s
Η Τίνα απαντά, στην, μοιρα, οίκος, είναι, ζυγό, κρόνος, ανάδρομη, γενέθλιος, ευκαιρία, ήθελα, αυτη, ουσιαστικά, πορεία, ρωτήσω, τοξότη, ευχαριστώ, προς, αιγόκερω, θετική, περισσότερο, αυτός, χρόνο, στον, πρώτος, πόσο, πηγαίνει, έτσι, ενδεχομένος, κάποια, δώσει, οποιον, δευτερη, κατα, ζυγός, εμένα, 10ος, λοιπόν, γνωρίζει, εκφράζει, ωροσκόπο, σελήνη, καρκίνο, ήλιο, είμαι, γειά, τοξότης, δευτέρου, δεκαημέρου" /> Ανάδρομος κρόνος στο ζυγό
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Ανάδρομος κρόνος στο ζυγό

Γειά σας! Είμαι τοξότης δευτέρου δεκαημέρου με τον ήλιο στην 11 μοιρα, ωροσκόπο τοξότη στην 18 μοιρα και σελήνη στο καρκίνο στην 26 μοιρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για την ανάδρομη πορεία του κρόνου στο ζυγό. Θα μας δωθεί καμια δέυτερη ευκαιρία στα θέματα που εκφράζει ο οίκος που διελάυνει ο κρόνος αυτη την στιγμή?
    Πρόκειται ουσιαστικά για τον 11ο ηλιακό οίκο, αλλά λόγο του ωροσκόπου μου που είναι και αυτός στον τοξότη ο πρώτος γενέθλιος οίκος πηγαίνει περισσότερο προς τον αιγόκερω και έτσι ο ζυγός για εμένα είναι ο 10ος γενέθλιος οίκος.
    Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω οποιον γνωρίζει αν ουσιαστικά ο κρόνος θα μας δώσει ενδεχομένος κάποια δευτερη ευκαιρία και κατα πόσο θετική θα είναι αυτη η ανάδρομη πορεία του στο ζυγό?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Όνομα:
    Τίνα

Re: Ανάδρομος κρόνος στο ζυγό

Αγαπητέ Μιχάλη ο Κρόνος είτε βρίσκεται ορθόδρομος είτε όχι φέρνει δοκιμασίες μέσα από τις οποίες ωριμάζουμε αφού μας υποχρεώνει να δουλέψουμε τα του οίκου.
    Ως ανάδρομος καθυστερεί τις εξελίξεις όμως "σκαλίζει" παλιές χρόνιες καταστάσεις.
    Για να δοθεί μια 2η ευκαιρία (πολύ γενικό αυτό γιατί δεν γνωρίζω τι είδους ευκαιρία ζητάς) νομίζω πως χρειάζονται περισσότερα στοιχεία ειδικά στην περίπτωση που δεν ενεργοποιεί κάποια γενέθλια όψη.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread