s
Σεξ και ηλικία: Διαθέσεις και συμπεριφορές Μέρος 2ο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    Χρύσα

Σεξ και ηλικία: Διαθέσεις και συμπεριφορές Μέρος 2ο

Επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το σεξ και την ηλικία, τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές, περιλαμβάνονται στην παρακάτω ενότητα που αφορά τα ζώδια στις ακμές του 8ου και 9ου οίκου στο γενέθλιο χάρτη σας. Εάν γνωρίζετε ήδη τα ζώδια που κυβερνούν τους συγκεκριμένους οίκους, πηγαίνετε κατευθείαν στο κεφάλαιο που ακολουθεί.

Διαβάστε το 1ο μέρος του άρθρου, εδώ

Όνομα:
    Άννα

Re: Σεξ και ηλικία: Διαθέσεις και συμπεριφορές Μέρος 2ο

:bigsmile:Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Πολύ ενδιαφέρον και το δεύτερο μέρος!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Ο 8ος και 9ος οίκος μου είναι στο Σκορπιό,σύμφωνα με τον χάρτη μου..Ποιό κομμάτι πρέπει να διαβάσω?Εχω μπερδευτεί

Quote Originally Posted by RI_KO View Post
    Ο 8ος και 9ος οίκος μου είναι στο Σκορπιό,σύμφωνα με τον χάρτη μου..Ποιό κομμάτι πρέπει να διαβάσω?Εχω μπερδευτεί
    "Η σεξουαλική σας διάθεση θα πρέπει να ισχυροποιείται με τις επιθυμίες και τη σεξουαλική ορμή. Ως σταθερό ζώδιο, ο Σκορπιός πρέπει να σας δώσει μια μάλλον σταθερή ικανότητα να διατηρείτε τη σεξουαλικότητά σας καθΆ όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Όποια και αν είναι η σεξουαλική σας διάθεση στη νεαρή σας ηλικία, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραμείνει σχεδόν η ίδια για όλη σας τη ζωή. Είναι σημαντικό να εκφράζετε τη σεξουαλική σας διάθεση εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε μια καλή υγεία και ηρεμία.

Η ισορροπία της σεξουαλικής σας διάθεσης ίσως να μην υποστηρίζεται από τον 9ο οίκο στον Σκορπιό, ένα ζώδιο με έντονα σεξουαλική φύση. Η συμπεριφορά σας μπορεί να κλίνει περισσότερο στο σωματικό απΆ ότι στο πνευματικό επίπεδο. Αν η σεξουαλική φύση του Σκορπιού πάρει τον έλεγχο, θα υπάρξει ανισορροπία υπέρ της ευχαρίστησης των φυσικών σας αναγκών. Αν η έντονα αφοσιωμένη πλευρά του Σκορπιού είναι πιο τονισμένη, μπορεί να μην έχετε την απαιτούμενη ψυχική ηρεμία, συμπεριλαμβανομένου και του σεξ. Επιδιώξτε μια σωστή αλληλεπίδραση των δύο πλευρών."

Μάλλον αυτός είναι ο συνδυασμός που σου ταιριάζει. Είναι η πρώτη παράγραφος του "Σκορπιός στον 8ο/Τοξότης στον 9ο" και η 2η του "Ζυγός στον 8ο/Σκορπιός στον 9ο".
    Αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι η πρώτη παράγραφος της κάθε ενότητας αφορά την ακμή του 8ου, ενώ η δεύτερη την ακμή του 9ου. Προφανώς και θέλει κάποια επιπλέον τροποποίηση για να "δέσει" η αυθαίρετη συρραφή μου, αλλά το "ζουμί" το έχεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σ'ευχαριστώ Μητσάκο

Εμενα με ογδοο και ενατο στον Αιγοκερω δεν τα βλεπω και πολυ σοι τα πραγματα αν και προσπαθω μεσα μου και αναρωτιεμαι αφου δεν ειναι και τοσο οσο τα λεει στην δικη μου περιπτωση τοτε πως στο καλο εκφραζονται και οι δυο ακμες?Ψαχνομαι πολυ μ αυτον τον οικο η αληθεια ειναι, να πω επισης οτι ο Κρονος βρισκεται στον 9ο στο ιδιο ζωδιο

εμενα ο 8ειναι στο καρκινο και ο 9 στη παρθενο ..πιο να διαβασω?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread