s
[Συζήτηση] Αφροδίτη - Πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Αφροδίτη - Πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς

Η Αφροδίτη είναι στο Ωροσκόπιό σας ο πλανήτης που σας δίνει την ικανότητα να προσελκύσετε άλλα άτομα. Η ικανότητα να αγαπάει κανείς και να τον αγαπούν είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο της Αφροδίτης. Όσον αφορά αυτό, δίνει στον καθένα ορισμένες τάσεις που προορίζονται να γοητεύσουν τους άλλους. Η γνώση ακριβώς ποια χαρακτηριστικά σας έχει δώσει η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να τα χρησιμοποιήσετε, αλλά επίσης να τα καλλιεργήσετε. Πολύ συχνά οι άνθρωποι βλέπουν άλλα άτομα να αποκτούν φίλους και αγαπημένους και προσπαθούν να τους αντιγράψουν. Αυτό βεβαίως είναι λάθος. Θα πρέπει να ανακαλύψετε τα δικά σας Αφροδίσια χαρίσματα και να προσελκύετε τους άλλους με τον δικό σας τρόπο. Τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης που στρέφουν τους άλλους σε εσάς είναι πολλά και ποικίλουν. Η σωματική ομορφιά, το μουσικό ταλέντο, μια εσωτερική εκτίμηση της τέχνης και η θαυμάσια ικανότητα να αγαπάτε την ζωή είναι τα τυπικά δώρα της Αφροδίτης.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Αφροδίτη - Πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Αφροδίτη - Πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς

Καταπληκτικο το αρθρο,κατανοητο και στον αρχαριο και πολυ χρησιμο!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Όντως! το επιβεβαιώνει και η "αρχάρια"!!!:toung:.
    Αλλά, εάν η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη θέση (υπάρχει τέτοια περίπτωση?) ερμηνεύεται έτσι? :idea:
    Θα ήταν πολύ χρήσιμο να γινόταν κάτι παρόμοιο και με τους υπόλοιπους πλανήτες!

Όνομα:
    Αντωνία

Πολύ πολύ καλό θα έλεγα, και αν ξέρουμε και τον οίκο που βρίσκεται η Αφροδίτη μας, κάνουμε μια αντιστοιχία σε ζώδιο και έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη του τί σόι Αφροδίτη έχουμε...Αν δηλαδή έχουμε Αφροδίτη στον Λέωντα και στον 8ο οίκο , κοιτάμε και την Αφροδίτη στον Σκορπιό.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο αυτό που έγραψες sagimoon.Τρέχω αμέσως να κοιτάξω και τον οίκο....
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Όνομα:
    Φυλλένια

To κουίνκουξ είναι η όψη χιαστι, 150 μοίρες.
    Η Αφροδίτη λοιπόν κάνει όψη χιαστί με τον Πλουτωνα και είναι όψη δύσκολη. Νομίζω ισοδυναμεί με ένα τετράγωνο και ένα εξάγωνο, και για μένα τουλάχιστον δείχνει την αμφισημία της όψης, δηλαδή την δυσκολία κατανόησής της από το άτομο. Κάτι σαν τη χρυσή τομή ανάμεσα στη δυσκολία και την εύνοια μικρής διάρκειας. Και χρυσή τομή δεν είναι φυσικά η μέση λύση, ίσως συμβιβασμός μπροστά σε ένα μεσοπρόθεσμο όφελος. Η σωστή απόφαση εξαρτάται από το βαθμό ωριμότητας του ατόμου και πάλι από προσωπική εμπειρία, θα πω ότι μπορεί να λειτουργήσει και θετικά.

Φιλικά

Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Όνομα:
    Διονυσία

με καλύπτη τοξοτη αφροδίτη

Α ώστε λοιπόν είμαι γνήσιο παιδί της Αφροδίτης τελικά... Το ήξερα. Είμαι πραγματικά θείο δώρο!:nuts: :toung: Με λίγα λόγια μου άρεσε το θεματάκι!:bigsmile:
    Είμαι ninja!!!

Και τόσο καιρό απορώ πώς όλα πάνε χάλια...Με Αφροδίτη στην Παρθένο και πάλι καλά να λέω δηλαδή...:worried:

«Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Τοξότη είσαστε γενναιόδωροι, πιστοί, και εκλεπτυσμένοι.”Μεχρι εδώ καλα λοιπον..
    «Και επί πλέον έχετε αρκετή ενεργητικότητα, ενθουσιασμό, και αγάπη για να τα βγάλετε πέρα με δυο συγχρόνως.»
    Αυτό τωρα που κολάει? Τι από τα δυο είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη..
    Εγω ξέρω ότι ουδέποτε υπηρξα άπιστη αλλα αυτό είναι απόρροια του χαρακτήρα μου και για να μιλήσουμε αστρολογικά, αποτέλεσμα ενός αστρολογικού χαρτη . Θέτω λοιπόν αυτό το ερώτημα, ως προς την τοποθέτηση που κάνει το άρθρο και την βρίσκω ασαφη..

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)