s
[Συζήτηση] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 66

Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

Ο συγχρονισμός είναι το παν, λένε. Υπάρχει ένας παλιός και ξεπερασμένος μύθος που λέει ότι αν έχετε περάσει τα 40 και οδεύετε προς τα 50, δεν είστε σε θέση να βρείτε μία καλή σχέση. Μπούρδες! Απλώς, η κατάλληλη αστρολογική επιρροή δεν έχει συμβεί ακόμα στον αστρολογικό σας χάρτη! Αν έχουν περάσει μήνες, ή ακόμα και χρόνια χωρίς να έχετε κάποια σχέση, και πλέον νιώθετε ότι μία τρυφερή σχέση απλώς δεν είναι γραφτό στο πεπρωμένο σας, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε. Υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές στη ζωή, στις οποίες ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού ενεργοποιείται και αυτές είναι οι στιγμές που το σύμπαν πρόκειται να σας φέρει μία τρυφερή σχέση αγάπης, εφόσον είστε ανοικτοί σε αυτήν και δεν έχετε δημιουργήσει μία πεποίθηση η οποία θα εμποδίσει μία τέτοια σχέση αγάπης να υπάρξει στη ζωή σας.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Re: Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

whisperer Μπραβο για αλλη μια φορά πολύ ωραιο άρθρο.Δηλαδή για να καταλάβουμε απο ποιον πλανητη δεχεται επιρροη η αφροδιτη σχεδιαζουμε το γενέθλιο χαρτη μας και ένα χαρτη για την ημέρα που γνωρίσαμε κάποιον-α και μπορει να μας ενδιαφέρει και κοιτάμε τις όψεις της αφροδίτης?Μας ενδιαφέρουν όλες οι όψεις?Ή αυτη μόνο με την μικρότερη ανοχή όψης?Και επισης αν π.χ η αφροδιτη δέχεται μια ισχυρή όψη απο τον πλούτωνα αλλα το πρόσωπο που μας ενδιαφερει δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λέμε ''πλουτώνια προσωπικότητα'' πως η σχέση θα είναι πλουτώνια,μπερδευτηκα λίγο...αν μπορει κάποιος ας βοηθήσει

Όνομα:
    Κάτια

Πολύ ωραίο το άρθρο και με έκανε να σκεφτώ όλους τους έρωτες-σταθμούς υπό το κράτος όλων των πλανητών, πλην του τριγώνου του Πλούτωνα που ήμουν πολύ μικρή για δάκρυα Στέλλα και του εξαγώνου του Πλούτωνα που δεν μου έκανε τίποτα, που να θέλω να το θυμάμαι. Όλες οι άλλες επιρροές, ήταν πράγματι αξιομνημόνευτες εμπειρίες.

Βέβαια, αν η Αφροδίτη είναι από την γενέθλια θέση της , σε θέση σκαμπό, σε σχέση με κάτι θρόνους που βλέπω σε χάρτες, μέχρι να βρεις την αδελφή ψυχή, έχεις γνωρίσει όλες τις δεύτερες και τρίτες ξαδέλφες της, έναν κουμπάρο και το βαφτιστήρι του μπατζανάκη της.

Με έπιασε ο παλιμπαιδισμός μου. Ευχαριστούμε για το άρθρο! Φεύγω! :embarrest
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Πράγματι πολύ ωραίο άρθρο. Όπως τα λέει η Κάτια, με έκανε να τα βάλω κάτω όλα και όλους ;-) …ενδιαφέρουσα ενασχόληση για έναν καρκίνο που έμεινε κυριακάτικα στην ζεστή πόλη.
    Στην περίπτωσή μου, παρότι δεν είναι σε θέση σκαμπό (Λιονταράκι στον 10ο και όψεις εξαγώνου με τους Κρόνο, Δία και ωροσκόπο, στο ζυγό) δεν μπορώ να πω πως με επηρέασε μέχρι σήμερα. Αν εξαιρέσεις την αντίθεση με τον Πλούτωνα στον πρώτο μεγάλο έρωτα στην ηλικία των ΅εξαπατήσεωνΆ περισσότερο θα έλεγα με επηρεάζει η διελαύνουσα παρά η γενέθλια, καθώς και οι Κρόνος και Δίας από διέλευση.
    Αυτό που με ΅σόκαρεΆ ωστόσο, είναι πως όσα περιγράφονται στο άρθρο εμένα μου συνέβησαν με τον ¶ρη. Στις 3 ΅μεγάλεςΆ μου σχέσεις υπήρχε όψη του γενέθλιου ¶ρη με τον Ουρανό, Πλούτωνα και Δία αντίστοιχα και εκείνες οι περίοδοι αρκετή ταύτιση με τα γραφόμενα της whisperer για την Αφροδίτη.
    Περίεργα πράγματα…. Ή που είναι κυβερνήτης του 7ου ή που ούτε ο τωρινός ΅αγαπημένοςΆ η αδερφή ψυχή μου :-)
    Όρεξη ναΆ χουμε να αφήνουμε την ζωή να μας κάνει εκπλήξεις.. Ευχαριστώ για το άρθρο ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για αναδρομή στο παρελθόν, κάτι που δεν βαριέμαι ποτέ.

Μπράβο για το άρθρο!

Πράγματι, ο Ουρανός πιστεύω πως φέρει τεράστια "ευθύνη" για όλες τις όμορφες,ανατρεπτικές, ασυνήθιστες και αρκούντως ....πιπεράτες στιγμες της ζωής μας, που μένουν ολοζώντανες στο χρόνο!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Ωραίο άρθρο,όντως.Να ρωτήσω βρε παιδιά εγώ κάτι σχετικό?Οταν είσαι παντρεμένος,και δεν έχεις εξωσυζυγικές σχέσεις,πάλι την Αφροδίτη σου μελετάς,ή μόνο τον 7ο οίκο?Τι εννοώ...η Αφροδίτη μας,είναι η αγάπη έστω και αν δεν είναι πια με τη μορφή σχέσης αλλά και γάμου?Δλδ οι όψεις της ερμηνεύονται έστω και αν είσαι με τον ίδιο άνθρωπο κι έχεις οικογένεια,ή τ'αφήνεις και κοιτάς μόνο 7ο επειδή είσαι παντρεμένος?Ελπίζω να καταλάβετε τι ρώτησα.:weird:
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Ωραίο άρθρο,όντως.Να ρωτήσω βρε παιδιά εγώ κάτι σχετικό?Οταν είσαι παντρεμένος,και δεν έχεις εξωσυζυγικές σχέσεις,πάλι την Αφροδίτη σου μελετάς,ή μόνο τον 7ο οίκο?Τι εννοώ...η Αφροδίτη μας,είναι η αγάπη έστω και αν δεν είναι πια με τη μορφή σχέσης αλλά και γάμου?Δλδ οι όψεις της ερμηνεύονται έστω και αν είσαι με τον ίδιο άνθρωπο κι έχεις οικογένεια,ή τ'αφήνεις και κοιτάς μόνο 7ο επειδή είσαι παντρεμένος?Ελπίζω να καταλάβετε τι ρώτησα.:weird:
    Βρε Μαρία… Δηλαδή οι παντρεμένοι σταματούν να κοιτάζουν την Αφροδίτη τους επειδή έχουν παντρευτεί και τέρμα; «Οι παντρεμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ;» (Αφροδίτη\Κρόνος) ¶λλωστε η Αφροδίτη δεν είναι μόνο αυτό! Είναι και τα οικονομικά, για παράδειγμα. Η αισθητική και η αρμονία. Είναι οι σχέσεις αγάπης, ακόμα και χωρίς έρωτα.
    Γιατί μία ωραία όψη Ουρανού να μην δείξει ένα μακρινό ταξίδι που θα έχει κάποιος την ευκαιρία να το κάνει με τον σύντροφό του, ανανεώνοντας έτσι το αίσθημα και τον έρωτά τους, που ένιωθαν να έχει παραμεληθεί από την ορμή της ρουτίνας;
    Βέβαια, μπορεί να δείχνει και ένα ωραιότατο παραστράτημα στο οποίο δεν θα έχει το άτομο την δύναμη να αντισταθεί. Ε…Συμβαίνουν κι αυτά στη ζωή! Όταν σε κοιτάξει ο άλλος και η ματιά του σου τρυπήσει τα έγκατα, θα σκεφτείς ότι είσαι σε γάμο; (γενικά μιλάω, εσύ είσαι και Κρητικιά. Σιγά μη μας πεις!) Όμως, κάπως έτσι γράφονται τραγούδια όπως: «Και θέλω να ΅ρθω να σε αρπάξω από την άλλη!» (Αφροδίτη \Ποσειδώνας).

ΥΓ: Πάντως, όσο κι αν ήθελα να το παίξω μαντάμ Κιουρί, αν ήμουν παντρεμένη και ο σύντροφός μου είχε όψη Αφροδίτης\Πλούτωνα και αναστέναζε στους καναπέδες πίνοντας, καπνίζοντας και ακούγοντας το «Αυτή η νύχτα μένει» (Κραουνάκης), δεν θα την έβγαζα καλά την νύχτα!:weird:

ΥΓ2: whisperer, συγνώμη που απάντησα εγώ στο δικό σου άρθρο, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ γιατί δεν έχω καλύτερο από το να πειράζω το Μαράκι μας!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

καλησπερα..ισως ειναι λιγο ακυρο αυτο που θα ρωτησω αλλα το βερτεξ εχει καποια σημασια οσων αφορα την αδελφη ψυχη ?

Εύγε,πολύ ωραίο το άρθρο!Τσέκαρα τον χάρτη μου στην προηγούμενη σχέση μου(και μεγάλο μου έρωτα και αγάπη) και όντως την ημέρα που έγινε η σύνδεση ο διελαύνων Ήλιος κάνει τρίγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη μου και ο διελαύνων Δίας τρίγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη μου!Έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν το είδα...
    Jedimani

Λύστε μου κι εμένα μια απορία βρε κορίτσια..Καλά, κι αγόρια.
    Πόσο θέλει κανείς να περάσει στην απέναντι όχθη, ξέρετε αυτή όπου αποκτάς νέα στυλιστικά γούστα με λευκές ποδίτσες που δένουν πίσω τα χεράκια...:bigsmile:, την περίοδο που η Αφροδίτη του ταυτοχρόνως κάνει εξάγωνο με Κρόνο, τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Δία????
    Ευτυχώς τέλη Αυγούστου τελειώνουν οι όψεις με Ουρανό και Κρόνο και μένει το τετράγωνο του Δία...
    Είναι καλό αυτό τώρα????

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread