s
[Συζήτηση] Η σύνδεση Κρόνου - Ποσειδώνα στις καρμικές ερωτικές σχέσεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 37

Η σύνδεση Κρόνου - Ποσειδώνα στις καρμικές ερωτικές σχέσεις

Σημείωση: Είχα δεχτεί αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την σύνοδο Κρόνου – Ποσειδώνα οπότε θα δείτε παρακάτω μία σύνοψη της απάντησης που έδωσα σε έναν επισκέπτη της ιστοσελίδας μου: «Η σύνοδος είναι φυσικά η πιο ισχυρή όψη, και πρόσφατα (τα τελευταία 2 χρόνια περίπου) έχω αρχίσει να μελετώ περισσότερο τις συνόδους Κρόνου – Ποσειδώνα. Από αυτά που έμαθα, η σύνοδος είναι αρκετά παρόμοια στην φύση της με την αντίθεση αλλά μερικές φορές ακόμα εντονότερη καθώς οι δύο αυτές ενέργειες συγχωνεύονται και δημιουργούν μία αίσθηση ότι δεν υπάρχουν όρια ανάμεσα στο που ξεκινάει το ένα πρόσωπο και τελειώνει το άλλο…αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό για την Ψυχή μέσα στο σώμα, και ειδικότερα για κάποιον ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην αρχή της διαδικασίας του να βρει τον εαυτό του/της. Λόγω αυτού, η σύνοδος του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να είναι η πιο δύσκολη σχέση αυτού του τύπου, που θα πρέπει κανείς είτε να την σταθεροποιήσει είτε να φύγει από αυτή.»

Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Re: Η σύνδεση Κρόνου - Ποσειδώνα στις καρμικές ερωτικές σχέσεις

Μπράβο κι ευχαριστώ που μας εμπλουτίζεις συνέχεια με φρέσκα θέματα!!!!! Εύγε
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Whisperer μου, ευχαριστουμε πολυ για την επιλογη αυτου του αρθρου.

Αληθινο απο την πρωτη εως την τελευταια λεξη. Το χειροτερο ειναι, οτι συνηθως κανεις απο το κοντινο
    περιβαλλον δεν μπορει ν αντιληφθει τις επιδρασεις αυτου του τυπου σχεσης, στην καθημερινοτητα,
    την ψυχικη υγεια και γενικοτερα στην ζωη καποιου.

Αυτοι οι δυο που την βιωνουν ομως, ξερουν οτι προκειται για κατι μοναδικο και οτι αυτο δεν το φαντασιωνονται.
    Προκειται για σχεσεις αντισυμβατικες , εστω κι αν τις συμπληρωνει ενας γαμος, καθολου κατανοητες απο
    τους πλησιον, οι οποιοι ειναι συνηθως επικριτικοι.

Ειχα την τυχη να βιωσω με τον πρωην ανδρα μου αυτη την σχεση στα πλαισια ενος τετραγωνου
    κι ενος τριγωνου απο την δικη μου πλευρα.

Εχουν περασει εικοσι πεντε χρονια, (απο τον γαμο) κι ανεξαρτητως αποτελεσματος, (διαζυγιο), ακομη κι αν ξερουμε οτι δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε, παρα τις χιλιαδες προσπαθειες που καταβαλλαμε κι οι δυο,
    νομιζω οτι θα ημουν μιση συναισθηματικα, αν δεν ειχα βιωσει αυτη την σχεση.

μια και το ανάφερες Έφη μου, μου δίνεις ωραία πάσα για να πω ότι την επιλογή αυτού του άρθρου την έκανε η Χρύσα (gold soul) και μου το πρότεινε για να το μεταφράσω. Οπότε χαιρόμαστε που σας άρεσε! :bigsmile:
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Κάτια

Το άρθρο αυτό έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα μου δημιουργεί έναν προβληματισμό.
    Εγώ και οι συμμαθητές μου έχουμε στον χάρτη μας Κρόνο αντίθεση Ποσειδώνα και ως εκ τούτου κάθε μεταξύ μας συναστρία θα είχε αυτή την όψη. Αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί και σε άλλες χρονιές γεννήσεων με αντιθέσεις ή και τετράγωνα, ακόμα και τρίγωνα.

Αναρωτιέμαι αν σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που και μόνο η σχολική τους ζωή τους φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που τους ενώνει τόσο μεγάλη καρμική σύνδεση. Σε αυτή την περίπτωση θα μιλούσαμε για μια συλλογική καρμική τάση.
    Μακάρι να υπήρχε τρόπος να μας δώσει μια απάντηση σε αυτό η συγγραφέας του άρθρου. Θα είχε πράγματι ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε πολύ Μαρία.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Μπερδευτηκα λιγουλακι τώρα μιλάμε για όψη σε γενέθλιο ή σε συναστριακό χαρτη?

Όνομα:
    ΕΦΗ

[QUOTE=katiakiss;131507]Το άρθρο αυτό έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα μου δημιουργεί έναν προβληματισμό.
    Εγώ και οι συμμαθητές μου έχουμε στον χάρτη μας Κρόνο αντίθεση Ποσειδώνα και ως εκ τούτου κάθε μεταξύ μας συναστρία θα είχε αυτή την όψη. Αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί και σε άλλες χρονιές γεννήσεων με αντιθέσεις ή και τετράγωνα, ακόμα και τρίγωνα.

Αναρωτιέμαι αν σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που και μόνο η σχολική τους ζωή τους φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που τους ενώνει τόσο μεγάλη καρμική σύνδεση. Σε αυτή την περίπτωση θα μιλούσαμε για μια συλλογική καρμική τάση.
    Μακάρι να υπήρχε τρόπος να μας δώσει μια απάντηση σε αυτό η συγγραφέας του άρθρου. Θα είχε πράγματι ενδιαφέρον.

Ενα τετραγωνο κρονου-ποσειδωνα, χαρκτηριζει επισης και την δικη μου σχολικη ταξη. Για την ακριβεια
    ενα διαστημα ηταν αναδρομος και σ αυτο γεννηθηκα κι εγω. (1962)

Με τις συμμαθητριες που γεννηθηκαν στην αναδρομη περιοδο του κρονου, εχουμε ακομη επαφη.
    Σ αυτες αναμεσα βρισκονται κι οι αυτοκολλητες.

Ολες μαζι ομως, συμμετειχαμε στα πρωτα εφηβικα χρονια σε πολιτικες κι ανθρωπιστικες οργανωσεις.
    Οργανωναμε παρομοιες εκδηλωσεις κι ειμασταν απιστευτα ενωμενες οι 38 απο τις 45.
    Ασφαλως, αυτο ηταν αποτελεσμα των πρωτων χρονων μετα την εξεγερση του Πολυτεχνειου
    αλλα δεν θα σταθω σ αυτο. Στεκομαι στο πως συνδεθηκαν οι ζωες μας εξω απο το σχολειο και μαλιστα
    5 απο αυτες παντρευτηκαν αδελφια και ξαδελφια συμμαθητριων. Νομιζω οτι για μια σχολικη ταξη στην Αθηνα, ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο. Επισης ειναι θλιβερο απ οσο μπορω να ξερω, οτι η οψη αυτη , εχει πληγωσει ανεπανορθωτα μερικες απ αυτες, παρα τις πολυ σοβαρες προσπαθειες των υπολοιπων.........

Αυτο επισης, αποτελουσε πιθανον ενα <ειδικο> μαθημα, για καθε μια απο εμας.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by stavri7 View Post
    Μπερδευτηκα λιγουλακι τώρα μιλάμε για όψη σε γενέθλιο ή σε συναστριακό χαρτη?
    Μιλάμε για συναστρία. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το τι συμβαίνει όταν βρεθούν μαζί οι άνθρωποι που έχουν αυτή την όψη στον γενέθλιο, πράγμα που θα πει ότι το έχουν και στην συναστρία.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Ενα τετραγωνο κρονου-ποσειδωνα, χαρκτηριζει επισης και την δικη μου σχολικη ταξη. Για την ακριβεια
    ενα διαστημα ηταν αναδρομος και σ αυτο γεννηθηκα κι εγω. (1962)

Με τις συμμαθητριες που γεννηθηκαν στην αναδρομη περιοδο του κρονου, εχουμε ακομη επαφη.
    Σ αυτες αναμεσα βρισκονται κι οι αυτοκολλητες.

Ολες μαζι ομως, συμμετειχαμε στα πρωτα εφηβικα χρονια σε πολιτικες κι ανθρωπιστικες οργανωσεις.
    Οργανωναμε παρομοιες εκδηλωσεις κι ειμασταν απιστευτα ενωμενες οι 38 απο τις 45.
    Ασφαλως, αυτο ηταν αποτελεσμα των πρωτων χρονων μετα την εξεγερση του Πολυτεχνειου
    αλλα δεν θα σταθω σ αυτο. Στεκομαι στο πως συνδεθηκαν οι ζωες μας εξω απο το σχολειο και μαλιστα
    5 απο αυτες παντρευτηκαν αδελφια και ξαδελφια συμμαθητριων. Νομιζω οτι για μια σχολικη ταξη στην Αθηνα, ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο. Επισης ειναι θλιβερο απ οσο μπορω να ξερω, οτι η οψη αυτη , εχει πληγωσει ανεπανορθωτα μερικες απ αυτες, παρα τις πολυ σοβαρες προσπαθειες των υπολοιπων.........

Αυτο επισης, αποτελουσε πιθανον ενα <ειδικο> μαθημα, για καθε μια απο εμας.
    Και η αδελφή μου είναι γεννημένη το 62 και τώρα που το λες, πράγματι με τους συμμαθητές της υπάρχουν διάφορα περιστατικά που θα μπορούσαν να αναφερθούν ως τέτοια. Όμως στην τάξη την δική μου και στα υπόλοιπα 5 τμήματα της ίδιας χρονιάς, δεν έχει συμβεί το ίδιο.

Με την λογική μπορούμε να σκεφτούμε αρκετές εκδοχές, αλλά έχω την αίσθηση πως η συγγραφέας που έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα, θα έχει σίγουρα κάποια δική της άποψη πάνω σε αυτό. Πάντως, πράγματι το 62 έχει μπόλικες σχολικές ιστορίες και γνωρίζω από την αδελφή μου μεγάλο ποσοστό εμπλοκής και γάμων.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Την ενασχοληση με τις διαφορες οργανωσεις, μπορω να την ερμηνευσω ως αποτελεσμα του κρονου στον υδροχοου, που ειναι ισχυρος στην θεση αυτη ,ανεξαρτητα με την οικοθεσια.
    Την ροπη προς ουσιες και αλκοολ των 3 κοριτσιων, την αποδιδω στον πλουτωνα στον σκορπιο και ως αποτελεσμα των ετσι κι αλλοιως <σκοτεινων> εμπλοκων του, στη ψυχικη σταθεροτητα τους.

Το οτι μεχρι σημερα εχει αποφευχθει το μοιραιο, το αποδιδω στον πολυαγαπημενο δια στους Ιχθεις.

Ε λοιπον, δεν μπορω να συνδυασω τους γαμους με κατι........

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread