- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 26
Thread: Δίας στους Διδύμους
-
12-01-2012, 05:56 PM #1
Δίας στους Διδύμους
Καλησπερα σας, εχω μερικες αποριες που με προβληματιζουν το τελευταιο διαστημα, τι θα μου συμβει με την εισοδο του Δια στους διδυμους;
Θα εχω συνοδο δια με το γενεθλιο μου δια στον 12 οικο, το ηλιο στον 12 οικο, την αφροδιτη στον 1 οικο και τον ωροσκοπο αν μην τι αλλο θα με ευνοησει τουλαχιστον σε αισθηματικο επιπεδο μονο αυτο αν μπορειτε να μου απαντησετε... Δεν ζηταω αναλυση γιατι ξερω πως δεν γινεται..... Καποιος που να ξερει;;;
Επισης καπου διαβασα πως θα γυρισει αναδρομη και η αφροδιτη στις 23 μοιρες στο ζωδιο των διδυμων το 2012 και εμενα ακριβως σε αυτες τις μοιρες ειναι η αφροδιτη τι μπορει να σημαινει αυτο;;
Ευχαριστω!
-
14-01-2012, 02:00 AM #2
Re: Δια στους Διδυμους.....
Ποιο είναι το αίτημα ενός Ήλιου και ενός Δία στο 12ο οίκο ?
Τι όψεις σχηματίζουν στο γενέθλιο χάρτη σας ? Υπάρχει όψη μεταξύ τους?
Ποιους γενέθλιους οίκους κυβερνούν ?
Η σύνοδος του Δία με τη γενέθλια θέση του συμβαίνει κάθε 12 χρόνια, το ίδιο και η σύνοδος Δία-Ήλιου. Από μόνο του λοιπόν είναι ένα σημαντικό γεγονός. Ενεργοποιεί τις γενέθλιες όψεις.
Η γενέθλια Αφροδίτη πάλι βρίσκεται στον 1ο οίκο. Τι όψεις δέχεται και ποιους οίκους κυβερνά?
Ότι θα έχετε επιστροφή Αφροδίτης 3 φορές αυτή τη χρονιά και τα θέματα του πλανήτη εντείνονται καθώς και ότι επηρεάζει και κυβερνά στο γενέθλιο χάρτη σας.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
14-01-2012, 12:39 PM #3
Ευχαριστω!!!
Η απαντηση για το αιτημα του ηλιου και του δια στον 12 θα το βρω στην αναζητηση πληροφοριες.
Μεταξυ του δια κα του ηλιου υπαρχει συνοδος.
Ο διας εχει και αλλες οψεις στο γενεθλιο:
Δίας Σύνοδος Ήλιος 7.43
Δίας Χιαστί Κρόνος 3.28
Δίας Χιαστί Ποσειδώνας 4.29
Δίας Χιαστί Πλούτωνας 3.04
Δίας Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 0.12
Δίας Σύνοδος Ωροσκόπος 3.80
Η αφροδιτη ειναι στον 1 οικο η μονη οψη που η μονη οψη που σχηματιζει ειναι συνοδο με ωροσκοπο....
Το οτι θα εχω 3 φορες επιστροφη αφροδιτη μου ακουγεται θετικο! Αν μη τι αλλο αν μπορω να σκεφτω πως ημουν τις προηγουμενες φορες με επιστροφη αφροδιτης ημουν σε καλη ψυχολογια...
Ολα αυτα ειναι ευνοικα στο τομεα σχεσεις - αισθηματικα ομως;;Βασικα αυτη ειναι η απορια μου!
-
14-01-2012, 03:24 PM #4
Η σύνοδος γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ο Ήλιος ποιο οίκο κυβερνά ? Ο Δίας κυβερνά τον 7ο αφού ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους. Ο τομέας των σχέσεων συνεργασιών επηρεάζεται, ιδίως αφού υπάρχουν σε όψη στο γενέθλιο.
Η σύνοδος του Δία με τον Ωροσκόπο πολύ σημαντική. Τις υπόλοιπες όψεις δεν τις λαμβάνω υπόψη μου γιατί η απόκλιση είναι μεγάλη.
Αν η Αφροδίτη είναι πολύ κοντά στον Ωροσκόπο, τότε ίσως μπορούμε να δεχτούμε σύνοδο Αφροδίτης-Δία- Ωροσκόπου. Η Αφροδίτη ποιους οίκους κυβερνά ?Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
14-01-2012, 04:06 PM #5
Ο ηλιος μου ειναι στον διδυμο στον 12 οικο...
Ναι ο Διας ειναι κυβερνητης του 7 οικου...
Η αφροδιτη βρισκεται στις 23 μοιρες των διδυμων και ο ωροσκοπος στις 19 μοιρες των διδυμων...
Αφροδίτη Σύνοδος Ωροσκόπος 3.24
Επισης ο διας ειναι στις 16 μοιρες των διδυμων.
Η αφροδιτη βρισκεται μονο στον πρωτο οικο που εκει ειναι μονο ο ωροσκοπος...
-
14-01-2012, 07:14 PM #6
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
14-01-2012, 07:21 PM #7
Τι σημαινει ομως αυτο Αλκμηνη αν γνωρζεις σε ποιο τομεα θα με επηρεασει στα θεματα του πρωτου οικου; σχεσεις με τους αλλους, την εμφανιση μου ή κανω λαθος; Ειναι θετικη επιδραση;
-
14-01-2012, 07:34 PM #8
Εκτός από το Δία που σας ενδιαφέρει θεωρώ σκόπιμο να ρίξετε μια ματιά και σε άλλα στοιχεία του χάρτη σας όπως τον προοδευτικό Ήλιο που μόλις έχει περάσει στον Καρκίνο, την προοδευτική σας Σελήνη που άλλαξε ζώδιο και πέρασε στον Υδροχόο.
Ο Ποσειδώνας από διέλευση σε ποιο οίκο βρίσκεται ? Τί συμβαίνει με Κρόνο, Ουρανό, Πλούτωνα ?Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
14-01-2012, 07:45 PM #9
Ο Δίας στο 12ο οίκο σας ζητά να προετοιμαστείτε ώστε μόλις περάσει στον 1ο οίκο να μπορέσετε να επεκταθείτε σε θέματα 1ου όπως νέα ξεκινήματα, εξωτερική εμφάνιση, προσωπική δράση αρπάζοντας κάθε ευκαιρία που θα σας προκύψει με αισιοδοξία και όχι κακές εκτιμήσεις και υπερ-αισιοδοξία.
Κάθε φορά που θα αγγίζει ένα γενέθλιο πλανήτη θα επηρεάζονται θέματα του ίδιου του πλανήτη, ο οίκος που αυτός βρίσκεται και ο οίκος που κυβερνά στο γενέθλιο χάρτη σας.
Αν απομονώσουμε τις όψεις του Δία θεωρώ ότι η επίδραση είναι θετική λόγω των θετικών όψεων που έχετε στο γενέθλιο χάρτη σας.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
14-01-2012, 07:49 PM #10
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.