s
Οι επερχόμενες διελεύσεις σύμφωνα με τη βεδική αστρολογία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Όνομα:
    ηλεκτρα
    Location
    Αθηνα
    Posts
    93

    Οι επερχόμενες διελεύσεις σύμφωνα με τη βεδική αστρολογία

    O Άρης στον Καρκίνο
    Από τις 9 Σεπτεμβρίου ο Άρης, Μανγκαλαμ, έχει περάσει στο ζώδιο της πτώσης του, τον Καρκίνο. Σε αυτό το ζώδιο, ο πολεμιστής Άρης ζητά την ασφάλεια μέσα από την συναισθηματική πλήρωση και την οικογενειακή γαλήνη. Οξύς, ανυπόμονος και ανώριμος από την φύση του, συχνά επιτυγχάνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να πληγωθεί μέσα από αυτές τις πηγές που αναζητά το νέκταρ.
    Γράφει η Ηλέκτρα Παπαδιώτου

    Ο Καρκίνος αντιλαμβάνεται και την πιο μικρή αναταραχή στα νερά του σαν εχθρική εισβολή και έτσι η υπερβολική ευαισθησία του στερεί από τον Άρη το προνόμιο της δράσης. Κυνηγώντας φανταστικούς εχθρούς ο Άρης χάνει την ζωντάνια και το κέφι του για εξωτερικά επιτεύγματα και στρέφει την προσοχή του προς τον εσωτερικό κόσμο, αλλά εκεί μόνο η γαλήνια αποδοχή των συμβάντων μπορεί να δυναμώσει την προσωπικότητα, οτιδήποτε άλλο γίνεται αντιληπτό σαν στρες.

    Ο Άρης γίνεται αμυντικός και υπερασπιστής συντηρητικών απόψεων και ιδεών. Κατατρύχεται από συναισθήματα ξενοφοβικά ενώ εξάρει την πατριωτική ταυτότητα, τις παραδοσιακές ρίζες, την μητέρα, την εστία ή την εκπαίδευση. Πολύ συχνά τα ίδια τα ακίνητα αποτελούν πηγή άγχους για τον ιδιοκτήτη, όπως τώρα με την επιβολή καινούργιου φορολογικού χαρατσιού στα ακίνητα.

    Παραδόξως, για τον Καρκίνο ωροσκόπο ο Άρης είναι γιογκακαρακα επειδή κατέχει δυο πολύ καλούς οίκους, τον πέμπτο και τον δέκατο. Έτσι συχνά έχουμε πολύ ευαίσθητους Καρκίνους να είναι εξαιρετικά αποδοτικοί και δημιουργικοί στην δουλειά τους, αν η θέση του Άρη είναι ευοίωνη και στηρίζεται από ευεργέτες. Αυτή την ιδιότητα ως γιογκακαρακα, την κρατά και στις διελεύσεις του στον Καρκίνο γι' αυτό μερικές φορές μπορεί να αποφέρει καλά αποτελέσματα σε θέματα ναυτιλιακά ή γεωργικής εκμετάλλευσης ή ακόμα και κτηματικής περιουσίας.

    Αυτό μπορεί να γίνει αν κανείς διέρχεται περίοδο Άρη, που είναι ευνοϊκός στον γενέθλιο χάρτη ή αν υπάρχουν συνθήκες Νίτσα μπάγκα, ακύρωσης δηλαδή ή ενδυνάμωσης από την κατάσταση πτώσης.


    Νίτσα Μπάγκα Ράντζα Γιόγκα

    1) Νίτσα μπάγκα έχουμε όταν ο πλανήτης βρίσκεται σε σύνοδο με πλανήτη στο ζώδιο της έξαρσης του ή στο δικό του ζώδιο, δηλαδή όταν η Σελήνη διελαύνει ευνοϊκά τον Καρκίνο και με ισχύ, δηλαδή Πανσέληνος.

    2) Όταν ο πλανήτης διελαύνει την δική του Ναβαμσα ή αυτή της έξαρσης του, δηλαδή ο Άρης στην ναβαμσα του Αιγόκερω, Κριού ή Σκορπιού.

    3) Όταν βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον κύριο του, δηλαδή η Σελήνη στον Κριό ή Σκορπιό.

    Η Νίτσα σηματοδοτεί ότι αυτός ο πλανήτης προσωρινά χάνει το στοιχείο της πτώσης και ενδυναμώνεται για το καλό ή το κακό. Αυτό γίνεται μέσα από την βοήθεια, στήριξη που του προσφέρεται από τον άλλο πλανήτη και αυτά που σηματοδοτεί λόγω κυριαρχίας στους οίκους ή ειδικές αναφορές του, ας πούμε ο Δίας σηματοδοτεί κάποιο είδος μύησης σε πνευματική γνώση ή τα παιδιά ή τον σύντροφο, άρα η βοήθεια για την διάσωση του πλανήτη μπορεί να προέρχεται από εκεί. Συχνά η Νίτσα Μπάγκα Ράντζα γιόγκα αποδίδει πολύ δυνατά αποτελέσματα.

