s
Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Σας φοβίζουν οι εκλείψεις;

Voters
99. You may not vote on this poll
  • Ναι

    17 17.17%
  • Όχι

    43 43.43%
  • Ίσως λίγο

    39 39.39%
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    271

    Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Οι εκλείψεις από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξης του ανθρώπου προκαλούσαν δέος στον άνθρωπο. Στην σημερινή εποχή, όμως, τα πράγματα (για τους περισσότερους) είναι κάπως διαφορετικά. Σημασία έχει πως οι εκλείψεις διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά και σε κοσμικό επίπεδο. Οι εκλείψεις παίζουν μεγάλο ρόλο και στο προγενέθλιο ωροσκόπιο, αλλά και στο γενέθλιο. Δεν παίζουν πάντα αρνητικό ρόλο. Συνήθως για να σηματοδοτήσουν κάτι τρομερά άσχημο ή ακόμα και μοιραίο πρέπει να ενεργοποιήσουν κάποιο πολύ "άσχημο" εστιακό σημείο του χάρτη (ο θάνατος του Elvis Presley έγινε με έκλειψη Ηλίου).

    Όπως είχα γράψει και στο περιοδικό Άστρα & Ζωή (Κύπρος), είναι μια χρόνια δύσκολη όπου η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης θα αποτύχει ενώ τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα θα εξεγερθούν. Ενώ αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο για προκήρυξη νέων εκλογών ή πολύ σοβαρών ανακατατάξεων στην κυβέρνηση, όχι όμως από την αντιπολίτευση αλλά από το εσωτερικό της κυβέρνησης, έστω και με ‘’δάκτυλο’’ τρίτων. Το τι εννοώ θα το δείτε παρακάτω.

    Βλέποντας τον χάρτη αυτής της έκλειψης μου έρχεται στο μυαλό ένα κουπλε από ένα τραγούδι του Ν. Ξυλούρη που λέει: ’’ Βοήθα καλέ μου, μην φαγωθούμε μεταξύ μας!!!’’ Μην βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα και αρχίζετε να νομιζετε πως ολα θα γινουν μονομιας ,καλυτερα!! Θεωρω πως η Αντιπολιτευση δεν θα καταφερει να υψωσει τους τονους διοτι εχει επιλεξει μια πιο ηπια τακτικη.


    Η Ηλιακή έκλειψη (3/10/2005)

    Ας πάμε όμως στην ηλιακή έκλειψη της 3ης Οκτωβρίου η οποία λαμβάνει χώρα στην 10ο του Ζυγού. Είναι μια έκλειψη η οποία και στο παρελθόν όταν πραγματοποιήθηκε δεν έδωσε πολύ καλά δείγματα γραφής. Μιλάμε για το έτος 1986 με ίδρυση ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και προετοιμασία για μεγάλες ανατροπές στην πάλαι ποτέ Ε.Σ.Σ.Δ!!

    Η έκλειψη αυτή ανήκει στην σειρά SAROS 134 και θα λάβει χώρα στον άξονα ΠΟΛΕΜΟΥ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ (Άλλωστε στην αστρολογία πάντα έχουμε άξονες, π.χ. 1ος εγώ - 7ος εγώ μέσω των άλλων, 2ος τα οικονομικά μου – 8ος τα οικονομικά μου μέσω τρίτων κ.ο.κ) και εδώ πέρα θα μας βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που σαν χώρα είτε εθελοτυφλούσαμε, είτε τα είχαμε καλύψει όπως η γάτα τα κόπρανά της. Τα πράγματα όμως τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα γιατί στην παρούσα έκλειψη ο Πλούτωνας είναι ‘’ανατέλλοντας’’ επάνω στον ωροσκόπο της έκλειψης τον καθιστά αυτομάτως αρκετά ‘’επιβλαβή’’.

