Αστρολογική διερεύνηση ενός ατυχήματος

Θα σας παρουσιάσω την περίπτωση ενός ατυχήματος που μου συνέβη πριν λίγες ημέρες, πολύ εύκολου στην πρόβλεψη αλλά που αποτελεί επίσης μια περίπτωση που αν και προβλέψιμη ήταν εντελώς αδύνατη να αποφευχθεί. Η επέμβαση «Ανώτερης Δύναμης», δηλαδή ο άξονας ’ρη - Πλούτωνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Το παρακάτω γενέθλιο θέμα αναλύεται με βάση τις διελεύσεις, τις προόδους και τα μεσοδιαστήματα. Για διευκόλυνση του αναγνώστη παραθέτω το γενέθλιο χάρτη μου όπως και το χάρτη του γεγονότος.



ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ

Ο Asc περίπου στην 26,5ο μοίρα του Τοξότη, γνωρίζοντας φυσικά ότι πλησιάζει ο Πλούτωνας εκεί μας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς καθότι είναι πολλοί οι μελετητές της Αστρολογίας που υποστηρίζουν ότι ο Πλούτωνας δημιουργεί πάντα ένα γεγονός στην ακρίβεια του με την επαφή του σε ένα σημείο.

Με τη διέλευση του Άρη από τους Διδύμους και λίγο πριν δημιουργηθεί η μεταξύ τους αντίθεση φυσικά και είχα θορυβηθεί, αποφασίζοντας ταυτόχρονα να μην κάνω τίποτα παρακινδυνευμένο και που θα μπορούσε να ρισκάρει κάτι από την σωματική μου ακεραιότητα. Βέβαια γνώριζα ότι ο άξονας αυτός δεν ήταν κάτι που μπορούσε να ελεγχθεί μια και είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν περιπτώσεις φίλων και πελατών που είχαν δεχθεί επιθέσεις στα καλά καθούμενα και από το πουθενά όταν υπήρχε διέγερση του συγκεκριμένου μεσοδιαστήματος.

Ο Ουρανός στην ακμή του 3ου οίκου (πλανήτης που φέρνει ξαφνικά και απρόβλεπτα ατυχήματα αλλά και εγχειρήσεις). Ο Ουρανός σε όψη 150ο με γενέθλιο Ήλιο (όψη θανατηφόρα μια και συνδέει 1ο και 8ο οίκο που επίσης έχει να κάνει με ξαφνικά γεγονότα και ατυχήματα).

Το ΜC με αντισκιά ακριβώς πάνω στον διελαύνοντα Ουρανό προκαλεί όπως αναφέρει ο Ebertin «μεγάλες αναστατώσεις» και «απώλειες λόγω βιασύνης ή πρόωρης ενέργειας».

Ο Ερμής σε αδυναμία στους Ιχθείς και με αντισκιά πάνω στην ακμή του 3ου οίκου στο ωροσκόπιο του ατυχήματος.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον γενέθλιο ’ρη (αυθόρμητες ενέργειες, βιασύνη ή πρόωρη δράση).

Όπως καταλαβαίνετε μια βιαστική και αυθόρμητη απόφαση με έκανε να ξεχαστώ και να οδηγήσω δίκυκλο εκείνη την ημέρα, παρόλο που είχα σημειώσει δεκάδες φορές στο καθημερινό μου πρόγραμμα ότι δεν πρέπει να οδηγήσω ούτε αυτοκίνητο ούτε μηχανάκι και βεβαίως να μην προκαλέσω την οργή και τον θυμό κανενός από το περιβάλλον.

Το αποτέλεσμα ήρθε γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο ένα μαλακό φρενάρισμα και πτώση έφερε συντριπτικό κάταγμα στον ώμο (ο ’ρης στους Διδύμους). Ευτυχώς δεν ήταν στο Κριό!! γιατί το κάταγμα θα ήταν στο κεφάλι!!

Επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι η secondary Σελήνη αυτός ο καταπληκτικός δείκτης γεγονότων μόλις ακουμπούσε εκείνη την ημέρα την ακμή του 9ου γενέθλιου οίκου και έκανε και αυτή την αντίθεσή της με τον πλανήτη Ουρανό. Ο άξονας 3ου - 9ου όπως γνωρίζουμε συνδέεται με μετακινήσεις, ατυχήματα κ.λπ.

Οι καλές όψεις του Δία να τριγωνίζει το γενέθλιο Άρη και να κάνει εξάγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα πάντα γενέθλιους έσωσαν κυριολεκτικά την κατάσταση και δεν έγινε κάτι χειρότερο. Όμως το πλέον καταπληκτικό που κάνει την Αστρολογία να μας μαγεύει και να μένουμε άναυδοι από αυτό το τέλειο «Αλφαβητάρι των άστρων» βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Αρη - Ουρανού (ατυχημάτων) που βρίσκεται στις 17,20ο μοίρες του Λέοντα σε όψη ακριβείας με τον Δία και που ο EBERTIN γράφει αυτολεξεί «καλή τύχη και ένα τυχερό χέρι βοηθείας σε ασυνήθιστες ενέργειες. Τύχη σε περιπτώσεις τραυματισμών, ατυχημάτων ή εγχειρήσεων.»

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες όψεις και μεσοδιαστήματα που δείχνουν το ατύχημα αυτό όπως επίσης και την ανθρώπινη αδυναμία να το βάλει στη σφαίρα του ελέγχου και της πρόληψης. Ελπίζω να πήρατε μια μικρή ιδέα γιατί μπορούμε να προβλέπουμε τα γεγονότα, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να μπορούμε και να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων, χωρίς να μπορούμε να επέμβουμε σ'αυτό που λέγεται Ανώτερη Δύναμη, πεπρωμένο, μοίρα!!