    Αν η βοήθεια προέρχεται από τον ίδιο πλανήτη λόγω της θέσης του στον ένατο αρμονικό, έχουμε περιπτώσεις αναπλήρωσης, δηλαδή το άτομο παρόλο που αντιμετωπίζει συγκεκριμένα θέματα βρίσκει την εσωτερική δύναμη να κινηθεί δραστικά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

    Στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας, ο Άρης βρίσκεται σε οίκο κέντρα, τον έβδομο και στο δικό του ζώδιο, τον Σκορπιό. Έχουμε ήδη αναφερθεί στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν από φέτος τον Μάιο,με την διέλευση του Ραχου στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Ραχου στον Σκορπιό, που μαζί με τον Δια στον Κριό από τον Μάιο ξεκίνησαν το μαζικό κίνημα των αγανακτισμένων, θα ξυπνήσει μόλις ο κύριος του φύγει από τον Καρκίνο.


    Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τον Ιούνιο του 2012

    Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι και η διέλευση του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από 30 Οκτωβρίου. Ο Άρης θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι τις 21 Ιουνίου 2012. Εξαίρετα μεγάλη διέλευση και ιδιαίτερα σημαντική, αν σκεφτούμε πως τα αλλά ζώδια του Άρη επίσης είναι κινητοποιημένα από πολύ σημαντικές διελεύσεις.

    1ον. Ο Ραχου στον Σκορπιό, για τον οποίον αναφέρθηκα προηγουμένως στις συνέπειες και αποτελέσματα αυτής της διέλευσης. Η όψη μεταξύ Ραχου και Άρη, θα είναι όψη τετραγώνου δηλαδή όψη που επιζητά το αποτέλεσμα. Αλλά η όψη σε αυτή την περίπτωση είναι δευτερεύουσας σημασίας. Μεγαλύτερη σημασία έχουν τα ζώδια και η φύση των πλανητών, καθώς και οι κυριαρχίες τους στους οίκους.

    Εδώ να προσθέσω ότι δεν θα κάνω ακριβή πρόβλεψη με βάση τις κυριαρχίες στους οίκους στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας παρόλο που είναι δυνατόν,γιατί το άρθρο θα ήταν εξαιρετικά μακροσκελές και γεμάτο τεχνικές λεπτομέρειες που κουράζουν. Θα αναφερθώ στην γενικότερη επιρροή, που δεν αποτελεί πρόβλεψη αλλά καταγραφή τάσεων. Για την ακριβή πρόβλεψη η εκτεταμένη εργασία και η ανάλυση των χρονοκρατιων είναι επιβεβλημένη.

    2ον. Ο Δίας ήδη από τον Μάιο του 2011 κατοικεί στον Κριό, προσφέροντας ένα ιδεολογικό περίβλημα στο κίνημα των αγανακτισμένων και σε ότι άλλο δημιουργηθεί στο μέλλον. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία στις 26 Δεκεμβρίου 2011. Με τον κύριο του στο Λιοντάρι, ζώδιο της φωτιάς και με όψη από τον Δια, ο Άρης θα είναι ενισχυμένος αρκετά για να επιχειρήσει το οτιδήποτε, σε μεγάλη κλίμακα όπως αγαπά ο Δίας.

    Σημείο ανάφλεξης θα είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, από 15 Νοέμβριου με ταυτόχρονη αλλαγή ζωδίων για τον Κρόνο που περνά στο ζώδιο της έξαρσης του, τον Ζυγό. Για αυτή την περίοδο μέχρι 15 Δεκέμβρη περίπου, θα ισχύει η αμοιβαία υποδοχή "φωτιά" μεταξύ Άρη και Ηλίου, στον δύσκολο χώρο του Σκορπιού με επιπλέον κάτοικο τον Βόρειο δεσμό ή Ραχου, την κεφαλή του δράκου.


    Ο Κρόνος στον Ζυγό

    Ο Ζυγός στην Ινδική αστρολογία είναι το ζώδιο της ισορροπίας και δικαιοσύνης κυρίως στα θέματα της αγοράς, μονοπωλίων, διεθνών χρηματιστηρίων, πολυεθνικών κτλ. Ο Κρόνος συμβολίζει πάντα τον μέσο άνθρωπο που επιζητά δικαιότερη μεταχείριση και ενεργητική συμβολή στο τεράστιο αυτό σύστημα αξιών που μορφοποίησε η αγορά και η ζήτηση προϊόντων στις ημέρες μας, καθώς και την εξουσία των πολυεθνικών, χρηματαγορών, οίκων αξιολόγησης και μονοπωλίων. Αυτό είναι το γενικό πλαίσιο. Για την Ελλάδα ο Κρόνος στον έκτο οίκο, Ζυγό, μπορεί να σημαίνει κάποια ευνοϊκή διαχείριση του χρέους μια και οι κακεργέτες στον οίκο του χρέους συνήθως προκαλούν ψαλίδισμα και μείωση του όγκου του.

    Από την άλλη μεριά ο γιογκαρακα πλανήτης της κυριαρχίας, γιατί αυτό είναι ο Κρόνος για την Ελλάδα σαν κύριος του ένατου και δέκατου σπιτιού, στον οίκο του χρέους, των εχθρών αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης μέσω σκληρής εργασίας, μπορεί να θέσει μια πραγματιστική βάση για ανάπτυξη που δεν θα είναι χωρίς θυσίες. Με όψεις από ευεργέτες και αντίστοιχη στήριξη από άλλους φιλικούς πλανήτες θα δουλέψει θετικά. Σε αντίθετες περιπτώσεις θα φέρει στην επιφάνεια τα αρνητικά του έκτου οίκου δηλαδή διαμάχες, αίσθημα θυματοποίησης και υποδούλωση σε συμφέροντα άλλων. Το κλειδί σε αυτό θα είναι η Αφροδίτη που σημειωτέον μεταφέρει την ενέργεια του Κετου, ουρά του δράκου στον πρώτο Ελληνικό οίκο,στο ζώδιο του Ταύρου του οποίου την επιρροή έχουμε συζητήσει σε άλλο άρθρο.

    Ο Κρόνος επίσης σηματοδοτεί τον "μαύρο χρυσό" όπως ο Ήλιος αντίστοιχα το μέταλλο. Πιθανόν ο Κρόνος να προσφέρει κάποιες θέσεις εργασίας σε αυτό τον τομέα όπως και εργασία σε σχέση με γυναίκες, καλλωπισμό, ομορφιά, διακόσμηση, συμβουλευτική όπως και γυναίκες σε ηγετικές θέσεις. Ολα αυτά όμως θα έχουν το ψεγάδι του έκτου οίκου που είναι η δυσαρέσκεια, δηλαδή ας πουμε πολύ δουλειά για λίγα χρήματα ή εργασία υποτέλειας ή χαμηλή δημοτικότητα στην ηγεσία. Θα εχουν όμως την ευκαιρία να αναπτυχθούν με την όψη του Δια από τον δωδέκατο Ελληνικό οίκο που αναφέρεται σε μεγάλες εταιρίες που πιθανόν να δείξουν ενδιαφέρον.

    Κάθε φορά η θετική στήριξη από άλλους πλανήτες και τον Ήλιο θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα ενώ με αρνητικές συγκυρίες θα εκδηλώνονται οι αδυναμίες του έκτου και δωδέκατου άξονα, αλλά και των κυριαρχιών, γιατί ο Δίας είναι δύσκολος πλανήτης για την Ελλάδα, αφού κυριαρχεί στον όγδοο και ενδέκατο οίκο, δηλαδή σοκαριστικές αλλαγές, καθώς και το πλήγμα διεθνών σχέσεων, εταίρων, μεγάλες ενώσεις και συμφέροντα, διάφοροι όμιλοι και διαπλοκές διαφόρων ειδών.

    Και βέβαια ο Κρόνος στον Ζυγό μιλά και για μια εκκαθάριση στους δικαστικούς, δικαστηριακούς κύκλους και εκεί που απονέμεται η δικαιοσύνη στις ημέρες μας. Όπως ο Κρόνος στην Παρθένο, έφερε αποκαλύψεις και κάποιον έλεγχο στα κέντρα υγείας, φαρμακοβιομηχανίες και σύστημα υγείας, με τον γνωστό τρόπο του Κρόνου, δηλαδή έλεγχος και συμμάζεμα. Όχι ότι η δικαιοσύνη θα πάψει να είναι τυφλή, η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης του ογδόου από τον Ζυγό, αλλά είναι και πολύ ακριβή.


    Η κα. Ηλέκτρα Παπαδιώτου είναι Σύμβουλος Βεδικής Αστρολογίας.
    e-mail: electra.papa3@gmail.com
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	tran_.jpg 
Views:	161 
Size:	25.4 KB 
ID:	3105  

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads