s
Με θυμάται ακόμη ή με ξέχασε;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 36
    Όνομα:
    Τίνα

Με θυμάται ακόμη ή με ξέχασε;

Εχτές τη νύχτα ξέχασα να κλείσω το κινητό μου.
    Καλά καλά δεν με είχε πάρει ο ύπνος όταν άκουσα τον γνώριμο ήχο του κινητού μου. Μήνυμα μες τη νύχτα; όπως ήταν φυσικό σηκώθηκα αμέσως, ποιος θα μπορούσε να στέλνει μηνυμα μες το ξημέρωμα;

Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως ο λόγος του μηνύματος δεν αφορούσε κανένα δραματικό γεγονός.

Μια γνωστή μου, γυρίζοντας από την έξοδο της είχε αναλαμπή κι ήθελε να μάθει αν ο πρώην της εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται για εκείνη.
    Είχαν μια σύντομη σχέση η οποία τελείωσε άδοξα και τώρα για κάποιο λόγο ρωτούσε αν εκείνος εξακολουθεί να την θέλει.

Είναι ένα πολύ καλό ωριαίο ειδικά για αρχάριους γι' αυτό σάς το παραδίδω. Οποιαδήποτε προσπάθεια ερμηνείας ....δεκτή.

Υ.Γ. Για να δω τι έχετε μάθει μέχρι τώρα

Re: Με θυμάται ακόμη ή με ξέχασε;

Λοιπον ,ας προσπαθησω .Καταρχην ο ωροσκοπος βρισκεται στις τελευταιες μοιρες αυτος ειναι απαγορευτικος κανονας ,επισης η σεληνη δεν φαινεται να σχηματιζει οψη μεχρι να εγκαταλειψει το ζωδιο του ιχθυ.(εκτος απο μια πολυ μεγαλη συνοδο που κανει με τον ουρανο ).Οποτε βρισκεται σε κενη πορεια.Λογικα αυτα τα δυο στοιχεια δεν θα επρεπε να λενε οτι ο χαρτης δεν μπορει να διαβαστει ?

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Λοιπον ,ας προσπαθησω .Καταρχην ο ωροσκοπος βρισκεται στις τελευταιες μοιρες αυτος ειναι απαγορευτικος κανονας ,επισης η σεληνη δεν φαινεται να σχηματιζει οψη μεχρι να εγκαταλειψει το ζωδιο του ιχθυ.(εκτος απο μια πολυ μεγαλη συνοδο που κανει με τον ουρανο ).Οποτε βρισκεται σε κενη πορεια.Λογικα αυτα τα δυο στοιχεια δεν θα επρεπε να λενε οτι ο χαρτης δεν μπορει να διαβαστει ?
    Μπουρδες λεω σχετικα με την σεληνη .Πριν εγκαταλειψει τον ιχθυ .θα κανει οψεις .τουλαχιστον απο οσο μπορω να δω αν την "προχωρησω " στο χαρτη.:embarrest

Όνομα:
    Κάτια

Αγαπητή Τίνα, μέχρι σήμερα δεν έχω μάθει σχεδόν τίποτα για τα ωριαία, επειδή δεν συγκεντρώνομαι και κάνω πασαλείμματα. Ωστόσο, θα κάνω τo βήμα προσπαθώντας να μάθω από τα λάθη μου.
    Νομίζω ότι ο ωροσκόπος της ερώτησης που βρίσκεται σχεδόν στις 28ο του Τοξότη (τελευταίες μοίρες) μας λέει ότι το θέμα για το οποίο αρχικά έχουμε υποβάλλει την ερώτηση, έχει ουσιαστικά κλείσει. Το ότι είναι μεταβλητό το ζώδιο μπορεί να σημαίνει ότι «παίζει» αυτό να αλλάξει; Χλομό με τον κυβ. του ωροσκόπου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, που εδώ είναι σημαντική! Δεν βλέπω και την σελήνη να βοηθάει σαν συγκυβερνήτης 7ου από εμπεριεχόμενο ζώδιο…

Να υποθέσω ότι ο εν λόγω κύριος… (που από εδώ και πέρα θα τον αποκαλώ «η ψυχή»:toung: )…συμβολίζεται από την Αφροδίτη (κυβ 5ου ). Η «ψυχή» λοιπόν, κάνει μια σύνοδο με τον Πλούτωνα και μας δίνει πολλά χαρακτηριστικά για τον χαρακτήρα και την παρούσα κατάσταση του; Ακόμα κι αν όχι, πάντως φαίνεται ότι για την κοπέλα που έθεσε το ερώτημα, η «ψυχή» είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που ακόμα την πονάει.
    Πως τα πήγα;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Καλησπέρα και από μένα!Η κοπέλα που κάνει την ερώτηση είναι δίας στον κριό και το άλλο άτομο αφροδίτη στον αιγόκερω(λαμβάνω ως ακμή ωροσκόπου του τον ταύρο).Η όψη που σχηματίζουν είναι τετράγωνο που δεν είναι και η καλύτερη, πάντως υπάρχει όψη μεταξύ τους.Τώρα επειδή ο δείκτης του άλλου προσώπου είναι στον πρώτο οίκο της κοπέλας αυτό μας δίνει την ένδειξη οτι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του για εκείνη....

Όνομα:
    Κάτια

Θα τολμήσω να πάω και πιο πέρα, με κίνδυνο να φάω την ντομάτα μου!
    Αν η «ψυχή-εκείνος» είναι ο 5ος και το ερώτημα είναι αν την σκέπτεται ακόμα, τότε πάμε να δούμε ποιος είναι ο κυβ. του 12ου του. Ο ¶ρης λοιπόν είναι ο κυβ. και βρίσκεται μέσα στον δικό του 10ο που θα πει ότι εκείνος σκέφτεται την δουλειά του και μάλιστα είναι απορροφημένος από αυτήν.
    Ωστόσο στον 5ου του βγαίνει Κρόνος που κάνει δύο τρίγωνα με ¶ρη και Ήλιο. Πιστεύω ότι την θυμάται… (¶ρης 12ου για εκείνον σε συνδυασμό με Ήλιο δικό του 4ου – κρυφή του σκέψη για το τέλος μιας υπόθεσης; )… με έναν σοβαρό και συγκρατημένο τρόπο (τρίγωνο Κρόνου). Κάτι στη φύση της σχέσης του έπεφτε βαρύ. Νομίζω ότι θα ήθελε να της μιλήσει …(ο κυβ. του 3ου του Ερμής, κάνει εξάγωνο με τον κυβ. της Δία) …ή να την συναντήσει (Ερμής 3ου του ), αλλά αυτό είναι κάτι που σκοντάφτει στο βάρος και την σοβαρότητα του τόνου που υπήρχε στην σχέση. Τι λέω; … Βοήθεια! Μιλήστε!

Όνομα:
    Τίνα

Κορίτσια δεν θέλω ηττοπάθειες.

Βρείτε ποιοι είναι οι κυβερνήτες οι δικοί της, οι δικοί του, τα ζώδια και τους οίκους στα οποία βρίσκονται. Εκεί είναι απάντηση και μην ξεχνάτε το αρχικό ερώτημα, δεν ρώτησε αν θα γίνει σχέση αλλά αν ενδιαφέρεται ακόμη για εκείνη.

Θα επανέλθω αργότερα, οι γιοι μου με καλούν.

Όνομα:
    Κάτια

Εκείνη είναι Δίας και Κρόνος. Εκείνος, εκτός από Αφροδίτη, «παίζει» να είναι και κάτι άλλο;
    Πάντως εκείνη εμφανίζεται στον άγονα 3ου -9ου και με το εξάγωνο του Ερμή (κυβ.7ου ), είναι φανερό ότι και τον σκέφτεται και θα ήθελε και σχέση μαζί του, σοβαρή μέχρι γάμου!

Τα διέγραψα γιατί δεν είδα καλά και ήταν ΑΚΥΡΟ!

Όνομα:
    ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο κυβερνητης του ωροσκοπιου Διας βρισκεται στον 3ο σε συνοδο με τον ουρανο. Αυτο μπορει να μας δειχνει το...κεραυνοβολο της σχεσης, αλλα ο οικος ειναι μαλλον ...επιπολαιος. Επισης βρισκεται στον κριο, και μαλλον βιαστηκαν τα παιδια. Ας πουμε οτι η κοπελια ειναι ο 1ος οικος κι ο τυπος στον 7ο, τον οικο του αλλου. Βλεπουμε αφροδιτη που ειναι δεικτης αισθηματικων, σε συνοδο με πλουτωνα και βδ στον αιγοκερω, Καλα ποτε προλαβε να νιωσει τοσο βαθεια συναισθηματα; Μαλλον ο βδ σε συνοδο με την αφροδιτη να μας δωσει την απαντηση, το κοριτσι ειναι ερωτευμενο! Για παμε ομως να δουμε τι γινεται και απεναντι. Ωχ, νοτιος δεσμος απεναντι, σκουρα τα πραγματα. Κυβερνητης του 7ου οικου ειναι ο ερμης που βρισκεται στον υδροχοο στο 2ο οικο. Ο οικος αυτος μου δινει την εντυπωση της σαρκικης σχεσης, περισοτερο απο την πλευρα του. Σχηματιζει και τριγωνο με το Δια, οποτε σιγουρα περασε καλα στη σχεση. Ο κρονος ειναι στο ζυγο, στον 9ο, σε καλη θεση αποζωδιο αλλα ο οικος ειναι των μακρινων αποστασεων η χωρισμων. Επισης βρισκομαστε και σε μερα και ωρα κρονου. Δυσκολα τα πραγματα...Βερτεξ στον 11ο οικο στο σκορπιο, ισως η κοπελα να προσπαθησει να διατηρησει φιλικη σχεση μαζι του, η να ευχεται κατι τετοιο, (αλλα με σκορπιο στον 11ο δε νομιζω να ειναι τοσο φιλικα τα πραγματα, θα της βγει το παθος! ) . Για να δουμε και τον 4ο, για την τελικη εκβαση, κυβερνητης Αρης (σεξουαλικος πλανητης!) καμμενος απο τον ηλιο, σε τριγωνο ομως με κρονο. Αυτο ισως να σημαινει οτι ενδιαφερεται μονο για σεξ μαζι της. Αυτα, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Ελπιζω να με συγχωρησεις αγαπητη Τινα αν εχω πει καμια βλακεια, δεν εχω ασχοληθει πολυ με ωριαια.

Όνομα:
    Τίνα

Κάτια καλά το ξεκίνησες, ο ωροσκόπος είναι στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη.
    Αυτό σημαίνει πως η κοπέλα 1ο δεν πρέπει να κάνει καμία κίνηση, 2ο να μην ανησυχεί διότι όλα έχουν κριθεί, εκείνη δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Πάμε στους κυβερνήτες, δικός της κυβερνήτης ο Δίας στον Κριό και στον 3 οίκο, ο ανάδρομος Κρόνος του Αιγόκερω (εμπεριεχόμενος) σε σύνοδο με το Μεσουράνημα και ο Πλούτωνας ο οποίος δίνει επιπλέον πληροφορίες για την κατάσταση της.

Δικός του κυβερνήτης η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον 1ο οίκο.
    Στο συγκεκριμένο ωριαίο ή Σελήνη είναι επικυρίαρχος του 5ου οίκου, δηλαδή δικός του.

Κάτια μου έχεις δίκιο να ρωτάς, αυτό δεν θα μπορούσατε να το ξέρετε, έπρεπε να σας το έχω πει εγώ από την αρχή. Συνήθως τον επικυρίαρχο τον μελετάμε όταν ο κυβερνήτης του ερωτώντος ή ζήτουμενου δεν είναι δυνατός.
    Ο κυβερνήτης του, η Αφροδίτη είναι πολύ δυνατή μεσα στον χάρτη, ωστόσο όλο και κάτι θα μάθουμε από την Σελήνη ως επικυριάρχο του 5ου.
    Τα υπόλοιπα, δεν θα τα σχολιάσω, ομολογώ πως με έμπλεξες.

Συμφωνα με αυτά τα στοιχεία συνεχίστε την ανάλυση.

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)