s
Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Όνομα:
    Χρύσα
    Location
    στο Ίσως..
    Posts
    1,819

    Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Στις 15 Ιουνίου, 11:13 μμ, πραγματοποιείται ολική έκλειψη Σελήνης στις 24ο 23Ά Τοξότη – Διδύμων, συνολικής διάρκειας 3 ωρών και 40 λεπτών. Κατά τη διάρκεια μιας ολικής Σεληνιακής έκλειψης, ο πλανήτης Γη εμποδίζει το φως του Ήλιου να έρθει σε άμεση επαφή με τη Σελήνη, όμως παρόλα αυτά το ηλιακό φως μπορεί εμμέσως –μέσω της Γης- να φτάσει στη Σελήνη και να τη φωτίσει, έστω και αμυδρά. Αυτό συμβαίνει επειδή το φως περνά μέσα από την ατμόσφαιρα της Γης, η οποία διαθλά τις ηλιακές ακτίνες και φιλτράρει το μεγαλύτερο μέρος του μπλε χρώματος του φωτός, αφήνοντας έτσι διαθέσιμο το βαθύ κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου φαινομένου ολικής έκλειψης, μπορούμε να δούμε τη Σελήνη μέσα από μια εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων, από σκούρο καφέ ή βαθύ κόκκινο μέχρι έντονο πορτοκαλί ή ακόμα και κίτρινο. Το πώς διαμορφώνεται κάθε φορά η απόχρωση που βλέπουμε, εξαρτάται άμεσα από τη σκόνη και τα σύννεφα που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα της Γης, τη δεδομένη στιγμή.

    Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου του Μεταβλητού σταυρού αλλά και γενικότερα όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στις 21ο – 27ο των μεταβλητών ζωδίων, θα βιώσουν εντονότερα την προκλητική αυτή επιρροή ενώ για το 3ο δεκαήμερο Κριού, Λέοντα, Ζυγού και Υδροχόου, η ενέργεια ενδεχομένως να εκδηλωθεί πιο ομαλά και να κατευθυνθεί με περισσότερη ευκολία στον απώτερο σκοπό αυτής της Έκλειψης, στα πλαίσια πάντοτε και των οίκων. Η τελευταία έκλειψη που είχε γίνει συγκεκριμένα στην 25η μοίρα του Τοξότη, ήταν στις 15 Ιουνίου 1992 ενώ αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως η έκλειψη του προηγούμενου Δεκεμβρίου (21/12) είχε πραγματοποιηθεί στον ίδιο δεκανό του άξονα Διδύμων – Τοξότη και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να καρποφορήσουν κάποιες προσπάθειες που είχαμε ξεκινήσει τότε.

    Η περίοδος αυτή, μας καλεί να προσπαθήσουμε να εξισορροπήσουμε και να εναρμονίσουμε ορισμένες φαινομενικά αντίθετες δυνάμεις που κυριαρχούν, να εξετάσουμε προσεκτικά τις ανάγκες, τις ελλείψεις και τις επιθυμίες μας αλλά και να βρούμε το θάρρος να αντιμετωπίσουμε κάποιου είδους κρίση που ενδεχομένως προκύψει. Ο Ήλιος στους Διδύμους, μας ενθαρρύνει να σκεφτούμε λογικά ενώ η Σελήνη στον Τοξότη, μας ωθεί να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας και να εξετάσουμε τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, μέσα από μια ευρύτερη οπτική γωνία.

    Η κοσμική ώθηση που δημιουργείται μέσω αυτής της έκλειψης, υποδηλώνει την ανάγκη συνειδητοποίησης των ατελειών στη δομή της ζωής μας, στον τρόπο που επικοινωνούμε αλλά και στους βαθύτερους στόχους μας. Οι καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο, απαιτούν ριζικές αποφάσεις, έστω και αν χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε τον υπάρχοντα τρόπο ζωής μας. Η περίοδος που ακολουθεί θα είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά ακόμα και με μια αίσθηση χάους, όμως οι αιτίες που μας επιφορτίζουν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης και χρήζουν προσοχής. Κάποιες καταστάσεις ζητούν να έρθουν στο φως και χρειάζεται να είμαστε σε ουσιαστική επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά μας ώστε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη ζωή μας. Η φορτισμένη ατμόσφαιρα ενδέχεται να δημιουργήσει κάποιου είδους σύγχυση που θα διαστρεβλώσει το πλήθος των πληροφοριών που λαμβάνουμε και πιθανώς να θολώσει προς στιγμή την κρίση μας.

    Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τροποποιήσουμε σημαντικά τις συνθήκες σε ορισμένα θέματα ή σχέσεις που μας απασχολούν έντονα ή ακόμα και να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε κάποιες καταστάσεις, ώστε να αποδεσμευτούμε και να υποδεχτούμε έναν νέο κύκλο. Όμως παρά τις όποιες δυσκολίες και την ένταση που θα δημιουργηθεί, είναι δυνατό να εμφανιστούν ορισμένες χρυσές ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να κοιτάξουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ίσως μέσα από ένα σχετικό αποπροσανατολισμό, η δράση μας να μην έχει προς το παρόν τα αποτελέσματα που αναμέναμε αρχικά, όμως η κατάληξη θα μπορούσε να μας ευαισθητοποιήσει και να μας διαφωτίσει κατάλληλα ώστε να βρούμε τελικά το δρόμο μας. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, να υιοθετήσουμε μια νέα προοπτική και να αποκτήσουμε μια αναζωογονητική αίσθηση σκοπού μέσω της σύνδεσής μας με ορισμένους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας.

    Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, τονίζει κάθε είδους επικοινωνία και μπορεί να μας παρακινήσει πνευματικά, όμως δεν αποκλείεται κάποιοι από εμάς να έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε μονοδιάστατα ή να μην ακούμε πραγματικά τι έχουν να μας πουν οι άλλοι. Ενίοτε, ίσως να έχουμε μια δυσκολία να κρίνουμε αντικειμενικά` και μάλιστα σε περιπτώσεις όπου θα απαιτείται από εμάς να πάρουμε ορισμένες άμεσες αποφάσεις. Με την όψη χιαστί του ¶ρη με τη Σελήνη, ίσως συνειδητοποιήσουμε πως δυσκολευόμαστε να είμαστε συνεπείς τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο τον εαυτό μας, με αποτέλεσμα να έχουμε μια σχετική δυσκολία στο να διατηρήσουμε τη συναισθηματική μας ισορροπία. Τα συναισθήματα, οι επιθυμίες μας αλλά και ο τρόπος που τα προβάλλουμε, μπορεί να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών εκφράσεων και χρειάζεται αρκετή πειθαρχία για να προωθήσουμε σωστή και οργανωμένη δράση.

    Ο Δίας από τον Ταύρο, ως κυβερνήτης της Έκλειψης, σχηματίζει μια γωνία εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και υποδηλώνει την ανάγκη να υιοθετήσουμε μια σταθερή και πρακτική προσέγγιση ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε μορφή στην έμπνευση και τις επιθυμίες μας. Εάν οι επιδιώξεις μας έχουν ως σκοπό το κοινό καλό και βασίζονται σε ρεαλιστικούς στόχους, τότε είναι ακόμα πιο εύκολο να βρούμε υποστηρικτές που θα ενισχύσουν τις προσπάθειές μας. Οι νοερές συλλήψεις ορισμένων ιδεών, μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να έρθουμε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών μας.

    Με τη συμβολή του τριγώνου ΚρόνουΑφροδίτης αλλά και την όψη χιαστί της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οι ερωτικές σχέσεις μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερη βαρύτητα και να εξελιχθούν σε μια πιο σοβαρή δέσμευση. Όσοι από εμάς σχεδιάζαμε την επισημοποίηση μιας σχέσης, αυτή θα μπορούσε να είναι μια κατάλληλη περίοδος αρκεί να βασίζεται σε ώριμη σκέψη και αυθεντικά συναισθήματα, διότι εάν υπάρχουν ιδιοτελείς σκοποί, ο Πλούτωνας θα μπορούσε να εκθέσει αυτές μας τις αδυναμίες στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Εάν δε, λάβουμε υπόψη μας και το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό και τον Κρόνο, μπορούμε να συμπεράνουμε πως εάν υποβαθμιστεί η ισορροπία και η δικαιοσύνη μέσω παρορμητικών και ανώριμων αποφάσεων, τότε θα μπορούσαν να προκύψουν ορισμένες δυσάρεστες και μακροχρόνιες συνέπειες στη σχέση μας.





    Η έκλειψη στους άξονες



    1ος – 7ος

    Αυτός ο άξονας φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Μέσα από αυτές τις συναναστροφές μας, μπορεί να δημιουργηθούν προκλήσεις που σχετίζονται με την προσωπική μας ταυτότητα ή με τον επαναπροσδιορισμό των προσωπικών μας σχέσεων. Είναι η περίοδος που πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της αυτονομίας και της συντροφικότητας, να αξιολογήσουμε τόσο τις δικές μας ανάγκες όσο και των άλλων, να συμβιβαστούμε, να διαπραγματευτούμε και να εξελίξουμε αυτού του είδους τις σχέσεις.


    2ος – 8ος

    Εδώ κυριαρχούν θέματα που σχετίζονται με τη συνολική χρηματοοικονομική μας κατάσταση, με το γενικότερο σύστημα αξιών μας αλλά και θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την οικειότητα που υπάρχει στη ζωή μας. Μας απασχολούν οικονομικές διευθετήσεις, επενδύσεις, δάνεια, ακόμα και τα χρήματα του συντρόφου. Δεν αποκλείεται επίσης, αν συντρέχουν και άλλοι παράγοντες, να βιώσουμε κατά κάποιο τρόπο και μια σχετική ψυχολογική δυσφορία, μέσα από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.


    3ος – 9ος

    Επικοινωνία, μέσα μεταφοράς, εκπαίδευση, άμεσος κοινωνικός περίγυρος, αδέλφια, μπορεί να είναι κάποιοι από τους λόγους που θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται να αποκτήσουμε μια εντελώς νέα προοπτική σχετικά με κάποιο θέμα που μας απασχολεί ή ακόμα και να είμαστε σε θέση να προωθήσουμε επιτυχώς τις ιδέες και τους ανώτερους στόχους μας, έστω και μέσα από προκλητικές καταστάσεις. Οι πεποιθήσεις μας ενδέχεται να δοκιμαστούν ενώ αν ασχολούμαστε με τη συγγραφή ή τις εκδόσεις, θα μπορούσαν να υπάρξουν ορισμένες αναπάντεχες ευκαιρίες.


    4ος – 10ος

    Σε αυτό τον άξονα, κυριαρχούν οι απαιτήσεις της οικογενειακής μας ζωής, της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας αλλά και συνολικότερα της κοινωνικής μας εικόνας. Αυτή την περίοδο απαιτείται να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της ενέργειας που καταναλώνουμε για την εργασία μας και της ενέργειας που αφιερώνουμε στην οικογενειακή μας ζωή. Χρειάζεται να αξιολογήσουμε τις ανάγκες μας σε αυτούς τους τομείς και να δώσουμε προτεραιότητες, αναλόγως. Δεν αποκλείεται επίσης να μας απασχολήσουν κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με τους γονείς μας.


    5ος – 11ος

    Ερωτικές σχέσεις, φιλίες ή ομαδικές δραστηριότητες, μπορούν να γίνουν το πεδίο όπου θα δοκιμαστούμε. Οι απαιτήσεις που έχουν οι ανώτεροι στόχοι μας, ίσως έχουν επισκιάσει τη δημιουργική μας έκφραση και τις απολαύσεις της ζωής –ή και το αντίθετο- και αυτή την περίοδο να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που λειτουργούμε σε αυτούς τους τομείς. Σε περίπτωση που είμαστε γονείς, ίσως χρειαστεί να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά μας, λόγω κάποιων σταδιακών αλλαγών που θα περάσουν εκείνα.


    6ος – 12ος

    Αυτός ο άξονας του ωροσκοπίου μας, υποδηλώνει θέματα που σχετίζονται με τη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας, την εργασία μας αλλά και την υγεία μας. Δεν αποκλείεται επίσης αυτή την περίοδο να νιώσουμε την ανάγκη για ξεκούραση και πνευματική ανανέωση. Ίσως ακόμα αποφασίσουμε να εντάξουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα ορισμένες ασκήσεις για να ενισχύσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μυστικές, ή ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις, παράνομες υποθέσεις, μπορεί να μας απασχολήσουν.

  2. #2

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Πολύ αναλυτικό και ενημερωτικό. Ευχαριστούμε για το άρθρο σου.

  3. #3

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    παιδια εχω ωροσκοπο τοξοτη στις 24 μοιρες 28'' και εχω πεθανει στο κλαμα 4 μερες τωρα ειμαι πολυ ευσυγκινητη:sad2: ποτε θα φυγει δεν τη παλευω

  4. #4

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Μμμμ! Καλά θα τα πάμε με αυτή την έκλειψη. Πολύ ωραίο και αισιόδοξο άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ!

  5. #5
    Join Date
    Apr 2011
    Όνομα:
    Δέσποινα
    Location
    Αθήνα
    Posts
    4

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Κάτω απ' την συγκίνηση υπάρχει πάντα ένα συναίσθημα ή κάτι πιο βαθύ που "θελει" να αναδυθεί. Υπάρχει πάντα μια σχετική αντίσταση σ' αυτήν την διαδικασία γιατί αυτό που βρισκεται στην σκιά κάποτε είχε καταγραφεί ως "επικίνδυνο" ή δύσκολο να το διαχειριστείς και να το "αντέξεις". Σήμερα όμως οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες ούτε εσύ είσαι η ίδια και άλλωστε ότι και αν έζησες κατάφερες και επιβίωσες με κάποιο τρόπο. Τώρα αυτό που είναι στη σκιά σου ζητά να το φωτήσεις, να το δεις με τα μάτια του σήμερα και να το ενσωματώσεις στην συνειδητή σου προσωπικότητα. Να πάρεις το δώρο που έχει να σου δώσει στην παρούσα φάση της ζωής σου. Μη φοβάσαι λοιπόν και παραδώσου σ' αυτό αντί να το "παλεύεις" ψάξε για να βρείς το δώρο σου!!! Καλή επιτυχία!!

  6. #6
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Δίπλα σας...
    Posts
    817

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Βρε παιδιά, δεδομένου πως ο πρωθυπουργός της χώρας έχει γενέθλια στις 16 Ιουνίου, τί μπορεί να σημαίνει αυτό για τα πολιτικά τεκταινόμενα? Αν θυμάμαι καλά και ο ωροσκόπος της χώρας μας είναι Δίδυμοι.

    Υ.Γ.Εννοείται πως δεν θέλω να αναλωθούμε σε πολιτική συζήτηση, αλλά αυτή η έκλειψη λίγο μοιραία μου φαντάζει...
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

  7. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Όνομα:
    Δεσποινα
    Location
    πειραιας
    Posts
    2,354

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Σε ευχαριστούμε πολύ Χρύσα μου
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

  8. #8

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Quote Originally Posted by taurine View Post
    Βρε παιδιά, δεδομένου πως ο πρωθυπουργός της χώρας έχει γενέθλια στις 16 Ιουνίου, τί μπορεί να σημαίνει αυτό για τα πολιτικά τεκταινόμενα? Αν θυμάμαι καλά και ο ωροσκόπος της χώρας μας είναι Δίδυμοι.

    Υ.Γ.Εννοείται πως δεν θέλω να αναλωθούμε σε πολιτική συζήτηση, αλλά αυτή η έκλειψη λίγο μοιραία μου φαντάζει...
    Είναι μοιραία. Στις 15/6 θα συζητήσει η βουλή για το μεσοπρόθεσμο!:suspiciou:notrust::evil:

  9. #9

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Quote Originally Posted by taurine View Post
    Βρε παιδιά, δεδομένου πως ο πρωθυπουργός της χώρας έχει γενέθλια στις 16 Ιουνίου, τί μπορεί να σημαίνει αυτό για τα πολιτικά τεκταινόμενα? Αν θυμάμαι καλά και ο ωροσκόπος της χώρας μας είναι Δίδυμοι.

    Υ.Γ.Εννοείται πως δεν θέλω να αναλωθούμε σε πολιτική συζήτηση, αλλά αυτή η έκλειψη λίγο μοιραία μου φαντάζει...
    Όπως και να έχει, με πολιτική ή όχι, το ωροσκόπιο του Τζέφρι δεν είναι και από τα καλύτερα (16/6/1952, άγνωστη ώρα, St Paul (Ramsey) Minnesota).
    Ο από χέρι προβληματικός του Ερμής (επικοινωνία/σκέψη) τρώει τετράγωνο από τον Ουρανό και αντίθεση από τον διελ. Πλούτωνα, ενώ και ο Κρόνος του (που τετραγωνίζει τον Ερμή και εν πολλοίς εξηγεί και την ...ευχέρεια του λόγου του) δέχεται όψη τετραγώνου από τον διελ. Πλούτωνα. Συνοπτικά, ακραίες και απροσδόκητες καταστάσεις και γεγονότα που σε κάνουν να νιώθεις ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, χωρίς να μπορείς να εκτιμήσεις το κακό που σε βρήκε.

    Στο δε προοδευτικό του, ο ¶ρης κάνει χιαστί με την Αφροδίτη του, η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο του, στις μοίρες της έκλειψης. Βέβαια δεν ξέρουμε το ρόλο της στο ωροσκόπιό του, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για προσωπικό πλανήτη ο οποίος μαζί με τον Ήλιο εμπλέκεται στην έκλειψη καλό δεν θα το έλεγες.
    'Ηδη τα όργανα άρχισαν από χθες (Αθανασιάδης/Λιάνης) και μένει να δούμε και το πώς θα εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση.
    Για μένα η ισορροπία κρέμεται από μια κλωστή, καθώς οι ποσειδωνιασμένοι αγανακτισμένοι ενδέχεται να βρεθούν σε δίλημμα σχετικά με τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν στην περίπτωση που διαπιστώσουν στην πράξη ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της κάθε εξουσίας...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Δίπλα σας...
    Posts
    817

    Re: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη «Αποκάλυψη τώρα!»

    Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Όπως και να έχει, με πολιτική ή όχι, το ωροσκόπιο του Τζέφρι δεν είναι και από τα καλύτερα (16/6/1952, άγνωστη ώρα, St Paul (Ramsey) Minnesota).
    Ο από χέρι προβληματικός του Ερμής (επικοινωνία/σκέψη) τρώει τετράγωνο από τον Ουρανό και αντίθεση από τον διελ. Πλούτωνα, ενώ και ο Κρόνος του (που τετραγωνίζει τον Ερμή και εν πολλοίς εξηγεί και την ...ευχέρεια του λόγου του) δέχεται όψη τετραγώνου από τον διελ. Πλούτωνα. Συνοπτικά, ακραίες και απροσδόκητες καταστάσεις και γεγονότα που σε κάνουν να νιώθεις ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, χωρίς να μπορείς να εκτιμήσεις το κακό που σε βρήκε.

    Στο δε προοδευτικό του, ο ¶ρης κάνει χιαστί με την Αφροδίτη του, η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο του, στις μοίρες της έκλειψης. Βέβαια δεν ξέρουμε το ρόλο της στο ωροσκόπιό του, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για προσωπικό πλανήτη ο οποίος μαζί με τον Ήλιο εμπλέκεται στην έκλειψη καλό δεν θα το έλεγες.
    'Ηδη τα όργανα άρχισαν από χθες (Αθανασιάδης/Λιάνης) και μένει να δούμε και το πώς θα εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση.
    Για μένα η ισορροπία κρέμεται από μια κλωστή, καθώς οι ποσειδωνιασμένοι αγανακτισμένοι ενδέχεται να βρεθούν σε δίλημμα σχετικά με τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν στην περίπτωση που διαπιστώσουν στην πράξη ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της κάθε εξουσίας...
    Και μη χειρότερα δηλαδή :toung:.
    Μητσάκο σ'ευχαριστούμε.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads