s
Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Για πολλούς από εμάς, τα αρχικά στάδια του πνευματικού ταξιδιού στα δρώμενα της αστρολογίας περιλαμβάνουν την αναζήτηση βαθιών και εκθαμβωτικών εμπειριών. Θέλουμε να δούμε στοιχεία από όλα αυτά που ελπίζουμε ή εκείνα για τα οποία αναζητάμε να επιβεβαιωθούμε για το σωστό ή το λάθος όσων πράξαμε ή θα θέλαμε να κάνουμε στο μέλλον. Η αστρολογία του σήμερα αποτελεί υλικό για συζητήσεις στην τηλεόραση ή στις φιλικές παρέες ή ακόμα χειρότερα ένας τρόπος για να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας με την εξελιγμένη μας κατάσταση. Το πνευματικό άνοιγμα δεν σημαίνει αποχώρηση στον καλό εκείνο πλανήτη που θα μας φέρει σε επαφή με την καλή μας τύχη. Αλλού είναι το θέμα. Το να μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τις δύο όψεις της ζωής!





    Η Χρυσάνθη Σπίγγου είναι ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ».
    ΤΗΛ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ : 210 – 96 35 955
    ΚΙΝ. : 6937 277 476
    E-mail: chrysanthyspigou@rocketmail.com


    Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων

    Πολυεπίπεδος σχεδιασμός

    Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η επερχόμενη Mερική Έκλειψη Ηλίου, στις 2 Ιουνίου 2011, στις 00:01, στις 11 μοίρες των Διδύμων θα εγείρει όλα εκείνα τα αιτήματα που άπτονται των ιδιοτήτων του ζωδίου των Διδύμων. Σε ότι αφορά το ζώδιο των Διδύμων είθισται να αναφέρεται ως ζώδιο το οποίο εκπροσωπεί την επικοινωνία, τις μεταφορές και τις μετακινήσεις.

    Πέρα όμως των συνήθως και κατά κόρον αναφερόμενων χαρακτηριστικών το ζώδιο των Διδύμων λόγω του κυβερνήτη του τον Ερμή, είναι «αγωγός» των «ελιγμών» που πότε «εύστροφα» αλλά πότε και με «πονηριά» χρησιμοποιεί όλα τα μέσα είτε για να επιφέρει μία σαφή «ενωτική γραμμή», ή αντίθετα, να «επιμηκύνει», ή αν αυτό είναι που χρειάζεται να εξωθήσει τον «διαχωρισμό» σε καταστάσεις όπου κυριαρχεί η «αμφιγνωμία», η «αμφισημία» η «αμφισβήτηση» και η «αμφιστροφή».

    Προσφέρει την ικανότητα της «επιτήδευσης» εάν δε, το απαιτούν οι περιστάσεις, συμβάλει ώστε να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε «τέχνασμα», ώστε να αρθούν οι «διαπλοκές», οι «εσφαλμένες αντιλήψεις» και οι «διφορούμενες» καταστάσεις. Η συσχέτιση επίσης αυτού του ζωδίου με τον «αυτοσχεδιασμό», και τον «δυισμό» συνιστούν εκείνα τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν είτε να ξεπεραστούν είτε να αρθούν στην επιφάνεια οιεσδήποτε «ζαβολιές», και «διαβολοσκορπίσματα».

    Υπό την επήρεια αυτού του ζωδίου εντείνεται βέβαια η «διαπλοκή», όσο σε κανένα άλλο ζώδιο αλλά παράλληλα και η δυναμική του «διαχωρισμού» στις «διμορφίες» , και τα κακώς επικρατούντα «διφορούμενα». Για αυτό στην προσπάθεια διάνοιξης νέων «διόδων» χρησιμοποιεί με ευκολία και άλλου είδους τρόπους έκφρασης. Η επιρροή αυτού του ζωδίου εξυπηρετεί την ανεύρεση διεξόδων. Βοηθά στο να ξεπεραστούν τα «διλήμματα». Να βρεθούν λύσεις σε όλες εκείνες τις καταστάσεις που αποτελούν την «διπλή όψη του ιδίου νομίσματος».

    Υπό την επήρεια αυτού του ζωδίου, η ενδόμυχη τάση και η υποσυνείδητη ανθρώπινη ανάγκη γίνονται το εφαλτήριο στην αναζήτηση μέσων και τρόπων που να «γεφυρώνουν» τις δύο διαφορετικές όψεις στα δρώμενα της ζωής μας. Έτσι, μας εξωθεί και μας οδηγεί και εντείνει τις προσπάθειες μας στο να βρεθούν νέα «μονοπάτια δρομολόγησης» . Ο εσώτερος εαυτός ενισχύεται όσο ποτέ, στην αναζήτηση τόσο της «εκτροπής» όσο και της «διαφυγής» από τα κακώς κείμενα, τις εν γένει «κακοθυμίες» , και τις «απορυθμίσεις».

    Γενικά η Ηλιακή Έκλειψη της 2ας Ιουνίου δεν είναι παίξε γέλασε. Υπό την επίδραση της όμως, και εξαιτίας της ευμενούς όψης του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ζυγού, θα είναι η πρώτη φορά εφέτος, που τόσο σε ατομικό όσο όμως και σε συλλογικό επίπεδο, θα βρεθούμε μπροστά από ένα εξαιρετικά δύσκολο «σταυροδρόμι» και θα απαιτηθούν σοβαρές, συγκεκριμένες και προπάντων «ορθές» και «στιβαρές» (Κρόνος) αποφάσεις και σχεδιασμοί.

    Ο «Οδικός Χάρτης» ψυχής, καρδιάς, επιβίωσης, και οικονομικής χρεοκοπίας θα αλλάξουν οπωσδήποτε (αυτά είναι τα καλά νέας αυτής της έκλειψης) ''σφραγίδα'' καθώς οι «παρεμβάσεις» δεν θα αφήσουν τις διόδους κλειστές. Οι «μετακινήσεις», οι «αποχωρήσεις», οι «αλλαγές» είναι βέβαιο ότι θα συμβούν. Τίποτε και για κανέναν δεν πρόκειται να προχωρήσει ευνοϊκά εάν δεν χρησιμοποιηθεί «πολυεπίπεδος σχεδιασμός» και εμφατικός «συντονισμός» σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας του.

    Να μην ξεχνάμε ότι το ζώδιο των Διδύμων είναι σπουδαίος «κόμβος τροχιάς», αλλά και «μανούβρας», κενόδοξης «μυθιστορίας». Υπό την επίδραση αυτής της έκλειψης, καλούμαστε όλοι σε όλα και σχεδόν για τα πάντα να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!

    Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία να γίνει κατανοητό, πως είτε πρόκειται για την έκλειψη στην οποία προαναφέρθηκα είτε για την Σεληνιακή Έκλειψη που έπεται, πως καμία έκλειψη –μα καμία – δεν συνιστά και δεν θα επιφέρει την συντέλεια. Κακά και καλά συμβαίνουν παντού, πάντα και με και χωρίς την επίδραση των εκλείψεων.

    Η έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων όμως, ακριβώς επειδή χαρακτηρίζεται από «δυισμό» και «πολυεπίπεδες» «αμφισημίες», είναι σχεδόν αδύνατον έως ακατόρθωτο να μην μας αγγίξει και δυσάρεστα. Ωστόσο είναι και η μόνη μας ελπίδα να βγούμε από τα αδιέξοδα έστω και αν χρειαστεί να ματώσουμε για άλλη μία φορά.

    Βέβαια τα νέα δεν είναι ντε και καλά κακά. Αυτό γιατί όσοι για παράδειγμα ασχολούνται με το εμπόριο, την δημοσιογραφία, τις μετακινήσεις, τις μεταφορές, ή έχουν ήδη τεθεί θέματα του στενού ή του άμεσου οικογενειακού και φιλικού ή γειτονικού περιβάλλοντος, θα χρειαστεί να βρουν τρόπους και μέσα «ζεύξης».

    Με άλλα λόγια, η έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων θα σηματοδοτήσει την ανάγκη για καινούριες μεθόδους επικοινωνίας, για ξεκαθαρίσματα σε ζητήματα που συνιστούν αβεβαιότητα ή που μετεωρίζονται με κάποιο τρόπο. Το ζώδιο των Διδύμων λειτουργεί σαν ένα είδος «αγγελτηρίου»!

    Ο Ηλιος εδώ προσλαμβάνει ιδιότητες «αεραγωγού» ή και «αεριοποίησης» που σημαίνει πως θα μπορούσε ίσως κανείς να πέσει είτε στο στόμα του λύκου και να τον πάρουν αμπάριζα οι άστοχες κουβέντες, τα κουτσομπολιά και οι σε βάρος του πλάγιες συζητήσεις, ή να έρθει επιτέλους σε συμφωνίες και οριστικές συναλλαγές που μέχρι πρότινος αιωρούνταν κυριολεκτικά στον αέρα.

    Από την άλλη, η μεγαλύτερη μας ανάγκη να παραμερίσουμε, ή να παντρέψουμε, ή να εδραιώσουμε, ή να συνδέσουμε ή να ξεκαθαρίσουμε δύο αμφίπλευρες καταστάσεις, να ενωθούμε ή να αποχωριστούμε κάτι ή κάποιους, θα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

    Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό σε όλους πως το πώς ακριβώς θα μπορεί ίσως να λειτουργήσει ειδικά αυτή η διπλής όψης, υπόβαθρου και ερμηνείας ηλιακή έκλειψη, θα εξαρτηθεί κατά το μεγαλύτερο βαθμό από την ειδική και καθαρά εξατομικευμένη σύνθεση του προσωπικού γενέθλιου και προοδευτικού χάρτη του καθενός.





    Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη

    Εμβριθής συναισθηματική παλινόρθωση

    Κεντρική σημασία της Ολικής Έκλειψης της Σελήνης στις 15 Ιουνίου 2011 και ώρα 23:13 είναι η «ανασύνταξη» και η «ανασυγκρότηση»! Η «ανάπτυξη» και η «διαχείριση των συναισθημάτων» θα πάρουν την πρώτη θέση στην ζωή μας για τους επόμενους μήνες. Οι «πεποιθήσεις» που για μερικούς θα συγκλίνουν στην αλλαγή είτε υπό την μορφή ενός γάμου, είτε όμως υπό την μορφή μίας καινούριας αγάπης θα προσδώσει αυτό το διάστημα μία θεμελιώδη επίδραση στον τρόπο της δράσης τους, αλλά και των «συναισθηματικών» τους προθέσεων και προσδοκιών.

    Η ουσιαστική ενασχόληση με συναισθήματα όπως ο θυμός, ο φόβος, το άγχος και η θλίψη, αλλά και από την άλλη πλευρά, η ευαρέσκεια αλλά και η θετική θεώρηση ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο ανοίγει καινούριους δρόμους στην εσωτερική μας «ανάταση» ενώ μία πιο «πρόσχαρη» διάθεση μας βοηθά να δούμε την ζωή μας με άλλο μάτι.

    Βέβαια θα χρειαστεί να επιδείξει κανείς «κατανόηση» και για τα «συναισθήματα» των άλλων καθώς και να διακρίνει πότε που και σε ποιες περιστάσεις η «ανασυγκρότηση» ή η «ανασύνταξη» ορισμένων ρυθμίσεων δεν θα κριθεί μόνο αναγκαία, αλλά θα είναι και παντελώς επιβεβλημένη. Θα απαιτηθεί να μάθει κανείς να διακρίνει μεταξύ εκείνων που λένε, κάνουν ή πρεσβεύουν οι άλλοι από ότι είναι εκείνο το οποίο λέει ή έχει κατά νου να πράξει ο/η ίδιος/ια.

    Επειδή οι επιρροές του ζωδίου του Τοξότη δεν σχετίζονται απλώς με την «ανάπτυξη», αλλά και με την «ανάπτυξη» των ποιοτικών σχέσεων, θα χρειαστεί να ανακτήσετε και αναλόγως να καλλιεργήσετε ένα βαθύτερο και εποικοδομητικότερο πλαίσιο επικοινωνίας.

    Η ευθύνη –τουλάχιστον όσο αφορά το εσωτερικό σας γίγνεσθαι – έγκειται κυρίως και πρωτίστως στην « μετεκπαίδευση » τόσο στα ατομικά σας διαχειριστικά ταλέντα, όσο όμως και στο τρόπο και τα μέσα που θα επιλέξετε ως την αποκλειστική σας «φροντίδα πραγμάτωσης» και «βελτίωσης» «ήθους και ηθικής».

    Η Σελήνη ρίχνοντας το δικό της ιδιαίτερο και ιδιάζον φως στα πράγματα, θα φέρει σε πολλούς στην επιφάνεια τη βαθύτερη και την πιο εσωτερική σημασία εκείνων των ζητημάτων που βρισκόταν για πολλά χρόνια σε λήθαργο, ή σιγόβραζαν. Πάντως – είτε πρόκειται για τον /την αγαπημένο σας, ένα σας παιδί, ή άλλα άτομα που ίσως ζούσαν ή ζουν στο εξωτερικό – τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα.

    Η «γνησιότητα» ή μη, συνδυαζόμενη με το «διαβατήριο» η σφραγίδα του οποίου είναι οι «αρχές», και οι «αξίες» θα πάρουν πρωτεύουσα θέση με αφορμή γεγονότα όπου η εμπλοκή τρίτων διαδραμάτισε αρνητικό ρόλο και συνέβαλε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην διαχείριση και εκδήλωση αρνητικών συναισθηματικών προτύπων και συμπεριφορών.

    Ας σημειωθεί, ότι η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη συμβάλει γενικώς στην ανάγκη μίας καλύτερης, βαθύτερης, «ηθικότερης κατανόησης» του εαυτού, των συναισθημάτων και του κόσμου γύρω μας. Η συναισθηματική καλλιέργεια, η ενθάρρυνση και η εμψύχωση θα βρεθούν στην πρώτη βαθμίδα επιρροής αυτής της έκλειψης. Μία άλλη βασική τομή της ζωής στην οποία αναλαμβάνει μέγιστου βαθμού και σημασίας δράση η συγκεκριμένη έκλειψη είναι η «διαδραστικότητα», που ενθαρρύνει την «αυτογνωσία» και την «κατανόηση».

    Θέματα που βρίσκονται σε άμεση επαφή με το ευρύ κοινό σε εθνικό, περιφερειακό τοπικό και «διακρατικό» επίπεδο, θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία και την ανάδραση σχετικά με τις ανάγκες των άλλων. Όσοι χρειαστεί να ταξιδεύσουν στο εξωτερικό ή να έρθουν ή βρίσκονται ήδη σε επαφή με υποθέσεις, πρόσωπα ή περιστάσεις που αφορούν «διασυνοριακές» δραστηριότητες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αρκετά σύνθετα ή και πολύπλοκα θέματα.

    Γενικά η έκλειψη αυτή επηρεάζει οποιασδήποτε μορφής διαδικασία «βελτίωσης» και συνεργασίας με «συνδέσμους επικοινωνίας» ειδικότερα με οργανισμούς ή μεμονωμένα άτομα του «εξωτερικού». Ένας άλλος σημαντικός άξονας επιρροής αυτής της έκλειψης είναι επίσης οτιδήποτε συνιστά «διαβάθμιση» «διαβούλευση», «διαλογισμό», «διαίσθηση» και «διεύρυνση».

    Γενικότερα η Σελήνη υπό το πνεύμα του ζωδίου του Τοξότη λειτουργεί ως «δεξαμενή» «ελεγκτικού» αλλά και «διαρρυθμιστικού» χαρακτήρα. Στην αρνητική της χροιά ενδέχεται οι ανθρώπινες υποθέσεις προπάντων οι περιστάσεις εκείνες που αγγίζουν τα ανθρώπινα συναισθήματα να τύχουν κακής μεταχείρισης και αρνητικής «διασποράς».

    Κατά δε μία πιο ευρεία γενικότερη και συλλογική θεώρηση, η θέση της Σελήνης στην αντίθεση της με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, την σκληρή όψη με τον ¶ρη στον Ταύρο και σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό επίσης στο ζώδιο του Τοξότη, θα αποτελέσει μίας άλλης τάξεως «ταξικό μόρφωμα». Η μέχρι τώρα «απορρόφηση» (Σελήνη) από τα άπληστα οφέλη της «αναπτυξιακής ευημερίας », η «φρενήρης κατανάλωση», η «τροφοδότηση» της «παγκόσμιας» «εκστρατείας» υπέρ του «ελεύθερου εμπορίου» που χρηματοδότησε οικονομικούς «τυχοδιωκτισμούς» (άξονας Δίδυμοι –Τοξότης), τις προηγούμενες δεκαετίες, με αποτέλεσμα την σημερινή μείωση του εισοδήματος και τη «δραστική περικοπή» των «κοινωνικών επιδομάτων» (Πλούτωνας στον Αιγόκερω), θα απαιτήσει καθολική «παλινόρθωση».

    Η σελήνη –οποιαδήποτε σελήνη, ειδικότερα όμως η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη – σχετίζεται κυρίως και πρωτίστως με την «ΕΠΑΝΑΡΥΘΜΙΣΗ». Εδώ, εννοείται ότι γελάμε όλοι μαζί και ο καθένας χώρια. ¶λλο στο τι αυτή πως και γιατί επιδρά και άλλο το τι κάνει τι μπορεί, πως και εάν όντως θα συμβεί. Η «ασυδοσία» της «παγκόσμιας ελίτ» και του καπιταλισμού, ήταν, είναι, και θα παραμείνει «τυχοδιωκτική» και ασύδοτη μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.

    Η εν λόγω σεληνιακή έκλειψη, - λόγω της σχέσης της με τον ¶ρη στο Ταύρο, πλανήτη του πολέμου, των μαχών και της εισοδηματικής του επιρροής λόγω ζωδίου, καθώς και η σχέση της με τον πάντα και παντού κερδώο Ερμή κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου των Διδύμων – διαφοροποιεί την δράση της ως πλανητικό σώμα που εκφράζει την «επαναρύθμιση».

    Η τωρινή σεληνιακή έκλειψη, ευνοεί –δυστυχώς– την απονοµιµοποίηση της καπιταλιστικής απληστίας. Εντείνει την ακραία «υπεραισιοδοξία» και δήθεν τάχα μου ότι τελικά όλα θα πάνε καλά. Φυσικά, συμβάλει σε ιδιότυπης ηθικής και πολιτικής παλινόρθωση. Είναι σαν να πίνει κρασί στην υγεία των κορόιδων.

    Η συλλογική εργώδης, και πανάκριβη προσπάθεια «ηθικής» και πρωτίστως ψυχολογικής αποκατάστασης των κινητήριων δυνάμεων του κέρδους, φοβάμαι πως δεν θα κοπάσουν. Ενώ θα υπάρξουν σίγουρα «μετεξελίξεις», τα µικρά και μεγάλα «ράλι ανόδου» διαφυγής από την στενωπό και τα αδιέξοδα, δεν θα, ή εάν ναι, τότε πολλά θα χρειαστεί να προηγηθούν πριν καν μπορέσει να επιτευχθεί.

    Δυστυχώς θα επιβραβεύονται «υπεραξίες» που αφενός δεν εδράζονται πουθενά, αφετέρου φορούν πολύχρωμες μάσκες Βενετίας! Η προσδοκία τού κέρδους και ο φόβος της ζηµίας θα αποτελέσουν ισχυρότατες κινητήριες δυνάµεις της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» (Δίας).

    Οι μέχρι τώρα σκληρές επιχειρήσεις καταπτόησης, εκφοβισµού και αποθάρρυνσης θα συνεχίσουν να είναι σε ημερησία διάταξη, ενώ το ηθικό πλεονέκτημα της εργασίας με εξαίρεση µερικές «ενθαρρυντικές αναλαμπές», δεν θα χρειάζεται απλώς ψυχοφάρμακα, αλλά και εντατική νοσηλεία σε ψυχιατρείο.

    Τα «σκαμπανεβάσματα», οι «βουτιές» και οι «αναπηδήσεις», ως ίδιον του άξονα (Δίδυμοι-Τοξότη), δεν θα επιτρέψουν σε οποιαδήποτε «εκστρατεία αναστήλωσης» του «ανήθικου ηθικού» των «αγορών» (Δίδυμοι –Τοξότης).


    Χρυσή Ευκαιρία

    Ευτυχώς η περήφανη στάση, θέση όψη και διάθεση του κυβερνήτη της Σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου, σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και τριγώνου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα εξομαλύνει σίγουρα κάπως την κατάσταση.

    Πρόκειται για μία σύνθεση η οποία θα προσδώσει μία – μικρή έστω νότα αναδιοργάνωσης, να υποθέσω; - ώστε όλη αυτή η ανισορροπία στην «ψυχολογική διαχείριση» (επόμενη Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου), θα κριθεί από «δύο» (Δίδυμοι) βασικούς «πόλους» του οικονομικού µας πολιτισμού, που εκτός από εξοργιστικά άδικη είναι καταδικασμένη σε σίγουρη αποτυχία!

    Η δε από όλους προσευχόμενη επιτάχυνση επιστροφής στην ανάκαµψη και έξοδο αυτής της νέας εικονικής οικονομίας όπου μέχρι τώρα «εκκολάπτονται» πολύπλευρες» (άξονας Δίδυμοι – Τοξότης) και νέου τύπου «συντεταγμένες» και «μαγειρέματα» (Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου), χωρίς λάδι και αλάτι για το φτωχό λαό, «δύο δρόμων» = (προηγηθείσα Ηλιακή Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων).

    Ο πρώτος είναι η «µαζική» (Δίας/Σελήνη) «κατανάλωση» αντικαταθλιπτικών χαπιών που, αν µη τι άλλο, θα σώσει παραγωγικά τουλάχιστον έναν κλάδο της βιομηχανίας. Ο δεύτερος δρόµος είναι η «μαχητική» και «σταθερή» στάση αιτημάτων και απαιτήσεων (¶ρης στο ζώδιο του Ταύρου), και ισχυρή «ανάπτυξη» ενός πολύμορφου «ακτιβισμού» που να αξιοποιήσει εκ νέου την «ταξική αυτοπεποίθηση» , κατά τρόπους και με μέσα ενός αδιαμφισβήτητου και ακαταπτόητου «ηθικού πλεονεκτήματος» του «πλήθους» (Σελήνη) για «εναλλακτικές» (Δίδυμοι) λύσεις.

    Ναι ξέρω. Θα με πείτε τρελή! Δεν θα είστε ούτε οι πρώτοι, μα ούτε και οι τελευταίοι. Όμως πώς να το κάνουμε. Όσο δυσάρεστα, δυσοίωνα και ακούγονται όλα τα παραπάνω, όσο και εάν ο νους μας αυτομάτως συντάσσεται με τους επίσης δυσοίωνα σκεπτόμενους οιωνοσκόπους της αρχαιότητας, ευτυχώς η μοναδική χρυσή ευκαιρία που έχει απομένει είναι το «σταυροδρόμι» (άξονας Διδύμων –Τοξότη).

    Όπως όλοι ξέρουμε, κάθε σταυροδρόμι παρέχει δύο επιλογές!
    Μένει σε εμάς, (Σελήνη =πλήθος, λαός, χώρα, πατρίδα, νοικοκυριό), το εάν επιτέλους θα πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας ώστε να αντισταθούμε. Υπό την επίδραση αυτής της σεληνιακής έκλειψης, καλούμαστε όλοι σε όλα και σχεδόν για τα πάντα ΝΑ ΔΙΑΠΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΗΘΟΥΣ, ΗΘΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΩΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!


    Διαβάστε επίσης:
    ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ!
    Η σημασία των Σεληνιακών εκλείψεων

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Όνομα:
    Δεσποινα
    Location
    πειραιας
    Posts
    2,354

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    ευχαριστούμε πολυ!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Όνομα:
    Άννα
    Location
    Κοντά στο Ονε
    Posts
    581

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Πολύ καλό ευχαριστούμε!!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

  4. #4

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Ωραίο σκεπτικό,ευχαριστούμε πολύ. Δημήτρης Β.

  5. #5

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Εξαιρετικό θα έλεγα και ιδιαιτέρως ρεαλιστικό άρθρο. Οι τάσεις είναι συγκεκριμένες, αλλά και οι επιλογές στα χέρια μας. Ελπίζω να κάνουμε τις σωστές...

  6. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Αγαπητοί μου φίλοι,

    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ, παλίρροια, aenaon, kathyx10, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι, σας ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια.

    Με τιμά ιδιαίτερα το ότι με διαβάζετε. Μου δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω να γράφω. Με εμψυχώνετε δε τόσο, ώστε να θέλω να μοιραστώ μαζί σας πολλά, πάρα πολλά μυστικά και ιδιαίτερες πτυχές της αστρολογίας.

    Έχω εντυπωσιαστεί επίσης από το γεγονός ότι πολλοί από εσάς, δεν διαβάζετε απλώς. Μελετάτε πολύ προσεχτικά, ορισμένα σημεία που συνήθως δύσκολα τα παρατηρούν ή τα εντοπίζουν για παράδειγμα οι μαθητές μου.

    Όσο αφορά τον/την φίλο/η kathyx10, και την σχετική επισήμανση, θα ήθελα επιπρόσθετα να πω το εξής: πολλά, ή για να ακριβολογώ τα περισσότερα γράφονται μέχρι 6-8 μήνες πριν δημοσιευτούν.

    Εκπλήσσομαι ακόμα και εγώ η ίδια πως τελικά πολλά από όσα έχουν γραφτεί μήνες πριν, έρχεται τελικά το πλήρωμα του χρόνου και επιβεβαιώνονται ακράδαντα.

    Με χαροποιεί επίσης, η δύναμη της αστρολογίας.

    Έχετε λοιπόν κάθε λόγο να χαίρεστε για τις εκλείψεις του χειμώνα.
    Θα υπάρχουν καλά πράγματα να ειπωθούν.

    Αισιοδοξείτε και μην το βάζετε κάτω παρακαλώ.

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη Σπίγγου

  7. #7

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Ενα ΜΠΡΑΒΟ ειναι πολύ λίγο...συγχαρητήρια με κεφαλαία...

  8. #8
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Αγαπητέ φίλε Μηνά,

    Σας πολύ ευχαριστώ! Τόσο για εσάς όσο και για όλους τους φίλους μας που με παρακολουθούν και διαβάζουν, να επισημάνω κατηγορηματικά πως κανέναν μα κανένα από τα άρθρα μου δεν είναι αποτέλσμα οποιασδήποτε αντιγραφής.

    Αντίθετα, όπου και όποτε είναι επιτρεπτό προσθέτω λέξεις κλειδιά -πάντα σε εισαγωγικά - που είναι εργασία των τελευταίων 20 ετών, και που ευελπιστώ μέχρι τέλος του χρόνου ή αρχές του επομένου να δημοσιευτεί.


    Αυτό θα σημάνει μία νέα αυλαία και μία διαφορετική οπτική στα θέματα της αστρολογίας γενικά.

    Και πάλι σας ευχαριστώ εσάς και όλους τους φίλους μας. Μου δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω.

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη Σπίγγου

  9. #9

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο άρθρο.
    Μία ερώτηση..............
    Τί μπορεί να σημαίνει σ' αυτήν την έκληψη με μια σελήνη στον Τοξότη στις 20,56' και στον 3ο οίκο και με όψεις εξαγώνου με Ερμή, Αφροδίτη και σύνοδο με Ουρανό ??
    Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι

  10. #10
    Join Date
    Feb 2011
    Όνομα:
    Γιώργος
    Location
    Ελλάδα
    Posts
    109

    Re: Οι πλανητικοί παλμοί των εκλείψεων του Ιουνίου

    Σελήνης στην αντίθεση της με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, την σκληρή όψη με τον ¶ρη στον Ταύρο και σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό επίσης στο ζώδιο του Τοξότη, θα αποτελέσει μίας άλλης τάξεως «ταξικό μόρφωμα». ----->

    Αντίδραση στην ανηθικότητα , βία-καταστολή και μυστικές συμμαχίες για ηθική επιβίωση μου μοιάζουν αυτές οι όψεις. Μια σελήνη από μόνη της κάνει δουλειά;

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads