s
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Έχω έναν γενέθλιο χάρτη-δράμα για τα αισθηματικά μου. Για όλα τα υπόλοιπα δεν μπορώ να έχω παράπονο. Σπούδασα, βρήκα εύκολα δουλειά, όποτε ήθελα άλλαζα και εύρισκα καλύτερες δουλειές κλπ. Τα αισθηματικά μου όμως πήγαιναν όλο και χειρότερα. Υποθέτω ότι φταίει ο χάρτης μου (10.2.1970 8.30 το πρωι). Έχω Ουρανό και Πλούτωνα στον 7ο οίκο και απέναντι από τον Ουρανό τον ¶ρη στον Κριό και 1ο οίκο)!!! Επίσης την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Είμαι και Υδροχόος με Αφροδίτη στον Υδροχόο!!!!

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει ελπίδα? Δηλαδή αν ο γενέθλιος χάρτης είναι χάλια, δεν υπάρχει περίπτωση κάποτε να φιάξουν τα αισθηματικά? Πχ με τον προοδευμένο χάρτη ή κάτι άλλο τέλος πάντων. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Re: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Quote Originally Posted by ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ View Post
    Έχω έναν γενέθλιο χάρτη-δράμα για τα αισθηματικά μου. Για όλα τα υπόλοιπα δεν μπορώ να έχω παράπονο. Σπούδασα, βρήκα εύκολα δουλειά, όποτε ήθελα άλλαζα και εύρισκα καλύτερες δουλειές κλπ. Τα αισθηματικά μου όμως πήγαιναν όλο και χειρότερα. Υποθέτω ότι φταίει ο χάρτης μου (10.2.1970 8.30 το πρωι). Έχω Ουρανό και Πλούτωνα στον 7ο οίκο και απέναντι από τον Ουρανό τον ¶ρη στον Κριό και 1ο οίκο)!!! Επίσης την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Είμαι και Υδροχόος με Αφροδίτη στον Υδροχόο!!!!

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει ελπίδα? Δηλαδή αν ο γενέθλιος χάρτης είναι χάλια, δεν υπάρχει περίπτωση κάποτε να φιάξουν τα αισθηματικά? Πχ με τον προοδευμένο χάρτη ή κάτι άλλο τέλος πάντων. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Χωρίς να έχω κοιτάξει το χάρτη σου, αυτό που αρχικά έχω να σου πω είναι πως το βασικό δεν είναι να γίνουμε κάτι πέρα από αυτό που είμαστε, χρησιμοποιώντας στοιχεία που δεν έχουμε. Το βασικό είναι να απολαύσουμε αυτό που έχουμε, αξιοποιώντας τα στοιχεία που έχουμε, δίνοντας βάρος στα θετικά και αναπτύσσοντας αυτά, περιορίζοντας τα αρνητικά.
    Διαφορετικά, θα κυνηγάμε μια ζωή χίμαιρες, έχοντας την αίσθηση του ανικανοποίητου διαρκώς :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ναι, αλλά δεν μου απαντάς. Είναι τόσο σημαντικός ο γενέθλιος χάρτης που δεν μπορείς να του "ξεφύγεις"?? Δεν μιλάω να γίνεις κάτι που δεν είσαι, δεν γίνεται αυτό κυρίως για έναν Υδροχόο. Αλλά αν είναι πχ τα αισθηματικά χάλια για πολλά χρόνια, θα φιάξουν κάποτε? (Όχι όταν είμαστε όμως στα ΚΑΠΗ)!.

Ναι, αλλά δεν μου απαντάς. Είναι τόσο σημαντικός ο γενέθλιος χάρτης που δεν μπορείς να του "ξεφύγεις"?? Δεν μιλάω να γίνεις κάτι που δεν είσαι, δεν γίνεται αυτό κυρίως για έναν Υδροχόο. Αλλά αν είναι πχ τα αισθηματικά χάλια για πολλά χρόνια, θα φιάξουν κάποτε? (Όχι όταν είμαστε όμως στα ΚΑΠΗ)!.
    Καλημέρα, ο γενέθλιος χάρτης μας δίνει κάποια βασικά στοιχεία, τα οποία είτε ενεργοποιούνται στον χαρακτήρα μας είτε μένουν σε λανθάνουσα μορφή για κάποιο διάστημα. Σαφώς και δεν σημαίνει ότι επειδη εχει κάποιος την α' οψη στο γενέθλιο του, θα λειτουργεί με εναν προκαθορισμένο ες αει τρόπο, αλλά βλέποντας και τις διελεύσεις κάθε φορά θα διαφοροποιούνται οι αντιδράσεις μας ως κάποιο βαθμό.

Όνομα:
    Δεσποινα

oλα τα πραγματα και για ολα τα ζωδια
    μπορουν να αλλαξουν
    ο υδροχοος γιατι να αποτελει εξαιρεση;
    ολα γυρνανε
    οι πλανητες
    δεν ειναι στασιμοι ..
    επομενως στο χερι σου ειναι αφου ξερεις οτι οι οψεις ειναι δυσκολες για τα αισθηματικα σου να τα αλλαξεις ..
    δηλαδη να αλλαξεις εσυ
    να εξελιχθεις αγαπητο μελος λουλουδενια
    μελετησε τον χαρτη σου ξανα και ξανα
    και θα βρεις μονη σου την ακρη γιατι σου πανε στραβα οπως λες τα πραγματα
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καθε χαρτης εχει την αδυναμιες του και τα δυνατα του σημεια.Δυστυχως καποιοι ανθρωποι ειναι τυχεροι στο αισθηματικο τομεα και αλλοι οχι.Αυτο δεν σημαινει οτι οτι παντα θα συμβαινει αυτο.

Καποια στιγμη και ο ατυχος θα εχει επιτυχια και ο τυχερος θα εχει την αποτυχια του.ΤΟ θεμα ειναι οτι το συναισθηματικο κομματι δεν μπορουμε να το κοντρολαρουμε οπως το κομματι της εργασιας η των σπουδων .Γιατι εδω δεν μπορουμε να στηριχτουμε μονο στα προσοντα μας η στην προυπηρεσια που εχουμε οταν παμε να βρουμε δουλεια .Καθε ανθρωπος και καθε σχεση που συναντουμε ειναι διαφορετικη και ξεκινα απο το μηδεν .Το καλο με τους ανθρωπους που εχουν δυσκολιες στα αισθηαμτικα ειναι οτι σιγια σιγα μαθαινουν τι ακριβως ζητανε απο τον αλλον ωστε να ειναι ανετοι μεσα στην σχεση.

Εχεις σκεφτει ποτε οτι ισως η εικονα που βγαζεις προς τα εξω ειναι διαφορετικη απο την εικονα που νομιζεις οτι εχεις ?Επισης μην ξεχνας οτι μιλαμε για ανδρες και οι ανδρες προτιμουν σιγουρα πραγματα και οχι κατι που μπορει να τους δυσκολευψει στην συνεχεια.Ελαχιστοι ειναι εκεινοι που παρασερνονται απο το συναισθημα σε αντιθεση με τις γυναικες που κινουν γη και ουρανο και εχουν τασεις προσαρμογης οταν ερωτευονται.Ο ανδρας χρησιμοποιει την λογικη περισσοτερο και συγκρατει τα συναισθηματα του .

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    ...........
    .................................................. ....
    Επισης μην ξεχνας οτι μιλαμε για ανδρες και οι ανδρες προτιμουν σιγουρα πραγματα και οχι κατι που μπορει να τους δυσκολευψει στην συνεχεια.Ελαχιστοι ειναι εκεινοι που παρασερνονται απο το συναισθημα σε αντιθεση με τις γυναικες που κινουν γη και ουρανο και εχουν τασεις προσαρμογης οταν ερωτευονται.Ο ανδρας χρησιμοποιει την λογικη περισσοτερο και συγκρατει τα συναισθηματα του .
    Διαφωνώ και για τα προηγούμενα, σχεδόν στο σύνολό τους, αλλά ειδικά για αυτό πρέπει να σου πω ότι μάλλον πρέπει να διευρύνεις λίγο τη σκέψη και την αντίληψή σου σχετικά με τους ανδρες :bigsmile:

Ένας άνδρας
    (ή, τουλάχιστον, ένας που πιστεύει ότι είναι )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Τι εννοείς με το "θα φιάξουν κάποτε?" Εννοείς πότε θα βιώσεις μια σχέση συμβατικού τύπου, έτσι όπως ισοπεδωτικά έχει χαραχτεί στο μυαλό των ανθρώπων από τις κοινωνικές συμβάσεις που επικρατούν; Αν εννοείς αυτό, εκτίμησή μου είναι πως ποτέ.

Θεωρητικά, σου ταιριάζουν δυναμικοί άνδρες και σχέσεις με έντονο το ελευθεριακό στοιχείο, σχέσεις που δεν περιορίζουν και δεν υπόκεινται στις καθεστηκυίες κοινωνικές επιταγές. Σχέσεις των οποίων οι κυριαρχικές τάσεις θα διοχετεύονται και θα εξαντλούνται στην προσπάθεια της δημιουργικής αναγέννησης, όπου οι τάσεις επιβολής δεν θα έχουν σκοπό την επιβολή του ενός στον άλλο με σκοπό την αυτοεπιβεβαίωση του ενός, αλλά την διαμόρφωση μιας παλαίστρας που οι αγώνες θα δίνονται με σκοπό τη σφυρηλάτηση ενός αρραγούς μετώπου αντιμετώπισης των εξωτερικών προκλήσεων και της ανύψωσης των δύο διαφορετικών μελών της σχέσης στο επίπεδο της απόλυτης ταύτισης σε μία μονάδα, μέσω και της εις βάθος διερεύνησης και ανάδειξης των πιο κρυφών στοιχείων των χαρακτήρων που συνθέτουν τη σχέση.

Για να υποστηριχθεί αυτή η διαδικασία, θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα γήινα στοιχεία του χάρτη σου έτσι ώστε να διατηρηθεί μεν ένα ικανοποιητικό τμήμα από τον περίσσιο ιδεαλισμό με τον οποίο προσεγγίζεις τα πράγματα, αλλά από την άλλη να ελέγχονται οι ξαφνικές και έντονα αγχωτικές συναισθηματικές εξάρσεις που κουράζουν και οδηγούν τελικά σε ρήξη.

Το βασικότερο όμως είναι η κατανόηση της διαφορετικότητας (πάνω στην οποία έχει στηριχθεί ο κόσμος μας και που κάθε άλλο παρά αταξία φέρνει) μέσω μιας ολιστικής αντίληψης για τον κόσμο.

(Εννοείται πως τον κοίταξα τον χάρτη σου)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Διαφωνώ και για τα προηγούμενα, σχεδόν στο σύνολό τους, αλλά ειδικά για αυτό πρέπει να σου πω ότι μάλλον πρέπει να διευρύνεις λίγο τη σκέψη και την αντίληψή σου σχετικά με τους ανδρες :bigsmile:

Ένας άνδρας
    (ή, τουλάχιστον, ένας που πιστεύει ότι είναι )
    Τι να σου πω μπορει να ειναι και θεμα ηλικιας..η γενιας καλυτερα εχεις καποια επαφη με τα αγορια που εχουν γεννηθει απο τα μεσα του 80 και περα για να δεις ποσο πολυ φοβουνται ?Η επειδη ακομα μιλαμε για 23-26 ετων δεν ανηκουν ακομα στην κατηγορια "ανδρες " ???

Όνομα:
    Tinia

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Τι να σου πω μπορει να ειναι και θεμα ηλικιας..η γενιας καλυτερα εχεις καποια επαφη με τα αγορια που εχουν γεννηθει απο τα μεσα του 80 και περα για να δεις ποσο πολυ φοβουνται ?Η επειδη ακομα μιλαμε για 23-26 ετων δεν ανηκουν ακομα στην κατηγορια "ανδρες " ???
    Μπαααα!!! δεν είναι θέμα ηλικίας ...

Ευχαριστώ Μητσάκο για τα λόγια σου ... άγγιξαν και εμένα που έχω παρόμοια στοιχεία στον χάρτη μου με την φίλη μας. Γεννήθηκα 5.4.66, 5:20 το πρωί Bad Cannstadt/ Stuttgart ( παρηγορήσου βλέποντας τον γλυκιά μου.)

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)