s
Λάκης Λαζόπουλος... ένας μοναδικός Κριός (Βεδική ανάλυση)
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Όνομα:
    ηλεκτρα
    Location
    Αθηνα
    Posts
    93

    Λάκης Λαζόπουλος... ένας μοναδικός Κριός (Βεδική ανάλυση)

    O κύριος Λαζόπουλος αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση για την ελληνική πραγματικότητα. Showman, άνθρωπος του θεάτρου, ηθοποιός, συνεχιστής –κατά πολλούς– της Αριστοφανικής παράδοσης , οξύς σχολιαστής της πολιτικής σκηνής, χιουμορίστας και πνευματώδης, αποτελεί την φωνή για πολύ κόσμο που ανατρέχει σε εκείνον για να τον συντρέξει και να μιλήσει μέσω αυτού. Τα προσόντα του, φαίνεται ότι είναι το άστρο του που του επιτρέπει να κινείται σε κύκλους του συστήματος αλλά ταυτόχρονα και να το επικρίνει, πράγμα που δεν αποτελεί προνόμιο παρά ελάχιστων περιπτώσεων.
    Γράφει η Ηλέκτρα Παπαδιώτου

    Κατά συνέπεια, το αστρολογικό του προφίλ πρέπει να είναι αντίστοιχο και αυτής της ενέργειας και εντυπωσιακής συνταγής. Με μια ματιά ο Βεδικός χάρτης του κυρίου Λαζόπουλου είναι όντως εντυπωσιακός, καθώς περιλαμβάνει τρεις πλανήτες στο ζώδιο της έξαρσής τους.




    Ο Ήλιος του βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, στον πέμπτο οίκο των θεαμάτων, σε πλήρη συμφωνία με το νεανικό ακούραστο πνεύμα του, την ασίγαστη ενέργεια που εκπέμπει, το πρωτοποριακό του πνεύμα αλλά και την μοναδική του επιτυχία σε one–man show, που είναι ο καλύτερος τρόπος για την έκφραση αυτού του δυνατού Ηλιακού προφίλ. Ήλιος λοιπόν στον Κριό με αντίστοιχα ωροσκόπο στον Τοξότη. Το στοιχείο της φωτιάς είναι έκδηλο στην παρουσία του και παρασύρει το κοινό του στον δικό του μεθυστικό, ασίγαστο ενθουσιασμό.

    Ο πέμπτος οίκος στην Βεδική είναι και ο οίκος της εξυπνάδας, όχι αυτής που κατακτάται μέσω σπουδών αλλά αυτή που ονομάζουμε σοφία ζωής και ικανότητα διάκρισης. Ο κύριος του πέμπτου οίκου του κυρίου Λαζόπουλου, είναι στον δεύτερο και πάλι στο ζώδιο της έξαρσής του, δηλαδή ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η εξυπνάδα του εκφράζεται μέσω του προφορικού και γραπτού λόγου, στοιχεία που κυβερνούν στον δεύτερο οίκο, ενώ αντίστοιχα ο κύριος του δευτέρου, δηλαδή ο Κρόνος, είναι στον δωδέκατο οίκο στον Σκορπιό.

    Αποκαλυπτική πανίσχυρη γραφή και γλώσσα, ενώ δεν αποκλείονται και τα στοιχεία κάποιων "εμμονών", μια και ο Κρόνος και μάλιστα ανάδρομος στον δωδέκατο, ανασύρει πράγματα από το υποσυνείδητο στο φως, μέσω του δυνατού αυτού Άρη.

    Ο τρίτος πλανήτης στο ζώδιο της έξαρσής του, είναι ο Δίας στον αστερισμό του Καρκίνου, στον όγδοο οίκο, που αποτελεί και τον κυβερνήτη του ωροσκόπου του. Εδώ μιλάμε για Γκουρού –Μανγκαλαμ γιόγκα, δηλαδή σχέση μεταξύ Άρη / Δία και τους πλανήτες να επηρεάζουν αλλήλους από το ζώδιο της έξαρσης, πράγμα που ενδυναμώνει την γιόγκα, και βέβαια μιλάμε για οικονομική επιτυχία. Η ίδια σχέση αποτελεί και Ρατζα γιόγκα, σχέση δύναμης, μια και ενώνουν τις δυνάμεις τους κύριοι των Κονα (5,9) και Κέντρα (4,7,10) οίκων.

    Ο Δίας στον Καρκίνο, όπως άλλωστε και η Σελήνη του στους Ιχθείς, του χαρίζει το προσόν της συναίσθησης και της προσωπικής του επέκτασης μέσω δημιουργίας ενός φιλικού και ζεστού κλίματος, και ενός πηγαίου συναισθήματος που φαίνεται να περικλείει πολύ κόσμο, όπως βέβαια και την ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα του, καθώς ο Δίας κυβερνά και τον τέταρτο οίκο. Οι γυναίκες της ζωής του τον περιβάλλουν με πολύ αγάπη και του επιτρέπουν να είναι γνώστης και κύριος των αισθημάτων του. H Σελήνη στους Ιχθείς, αγαπά την μουσική και μεταδίδει σοφία ενώ φαίνεται ότι αντιπαθεί τους πολιτικούς και την άρχουσα τάξη γενικότερα, επειδή το ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται στον έκτο οίκο από την θέση της.

    O Δίας στον Καρκίνο με την όψη του Άρη, τον κάνει πραγματικά γενναιόδωρο με τους λιγότερο τυχερούς και ειδικά με τους νέους και τα παιδιά, με μια εγκαρδιότητα και φροντίδα που εκφράζεται φυσικά και αβίαστα, και φυσικά γίνεται αντιληπτή από τους θεατές του. Στον όγδοο οίκο αυτός ο Δίας, φέρνει το άτομο πολλές φόρες αντιμέτωπο με σκάνδαλα και ίντριγκες ,από τις οποίες όμως αναδύεται αλώβητος.


    O Pepin Behari αναφέρει στο βιβλίο του "A treatise on Advanced Predictive Techniques", μετά βέβαια από παράθεση αρκετών περιπτώσεων, ότι οι πλανήτες στο ζώδιο της έξαρσής τους δεν δείχνουν πάντα υλική επιτυχία, οι διαφορές γιόγκα και οι οίκοι που κυβερνούν παίζουν τον ρόλο τους, αλλά δείχνουν το ποσοστό τελειοποίησης που έχει κατακτήσει ο άνθρωπος σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Βέβαια με τρεις πλανήτες στο ζώδιο της έξαρσής τους και ειδικά Ήλιος, Άρης και Δίας, το άτομο έχει τεράστια σφαίρα επιρροής και οπωσδήποτε και υλικές ανταμοιβές. Κυρίως όμως φαίνεται το ποιόν του χαρακτήρα.

    Ανεξάρτητα από την επιτυχία του, ο άνθρωπος αυτός έχει ένα ακλόνητο υπόβαθρο σαν οντότητα και συχνά είναι αποκολλημένος από αυτή του την επιτυχία, καθώς δεν απορρέει από εξωγενείς παράγοντες αλλά από την δική του ακεραιότητα και ψυχική δύναμη.


    Και φυσικά στο χάρτη του κυρίου Λαζόπουλου, θα περίμενε κανείς έναν Ερμή με ιδιαίτερες δυνατότητες. Ο Ερμής βρίσκεται στον έκτο οίκο, κύριος του έβδομου και δέκατου οίκου, υποδηλώνοντας την καριέρα και διαπροσωπικές σχέσεις. Η ύπαρξη του Ερμή στον έκτο φυσικό του οίκο, είναι πολύ καλός οιωνός για τα επαγγελματικά του αλλά όχι τόσο για τις διαπροσωπικές σχέσεις, επειδή η έννοια του έκτου, διχόνοια, γκρίνια βρίσκει την έκφρασή της μέσα από τις στενές του σχέσεις. Εδώ ερμηνεύεται και η ενασχόλησή του με την νομική επιστήμη, επειδή ακριβώς ένας δικηγόρος ασχολείται κυρίως με τις διαφωνίες των άλλων.

    Ο Ερμής όμως είναι στον Ταύρο, ζώδιο της Αφροδίτης που παραπέμπει στην ενασχόλησή του με τον κόσμο του θεάματος. Η θέση αυτή του Ερμή είναι διπλά ενισχυμένη μια και είναι Βαργκοταμμα, στο ίδιο δηλαδή ζώδιο και στον δέκατο αρμονικό χάρτη που αφορά την επαγγελματική καταξίωση του ατόμου.

    Εύλογα εδώ, θα αναρωτιόταν κανείς: Μα είναι δυνατόν ο Ερμής του Λαζόπουλου να είναι στο "αργόστροφο" ζώδιο του Ταύρου, όταν είναι προφανές το πόσο αστραποβόλο, γρήγορο και οξύ πνεύμα και νου διαθέτει;

    Σε αυτό το σημείο, μια άλλη γιόγκα έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, στον έβδομο οίκο στο ζώδιο του Ερμή, άρα έχουμε Παριβαρτανα γιόγκα, δηλαδή ανταλλαγή ζωδίων μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή. Η Γιόγκα αυτή θεωρείται στην Βεδική ως ο πλέον ισχυρός πλανητικός δεσμός και οι πλανήτες, γίνεται αποδεκτό, ότι λειτουργούν και από τα δυο ζώδια, δηλαδή ο Ερμής από τους Διδύμους και η Αφροδίτη από τον Ταύρο. Η Αφροδίτη είναι κύριος του έκτου και ενδέκατου οίκου, άρα φαίνεται ότι η δουλειά και προβολή του μέσα από τα μίντια γίνεται και δια μέσω διενέξεων και προσωπικών αντιπαραθέσεων.

    Η ύπαρξη του Κρόνου, κύριο του τρίτου και δευτέρου οίκου στον δωδέκατο σε σύνοδο με Ραχου, υποδηλώνει ότι σε περιόδους του Κρόνου και Ραχου μπορεί αυτές οι αντιπαραθέσεις να του κοστίσουν ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών του στοιχείων, αλλά αυτό πρέπει να συνυπολογιστεί με άλλες ακυρωτικές επιρροές περιόδων αλλά και διελεύσεων.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	lazo.jpg 
Views:	204 
Size:	18.8 KB 
ID:	3350  

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads