s
ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1

    ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Αγαπητοί φίλοι,
    από παλιά για όσους από σας δεν το γνωρίζουν, υπήρχε στο μυαλό πολλών αστρολόγων η ιδέα για τη δημιουργία ενός περιοδικού που θα κινείται σε πιο σοβαρό επίπεδο από τα συνηθισμένα περιοδικά αστρολογίας. Το περιοδικό αυτό δε θα είχε για παράδειγμα μέσα του τις συνηθισμένες μηνιαίες προβλέψεις, ούτε διαφημίσεις τηλεφωνικών γραμμών.

    Για αρκετό καιρό συζητούσαμε μεταξύ μας αρκετοί συνάδελφοι και φίλοι της αστρολογίας για τη δημιουργία ενός τέτοιου περιοδικού, αλλά καθυστερούσαμε γιατί υπήρχε η άποψη μεταξύ μας ότι το κοινό δεν είναι έτοιμο για κάτι τέτοιο κι ότι ενδεχομένως δε θα επιβιώσει εμπορικά.

    Επειδή όμως οι καιροί άλλαξαν και πλέον όπως βλέπετε κι εσείς γενικότερα η αγορά αλλάζει και τη διαμορφώνουν περισσότερο οι δικές μας πρωτοβουλίες παρά το τι γίνεται με την περπατημένη, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε την ιδέα, χωρίς μεγάλες προσδοκίες όμως και χωρίς να πετάνε τα μυαλά μας στα σύννεφα.

    Για να επιβιώσει οικονομικά καταρχήν αυτό το εγχείρημα αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσει στα περίπτερα. Θα είναι ένα περιοδικό τύπου National Geographic, δηλαδή θα στέλνεται δι' αλληλογραφίας στους ενδιαφερόμενους. Στην πορεία θα γίνει ένα άνοιγμα προς συνδρομές για να υπάρξει μεγαλύτερη στήριξη, η βασικότερη αρχή όμως θα είναι ο περιορισμός του κόστους, μέσω της εκτύπωσης μόνο κατόπιν παραγγελίας.

    Στην ουσία δηλαδή θα βγάζουμε κάποια κομμάτια κι από κει και πέρα θα τυπώνονται περισσότερα μόνο, αν υπάρχουν παραγγελίες.

    Το περιοδικό θα γίνει προσπάθεια εξαρχής να απευθυνθεί και σε online πώληση στο εξωτερικό γι' αυτό θα είναι και δίγλωσσο, θα έχει δηλαδή και άρθρα στα αγγλικά. Επίσης θα περιέχει και άρθρα από το σοβαρό εναλλακτικό χώρο, σε μία προσπάθεια για διάλογο μεταξύ γειτονικών προς την Αστρολογία πεδίων με αυτήν.

    Καταρχήν και δοκιμαστικά ο προγραμματισμός είναι μέχρι το Μάρτιο να βγάλουμε 2 ή 3 τεύχη δοκιμαστικά. Να δούμε, αν θα έχουμε κάποια ανταπόκριση και τι είδους. Ποια θα είναι τα κόστη μας και η αγορά μας. Παράλληλα όμως η δοκιμαστική αυτή περίοδος θα είναι και αυτή που θα μας βοηθήσει να χτίσουμε και την ομάδα σύνταξης του περιοδικού.

    Όσοι από σας λοιπόν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια με ιδέες, αρθρογραφία και μεράκι μπορείτε να μας ενημερώσετε. Είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες και ομαδική δουλειά. Στο περιοδικό θα αρθογραφεί και η ομάδα σύνταξης του myHoroscope. Στο πρώτο τεύχος με ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος άρθρο από τον Σ. Παπαγεωργίου.

    Για την Ελλάδα το κόστος του περιοδικού είναι 11 ευρώ συν 5 ευρώ τα μεταφορικά, αν σταλεί δι' αλληλογραφίας. Για όσους έχουν πρόσβαση θα μπορεί να αγοραστεί κατά το τέλος του μήνα κι από τα γραφεία μας, Νίκης 44, Σύνταγμα.

    Για το εξωτερικό υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και από την Ελλάδα αλλά και online παραγγελίας απευθείας από το σύνδεσμο της προεπισκόπησης.

    Σας ευχαριστούμε για την αποδοχή και ελπίζουμε να μας στηρίξετε στην προσπάθεια μας.

    Με εκτίμηση,

    Β. Παπαδολιάς


    http://www.blurb.com/assets/embed.sw...9&locale=en_US
    Προεπισκόπηση μέρους του περιοδικού, από την οποία μπορείτε να συνάγετε τα υπόλοιπα περιεχόμενα του.



    θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι ειδικα για τους φιλους του myhoroscope και μεχρι τις 31 Μαρτιου θα ισχυσει προσφορα αγορας του περιοδικου στην τιμη των 9.80 ευρω, ενω για παραγγελιες μεχρι δυο τευχη τα μεταφορικα θα περιοριστουν στο κοστος των 2.80. Ετσι το συνολικο κοστος αποστολης θα ειναι της ταξης των 12.60 ευρω. Μια και η προσφορα ισχυει μονο για το myhoroscope οι παραγγελιες σας θα πρεπει να γινονται μεσω προσωπικου μηνυματος στο χρηστη Βασιλη Παπαδολια.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Καλημέρα κι ευχαριστώ για τη δημοσίευση. Να συμπληρώσω ότι οι παραγγελίες σας μπορούν να δίνονται προσωρινά στο email vpapadolias@gmail.com, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ηλεκτρονικό bookshop για να μπορείτε κι από κει να κάνετε παραγγελίες.

    Και πάλι ευχαριστώ...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Να ενημερώσουμε τους αγαπητούς φίλους ότι παραγγελίες μπορούν να γίνονται πλέον κι από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

    http://books.newageastrology.gr

    είναι η ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    ... Απόσπασμα από το 1ο τεύχος του New Age Astrology ( Home page )

    Θέση: Γιατί δε μας αρκεί
    μία «Επιστημονική» Αστρολογία

    Ένα από τα πιο μεγάλα ζητούμενα για τα αστρολογικά πράγματα της εποχής μας – όπως και άλλων εποχών που η Αστρολογία γνώρισε άνθηση – είναι το να καθορίσουμε φιλοσοφικά (και όχι μόνο) τι είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που ονομάζουμε αστρολογία. Είναι μία επιστήμη πρόβλεψης; Είναι ένα εργαλείο αυτοανάλυσης; Είναι μία μέθοδος επαφής με μη υλικές πραγματικότητες; Ποια είναι ακριβώς η φύση του γνωστικού αυτού αντικειμένου και σε τι αποσκοπεί;

    Όπως και σε άλλες περιόδους της ιστορίας λοιπόν έτσι και σήμερα υπάρχουν διιστάμενες απόψεις σχετικά με αυτό το θέμα, ακόμα και στους ίδιους τους αστρολογικούς κύκλους. Οι περισσότεροι αστρολόγοι, είτε το παραδέχονται είτε όχι, θεωρούν μέσα τους ότι η αστρολογία έχει μία χροιά μεταφυσικής. Σε κάποιο βαθμό το περνάνε αυτό και προς τα έξω, καθώς δεν μπορούν διαφορετικά να εξηγήσουν κάποιες έννοιες αστρολογικές που δεν έχουν «μεταφραστεί» επαρκώς στη σύγχρονη ψυχολογική γλώσσα (π.χ. το ζήτημα των Δεσμών).

    Από την άλλη όμως πολλοί από τους αστρολόγους και για επαγγελματικούς ίσως λόγους ή λόγους κύρους κάνουν και μία σημαντική προσπάθεια να τεκμηριώσουν την αστρολογία με βάση τις απαιτήσεις της σύγχρονης επιστήμης. Και στα πλαίσια αυτά προσπαθούν να βρουν επιστημονικές αποδείξεις για την ισχύ της αστρολογίας.

    Το πρόβλημα με την παραπάνω προσέγγιση είναι ακριβώς η φύση της επιζητούμενης απόδειξης. Όπως πολύ ωραία περιγράφει και στο βιβλίο του Αστρολογία, Ψυχολογία και τα Τέσσερα Στοιχεία ο Steven Arroyo, μέχρι σήμερα η επιστημονική κοινότητα δέχεται ως απόδειξη τη λεγόμενη «ποσοτική» απόδειξη.

    Για να ισχύει δηλαδή ένα φαινόμενο ή ένας φυσικός νόμος, θα πρέπει να περιγράφεται ποσοτικά, δηλαδή με μαθηματικές εξισώσεις και να περνάει από το τεστ της αιτίας και του αποτελέσματος. Δηλαδή κάθε φορά που υπάρχει μία συγκεκριμένη αιτία να υπάρχει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και το αντίστροφο, κάθε φορά που υπάρχει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα να υπάρχει και μία συγκεκριμένη αιτία.

    Αυτό που είναι λοιπόν το ζητούμενο για πολλούς αστρολόγους ή συμπαθούντες την αστρολογία είναι το να τεκμηριώσουν με όρους αιτίας και αποτελέσματος ή έστω με όρους στατιστικής συχνότητας τη σχέση πλανητικών κινήσεων και πραγματικών γεγονότων.

    Η προσπάθεια αυτή ωστόσο μας δίνει μόνο τη μισή εικόνα των πραγμάτων, καθώς δεν ασχολείται καθόλου με το πώς «εισπράττει» το υποκείμενο της μελέτης τα γεγονότα. Ασχολείται μόνο με το τι «πράττει» εξωτερικά, πράγμα που είναι και το μόνο μετρήσιμο αντικείμενο της έρευνας.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Μία αναφορά κι από το ξενόγλωσσο τμήμα του περιοδικού...

    Να σημειώσουμε επίσης ότι τα πρώτα αντίτυπα έχουν αρχίσει ήδη να διανέμονται σε όσους έχουν κάνει παραγγελίες...

    -----------

    The Biological and environmental influences in the natal chart

    by Christos Archos, Astrologer and with an Msc Psychology

    ... (excerpt from NewAgeAstrology Magazine, Issue 1)

    Unlocking the mysteries of the natal chart is something people have been trying to do for centuries. The most common problem towards doing so is that astrologers cannot usually distinguish between environmental and biological influences. That is not only because of limitations of astrology but because of the very nature of life itself.

    Looking at life itself we find that environmental and biological influences do not function separately. They rather “dance together” in the universe. Their bondages are sometimes so strong that it is hard to distinguish if something is a result of a biological influence or an environmental one. Nevertheless, if we are dealing with a problem, we still need to understand the root cause of it, if for example this is a result of an environmental factor or of a biological one. Knowing this allows us to better help all these people who come to us to receive consultation.

    A psychological problem may sometimes be a result of an environmental reaction to a root cause which is biological. For instance a person who is not faithful to his relationships because of a genetic predisposition still encounters severe criticism from the environment because of our society ethics. Another case is the case of a homosexual person, whose psychological problems do not come from biological influences - which along with some environmental factors determine his sexual preferences - but from the criticism and the lack of environmental support he has, once revealing these preferences.

    So, looking deeper into the roots of the problems will also help us become better counselors. This also minimizes the threat of “educating” the client to be in a constant need of support. This is important, if we consider the fact that thousands of people after their treatment become attached to the therapeutic process, although they have learned how to overcome their problems; and thus feel therapy being transformed into a suffocating bondage, inhibiting them from flourishing, discovering their own nativity and utilizing their environmental opportunities in order to develop.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  6. #6

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Με το καλό η καινούρια προσπάθεια!! Όμως το κόστος των μεταφορικών το βρίσκω λίγο υπερβολικό... για την επαρχία αυτό θα είναι ένα θέμα. Η επίσημη έναρξη να μαντέψω έχει γίνει πριν τον ανάδρομο Άρη ?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Ναι, Χρυσάνθη... Τα μεταφορικά είναι αναγκαστικά έτσι, διότι χρεώνονται από την εφορία ως υπηρεσίες και έχουν ΦΠΑ... Δυστυχώς έχουμε πάντα το γνωστό συνεταίρο...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Επίκαιρη ίσως και η ηλιακή επιστροφή της Ελλάδας για φέτος που δημοσιεύσαμε ως άρθρο στο 1ο τεύχος... Ένα απόσπασμα από το άρθρο...

    (ολόκληρο το άρθρο μαζί με τους χάρτες, είναι στη διάθεση του Myhoroscope εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον)

    Πιθανόν να χρειαστεί να αποχωριστούμε αρκετά πράγματα
    αυτή τη χρονιά από αυτά που θεωρούμε ως παράδοση
    ή ως κατακτημένα.
    Πράγματα που έχουν σχέση με το παλιό
    και το κληρονομημένο.

    Προβλέψεις: Η ηλιακή επιστροφή της Ελλάδας
    για το 2012


    Στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου δείχνει να είναι για το 2012 ο Ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής της χώρας. Μοίρα που είναι στο τέλος του ζωδίου (αναιρετική) και δείχνει κάτι που να μην προχωράει μακριά και να έχει σύντομη διάρκεια. Κάτι που έχει σχέση με το παλιό και το κληρονομημένο. Πιθανόν να χρειαστεί να αποχωριστούμε αρκετά πράγματα αυτή τη χρονιά από αυτά που θεωρούμε ως παράδοση ή ως κατακτημένα.

    Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Κρόνος φέτος από τη διέλευση του θα τετραγωνίσει τρεις φορές αυτή τη μοίρα με πρώτη και πιο διαρκή αυτή στο μέσο του χειμώνα και τελευταία και φαρμακερή θα λέγαμε τον Οκτώβριο το 2012. Επιπλέον ότι ο Ωροσκόπος της ηλιακής πέφτει στο γενέθλιο 3ο οίκο της χώρας δείχνοντας ότι το πεπρωμένο της χώρας για φέτος στρέφεται καλώς ή κακώς στο εμπόριο, που είναι το μόνο από το οποίο μπορεί να περιμένει μία θέση στο διεθνές στερέωμα.

    Βεβαίως για τους αρνητές της ορθότητας του ωροσκόπου στις 2 μοίρες των Διδύμων τα παραπάνω συμπεράσματα δε θα ισχύουν αναγκαστικά οπότε ας δούμε τι άλλες λεπτομέρειες έχει να μας πει ο χάρτης.

    Στην περυσινή ηλιακή επιστροφή ( που είχαμε δημοσιεύσει στο Astrology.gr για όσους μας παρακολουθούν στο διαδικτυακό χώρο) είχαμε αναφερθεί στην σύνοδο Σελήνης/ Άρη / Ήλιου στο Μεσουράνημα της ηλιακής επιστροφής της χώρας και την αντίθεση τους με το γενέθλιο Κρόνο της. Είχαμε εξηγήσει πώς αυτή η σύνοδος θα οδηγήσει σε βίαιη ανατροπή κεκτημένων με την υποστήριξη του μεγαλύτερου πλήθους του ελληνικού λαού. Από την άλλη κάτι που δεν είχαμε πει είναι ότι ο Άρης ως ευρισκόμενος στο γενέθλιο 7ο οίκο της χώρας αποδείχθηκε ότι λειτούργησε και ως το μακρύ χέρι των συμμάχων μας από το εξωτερικό που στο γενέθλιο χάρτη μάλιστα έρχονται και σε αντίθεση με τη λαϊκή Σελήνη. Δεν είναι αδικαιολόγητη η εχθρότητα του ελληνικού λαού επομένως έναντι του ξένου παράγοντα.

    Στην ηλιακή επιστροφή του 2012 τώρα η σύνοδος που παρατηρείται είναι η σύνοδος με τον Ερμή. Ο Ερμής, ευρισκόμενος κι αυτός στον γενέθλιο 10ο οίκο της χώρας φαίνεται ότι θα σημάνει πιο διαλλακτικές τοποθετήσεις, καθώς σαν φύση είναι πιο συμβατή με τον γενέθλιο Κρόνο με τον οποίο θα κάνει και αντίθεση.

    Βεβαίως διαφορετικό περιεχόμενο παίρνει η παραπάνω δήλωση, αν συνυπολογίσουμε την παρουσία του Ποσειδώνα πάνω στη γενέθλια θέση του Ερμή της χώρας. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η θέση μάλλον θα οδηγήσει στην ψευδαίσθηση της οικουμενικής κυβέρνησης για την οποία θα γίνει προσπάθεια να σχηματιστεί πάνω από μία φορές στο έτος που μας έρχεται.

    Σημαντική θεωρώ επίσης την επιστροφή της θέσης της Αφροδίτης στη γενέθλια θέση της περίπου, που επίσης νομίζω θα ενισχύσει το αίτημα για οικουμενικότητα καθώς και την παρουσία του Κρόνου στον 6ο γενέθλιο οίκο που μάλλον θα οδηγήσει ως αναμένεται ήδη άλλωστε σε απώλειες θέσεων εργασίας.

    Ο Δίας στον 12ο γενέθλιο οίκο της χώρας σε σύνοδο με το γενέθλιο Χείρωνα μιλάει για το τραύμα της μετανάστευσης, αλλά και για την «αρπαχτή» της μετανάστευσης επίσης. Πολλές τέτοιες ευκαιρίες θα υπάρχουν από ότι φαίνεται από κεφάλαια που μέχρι τώρα θρέφονταν από την Ευρώπη (γενέθλιος 8ος οίκος για το Δία). Δεν είναι τυχαίες οι μεταναστεύσεις των έργων στο Ντουμπάι ή σε άλλες αραβικού τύπου χώρες.

    Εκείνο όμως που μάλλον είναι το πιο σημαντικό από όλα είναι η επιστροφή της Σελήνης στη γενέθλια θέση της. Η Σελήνη στον 1ο οίκο της χώρας, σηματοδοτεί την εικόνα του Έλληνα με το εμπορικό δαιμόνιο, την προσαρμοστικότητα και την εξωστρέφεια. Κι αυτή την εικόνα θεωρώ ότι θα δείξει ο ελληνικός λαός με τις επιλογές του, άμεσα μάλιστα, καθώς το Φλεβάρη που μάλλον θα γίνουν εκλογές θα δείξει τι επιθυμεί με την ψήφο του.

    Το δε Μεσουράνημα της χώρας στον γενέθλιο 11ο οίκο είναι άλλη μία ένδειξη οικουμενικής κυβέρνησης που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Αγαπητοί φίλοι,

    να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει παρουσίαση του περιοδικού μας, New Age Astrology στο χώρο των σεμιναρίων μας. Η ώρα της παρουσίασης θα είναι 12:00 το μεσημέρι και για όσους προσέλθουν στην παρουσίαση θα υπάρχει ειδική τιμή προσφοράς για την αγορά του περιοδικού. Θα γίνει προσπάθεια να βρίσκονται στην παρουσίαση και κάποιοι από τους συγγραφείς των άρθρων του περιοδικού, ώστε, να μπορέσετε να μιλήσετε μαζί τους, εφόσον το επιθυμείτε ή ακόμη και να σας υπογράψουν κάποια τεύχη...

    Η διεύθυνση του χώρου σεμιναρίων είναι Νίκης 44, Σύνταγμα και όσοι θέλετε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο vpapadolias@gmail.com ή στο 6945-807566.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: ΝΕΟ περιοδικό αστρολογίας

    Καλή σας ημέρα...

    Για όσους έχετε παραγγείλει το περιοδικό και δεν το έχετε παραλάβει να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση γιατί κρατήσαμε το stock που είχαμε για να είναι διαθέσιμο για την εκδήλωση της Παρουσίασης του Σαββάτου. Μόλις ολοκληρωθεί η Παρουσίαση θα δρομολογηθεί και η αποστολή των δικών σας αντιτύπων.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

 

 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads