροσκόπος. Φαίνεται όμως πως όταν ένας Κριός του 1ου δεκαημέρου κάνει σχέδια, ο Ουρανός του κλείνει πονηρά το μάτι υπενθυμίζοντας του «πως δεν μπορεί να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο»…..

    Δυστυχώς για λόγους υγείας δεν θα μπορέσω να διεκπεραιώσω τα καθήκοντα μου γι αυτό αποφασίστηκε το συγκεκριμένο σεμινάριο να μετατεθεί τον Φεβρουάριο. Για την ακριβή ημερομηνία θα σας ενημερώσουμε εν καιρώ.

    Θέλοντας ωστόσο ο σύλλογος να τιμήσει τα άτομα που δήλωσαν συμμετοχή αποφασίστηκε ο Γιάννης Ριζόπουλος «να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά». Την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα (Κυριακή 2/12/12 και ώρα 10.30 πμ) για όσους θελήσουν να βρεθούν στην έδρα μας, θα μιλήσει για τη δομή και τον τρόπο ανάλυσης ενός ωροσκοπίου. Για όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

    Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη για την αλλαγή που προέκυψε, να σας ευχαριστήσω για την κατανόηση και φυσικά τον κ. Ριζόπουλο που ανέλαβε να με «ξελασπώσει».

    Ελπίζω να περάσετε καλά και να τον απολαύσετε .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads