s
[Επί προσωπικού] Ετοιμαστείτε για τύχη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Ετοιμαστείτε για τύχη

Μήπως η επιτυχία φαίνεται να είναι για σας κάπου πίσω από την άλλη γωνία; Ή μήπως μόλις τα παρατήσατε ελπίζοντας ότι δεν είναι ακόμη νωρίς; Δεν έχει σημασία ποιο πεδίο έχετε διαλέξει, η αστρολογία μπορεί να σας δώσει μεγάλη βοήθεια με το να σας πει που να κρατηθείτε, πότε να σταματήσετε το χάσιμο και ποτέ να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά. σας. Αυτό το άρθρο που απευθύνεται περισσότερο σε αστρολόγους προσδιορίζει χρονικά τα σημαντικά σημεία της ζωής μας με τον Ήλιο, το Δία και το Ζενίθ. Θεωρώ όμως ότι αν δεν γνωρίζετε από αστρολογία η συνάντησή σας με έναν επαγγελματία αστρολόγο (το myHoroscope διαθέτει ικανότατους) θα ήταν ενδιαφέρουσα και που ξέρετε... Μπορεί να είναι για εσάς η φετινή χρονιά της επιτυχίας.

Ακολουθούν απορίες κι συζήτηση επί προσωπικού, βάσει του άρθρου: Ετοιμαστείτε για τύχη
    MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!

Re: Ετοιμαστείτε για τύχη

Γειά σας!Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο άρθρο, αν και μπερδεύτικα με τους υπολογισμούς...Απ' ότι γνωρίζω στο γενέθλιο ωροσκόπιο μου ο ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με το Ζενίθ.Πως μπορώ να υπολογίσω τις ευνοικές χρονιές;
    Σας ευχαριστώ.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by anastazia
    Γειά σας!Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο άρθρο, αν και μπερδεύτικα με τους υπολογισμούς...Απ' ότι γνωρίζω στο γενέθλιο ωροσκόπιο μου ο ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με το Ζενίθ.Πως μπορώ να υπολογίσω τις ευνοικές χρονιές;
    Σας ευχαριστώ.
    Καλημέρα σας!
    Νομιζω το κομματι του αρθρου, που αναφερεται στην δικη σας περιπτωση ειναι:
    "Ιστορίες Επιτυχίας Ζενίθ - Ηλίου

Όταν το Ζενίθ προχωράει μπροστά σε πρόοδο μιας μοίρας το χρόνο για να έρθει σε επαφή με το γενέθλιο Ήλιο, μπορεί να είστε πολύ τυχεροί. Το ίδιο συμβαίνει όταν ο προοδευμένος Ήλιος προχωράει για να σχηματίσει εξάγωνο, τρίγωνο, ή σύνοδο με το Ζενίθ.Όταν η Grace Kelly γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια στις 12 Νοεμβρίου του 1929, η ώρα της ημέρας 5:31 π.μ. EST έβαλε το Ζενίθ στις 110 12΄ του Λέοντα και το γενέθλιο Ήλιο στις 190 34΄ του Σκορπιού. Θα παρατηρήσατε ότι, αν μετακινήσετε μπροστά 22 μοίρες αυτόν τον γενέθλιο Ήλιο, θα σχηματίσει τρίγωνο με το Ζενίθ.Όταν ήταν 22 ετών, η ηθοποιός πήρε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο. Το κοινό κατακτήθηκε αμέσως από το ταλέντο της και την προσωπικότητά της. Έγινε επιτυχημένη μέσα σε μια νύχτα. Το σχεδιάγραμμα για αυτή την επιτυχία - ο προοδευμένος Ήλιος σε τρίγωνο με το γενέθλιο Ζενίθ - διαφαίνονταν καθαρά από τις πρώτες της μέρες.
    Ένας άλλος Σκορπιός, η Goldie Hawn, βρήκε επίσης της κινηματογραφική επιτυχία, όταν ο προοδευμένος Ήλιος της προχώρησε σε μια ευνοϊκή όψη με το Ζενίθ της, στην περίπτωσή τους ένα εξάγωνο. Το 1967 προσλήφθηκε για το ρόλο ενός γελωτοποιού στο τηλεοπτικό σόου των Rowan και Martin «Γελάστε». Δυο χρόνια αργότερα, προχώρησε στους κινηματογραφικούς ρόλους, κερδίζοντας ένα Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου στο «Λουλούδι του Κάκτου».
    Η βράβευση της ακαδημίας ήρθε σχεδόν ακριβώς στην ηλικία των 24 χρόνων. Εάν προσθέσετε αυτή την ηλικία στις μοίρες του Ήλιου της - 280 56΄ στο Σκορπιό - θα βρεθείτε στις 220 του Τοξότη. Και αυτό σχηματίζει εξάγωνο με το γενέθλιο Ζενίθ της στις 220 23΄ του Ζυγού."

Οπως αναφερεται και στο αρθρο, θα πρεπει να βγουν τα προοδευμενα(ηλιος )και να δουμε ποτε σχηματιζεται οψη ευνοικη(τριωνο-εξαγωνο),ωστε να καταληξουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα.Αυτη η διαδικασια,ομως ειναι περιπλοκη και για να καταληξει σε ασφαλη αποτελεσματα πρεπει να γινει απο επαγγελματια.
    Ελπιζω να βοηθησα!
    Φιλικα,Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

[quote=retrograde]Μήπως η επιτυχία φαίνεται να είναι για σας κάπου πίσω από την άλλη γωνία; Ή μήπως μόλις τα παρατήσατε ελπίζοντας ότι δεν είναι ακόμη νωρίς; Δεν έχει σημασία ποιο πεδίο έχετε διαλέξει, η αστρολογία μπορεί να σας δώσει μεγάλη βοήθεια με το να σας πει που να κρατηθείτε, πότε να σταματήσετε το χάσιμο και ποτέ να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά. σας.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο αν και αρκετά δύσκολο, ειδικά με τα τετράφωνα και τα τρίγωνα.
    Αν μπορούσε κάποιος από τους φίλους-ες να βοηθούσε θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
    Στοιχεία μου από κάποιο προσωπικό χάρτη αναφέρεται ότι στον Χ οίκο μου στο ζώδιο Σκορπιού και σε 13.59" βρίσκεται το Μεσουράνημα. Ζώδιο μου Παρθένος με Αιγόκερο 19" (9/9/63 16:00). Επίσης υπάρχει τετράγωνο με Κρόνο
    Αυτό σημαίνει κάτι?

Φιλικά Peter

Aν υπαρχουν πλανητες στο 10ο οικο(π.χ Διας και Ουρανος), αλλα το Μεσουρανημα κανει συνοδο με το Ν. Δεσμο,τοτε ακυρωνεται η ευεργετικη επιδραση των πλανητων;Η μηπως κατι ακομη χειροτερο;Επισης αν ο πλανητης του 10ου οικου ειναι αναδρομος οι καλες οψεις που θα σχηματισει θα εχουν καποια ισχυ;Κατι ακομη. Εκεινο το 1400 για τη Μ. Μitchell ειναι τυπογραφικο λαθος η εγω δεν καταλαβα τιποτε;Ευχαριστω.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Marianina

Ο Ν. Δεσμός έχει να σας δώσει κυρίως καρμικά μηνύματα. Είναι ένα στοιχείο δυσκολίας, που μπορεί να αφορά την σχέση με την οικογένεια και την καριέρα. ΕΠίσης μπορεί να αναδείξει επάγγελμα που ήδη έχετε κάνει και ολοκληρώσει. Οι πλανήτες πάντα δίνουν τα καλά τους στοιχεία. Ο ανάδρομος ίσως δείξει, πέραν του καρμικού στοιχείου, την ανάγκη να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο. Δεν αναιρεί την ώθηση όμως. Όλα είναι θέμα επιμονής, κυρίως τα θέματα του 10ου οίκου.

Το 1400 είναι τυπογραφικό λάθος, φυσικά:bigsmile:

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας χίλια μπράβο !!!

μόνο θα ήθελα μια μικρή βοήθεια
    το μεσουράνημα στον γενέθλιο μου είναι χιαστί με τον Ήλιο μου ενώ ο ¶ρης κυβερνήτης του 10ου είναι σε τρίγωνο με το μεσουράνημα
    Σε πιο υπολογιστικό πρόγραμμα εδώ στο my horoscope θα μπορούσα να δω πότε ενεργοποιούνται αυτές οι όψεις ?
    Γιατί φαντάζομαι οτι απ'το 2007 που γράφηκε το άρθρο έχει βελτιωθεί άρδην το σάιτ

Ευχαριστώ πολύ
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Καλησπερα και απο μενα
    αρκετα ενδιαφερον το αρθρο αλλα ο δικος μου χαρτης δεν σχιματιζει τις προαναφερομενες οψεις..
    συγκεκριμενα ο ηλιος μου (κριος) κανει χιαστι με τον δια (σκορπιο)
    επισης ο ηλιος κανει χιαστι με το ζενιθ και ο διας δεν σχιματιζει καμια οψη με το ζενιθ
    εδω θα πρεπει να πω οτι ο δεκατος οικος ειναι στον σκορπιο οπου εκει εχω τον δια!
    τωρα τι γινεται που εμενα ο χαρτης μου δεν σχιματιζει τις παραπανω οψεις, δεν θα ειμαι τοσο τυχερη;
    οποιος θελει ας μου απαντησει
    ευχαριστω

Όνομα:
    Σωκράτης

Αγαπητή mariage
    Το άρθρο αρχικά λέει ότι απευθύνεται περισσότερο σε αστρολόγους με την έννοια ότι οι αρχάριοι ίσως δυσκολευτούν. Επίης σε περισσότερα από 10 σημεία γράφει ότι κοιτάμε το προοδευτικό ωροσκόπιο ή αλλιώς δευτευρεύουσες κατευθύνσεις και το σάιτ μας έχει τέτοιο.
    Επίσης διευκρινίζει ότι εάν θέλουμε να βρούμε ακριβείς χρονικές περιόδους (χρονοδείκτες) ελέγχουμε τις διελεύσεις που ενεργοποιοούν προοδευτικές όψεις.

Αγαπητή ouranio tojo
    Το άρθρο μιλάει για σημαντικές επιτυχίες στη ζωή μας και ειδικά σε θέματα καριέρας και φήμης.
    Εσείς μπορεί να είστε επιτυχημένη σε ένα γάμο ή σε μια σχέση, ή ακόμα ακόμα επαγγελματικά επιτυχημένη χωρίς αυτό να σας φέρει σας φώτα της δημοσιότητας.

Και μια ακόμη παρατήρηση που είχα συζητήσει με τον φίλο μου τον κλαφιάρη τον Μητσάκο που θεωρεί γούρι να λέει συνεχώς ότι δεν έχει χρήματα.
    Πολλές φορές μέσα σε μια χρονιά έχουμε συνεχή "πλανητική εύνοια". Δεν έχουμε δουλειά και ξαφνικά βρίσκουμε. είμαστε μόνοι και κάνουμε μια σχέση. Χρωστάμε και συνεχώς βρίσκουμε "από το πουθενά χρήματα" για να ξεχρεώνουμε.

Όμως αυτά δεν τα θεωρούμε τύχη, διότι πολλοί από εμάς επιθυμούμε την τέλεια δουλειά που θα μας αποφέρει χιλιάδες ευρώ το μήνα. Τον.την ιδανική σύντροφο που θα σέρνεται στα πατώματα για μας. Και τέλος ένα πορτοφόλι παραφουσκωμένο.
    ¶ρα, το ότι ξεχρεώσαμε και γλυτώσαμε πιθανούς μπελάδες δεν το θεωρούμε τύχη ή εύνοια γιατί στο μυαλό μας έχουμε την υπερβολή και τον μεγάλο πλούτο.

Το έχετε σκεφτεί; Πόσοι από εμάς είναι έτσι; :bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Σας ευχαριστώ πολύ Mr Admin
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)