s
Μαθήματα Αστρολογίας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Τίνα

Μαθήματα Αστρολογίας

Η νέα μαθητική χρονιά ξεκίνησε, το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε κι εμείς. Τα αστρολογικά μαθήματα θα αρχίσουν στις 5 Οκτωβρίου, θα είναι διαδικτυακά, ζωντανά και θα απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους. Η διεξαγωγή τους θα προκύψει κατόπιν συνεννόησης, σύμφωνα με τις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή για καλύτερη μετάδοση και κατανόηση γνώσης. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σε προσωπικό μήνυμα εδώ στο σάιτ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση astrikiarmonia@gmail.com

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας.
    Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 21-09-2012 at 04:57 PM.

Όνομα:
    λιλλιαν

Re: Μαθήματα Αστρολογίας

θα ηθελα να μαθω ποσο κοστιζουν τα μαθηματα για αρχαριουσ κ ποσο διαρκουν εστειλα μηνυμα στην ηλεκτρονικη διευθ. αλλα μου απανταει οτι δεν τη βρισκει τη διευθυνση το δικο μου email ειναι booboo.simantiri267@gmai.com eyxaristv

Όνομα:
    Τίνα

λιλλιαν έχεις δίκιο για το ιμέιλ, τη ζημιά την έκανε μια τελεία παραπάνω, το διόρθωσα.

Όνομα:
    λιλλιαν

χαχα τα παθαινω κ εγω αυτα δεν πειραζει θα τα καταφερουμε να εποικοινωνησουμε

Όνομα:
    λιλλιαν

σορυ αλλα δεν ξερω τι τεμπελια εχει πιασει αυτον τον φτεροποδαρο μου αυτον καλε τον ερμικο πηγα να μπω στο ιμειλ κ εχει μπλοκαριστει ο κωδικοσ πρεπει να ζητησω απτη φιλη μου να το φτιαξει το τηλ ειναι 6986529766 εαν θελετε με ενημερωνεται με μηνυμα ειδαλλωσ θα περιμενω να φτιαξω το κωδικο μου για να μπορεσω να μπω ευχαριστω κ σορυ για την ταλαιπωρια

Όνομα:
    λιλλιαν

Quote Originally Posted by λιλλιαν View Post
    σορυ αλλα δεν ξερω τι τεμπελια εχει πιασει αυτον τον φτεροποδαρο μου αυτον καλε τον ερμικο πηγα να μπω στο ιμειλ κ εχει μπλοκαριστει ο κωδικοσ πρεπει να ζητησω απτη φιλη μου να το φτιαξει το τηλ ειναι εαν θελετε με ενημερωνεται με μηνυμα ειδαλλωσ θα περιμενω να φτιαξω το κωδικο μου για να μπορεσω να μπω ευχαριστω κ σορυ για την ταλαιπωρια
    rrrrrrr000000000000000000

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)