    Παράλληλα ο Transit Πλούτωνας σε όψη αντίθεσης με την Σελήνη της Ελλάδας και τετράγωνο με την Αφροδίτη, όπου κατά συνέπεια θα σχηματίσει ένα ΤΑΥ με κορυφαία την Αφροδίτη σε "εξοδικη" θέση δηλαδή σε σημείο εκτόνωσης. Εδώ πρέπει να περιμένουμε αναταραχές διότι η έκλειψη αφενός συμβαίνει μέσα στον 6ο οίκο (παροχές υπηρεσίας, ΔΕΚΟ, στρατός, υγειά, ασθενείς, τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα) της Ελλάδας ενώ παράλληλα κάνει ο Transit Ποσειδώνας σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Κρόνο όπου θα έχουμε πρόβλημα με τα υγρά (καύσιμα) και αυτό θα φέρει αναταραχές.

    Η έκλειψη συμβαίνει μέσα στον 2ο δεκανο του Ζυγού και με βάση τα λεγόμενα του Alan Leo στο βιβλίο του "Κοσμική και Πολιτική Αστρολογία" (για εμένα προσωπικά τα βιβλία του Λιο είναι "ευαγγέλεια") γράφει για θάνατο μεγάλου κυβερνήτη (πολιτικού) ανταρσία!
    ! Αυτό έχει να κάνει όμως περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Από την άλλη να μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη ημερομηνία της έκλειψης (3/10/2005) είναι σημαντική διότι αρχίζουν οι ενταξιακες διαπραγματεύσεις της Τουρκίας για την είσοδο της στην Ε.Ε.

    Το ωροσκόπιο της έκλειψης τώρα έχουμε τον Πλούτωνα σε "ανατέλλοντα" θέση να κάνει ένα Yod στο οποίο συμμετέχουν Πλούτωνας – Άρης – Ερμής με τον Άρη σε "εξοδικη θέση εκτόνωσης" και μάλιστα μέσα από την παραδοσιακή αδυναμία του (τον Ταύρο, το απέναντι ζώδιο από τον Σκορπιό όπου κυβερνούσε παραδοσιακά προ ανακαλύψεως του Πλούτωνα). Το Yod αποτελείται από δυο χιαστές (ή κβιν κουξ) δηλαδή πιο απλά δυο όψεις 150ο οι όποιες μεταξύ τους συνδέονται με ένα εξάγωνο (στο συγκεκριμένο πλανητικό συνδυασμό συνδέονται ο Ερμής με τον Πλούτωνα).
    Το Yod καλείται και ως Finger of God ή Το δάκτυλο του Θεού που υποδεικνύει μια κατάσταση πεπρωμένου!! Η χιαστί είναι μια όψη η οποία εμπεριέχει τις ιδιότητες του τετράγωνου (90ο) αλλά και του εξαγώνου (60ο) {90ο +60ο=150ο}.
    Αυτό από μόνο του υποδεικνύει την σκληρότητα της όψης (λόγω τετραγώνου) αλλά και της προοπτικές εξέλιξης μέσα από τον αγώνα (λόγω του εξάγωνου).

    Κατά συνέπεια θα πρέπει να περιμένουμε "σκληρά" και "μοιραία" γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πολύ ισχυρού σεισμού ουσιαστικά μέσα στο 15 ήμερο (εβδομάδα + ή -) από την ημερομηνία της έκλειψης ή όταν ο Άρης κάνει τετράγωνο ή χιαστί με την ίδια την έκλειψη (10/11/2005 – 2/12/2005) όπου θα έχει και Δια (από Σκορπιό) ΑΝΤΙΘΕΣΗ με Άρη (από Ταύρο και ανάδρομο) σημείο που εξ ορισμού δίνει σεισμούς μεγάλου μεγέθους (υπάρχει σχετικό άρθρο με τίτλο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ & ΣΕΙΣΜΟΙ).


    Η Σεληνιακή έκλειψη (17/10/2005)

    Η έκλειψη η οποία ακολουθεί στις 17 Οκτωβρίου είναι Σεληνιακή και γίνεται στις 3.14 μ.μ. (θερινή ώρα) στην 25ο του Ζυγού, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι είναι "κρίσιμη", ενώ συμβαίνει να βρίσκεται στην "κεκαυμένη οδό" ή αλλιώς via combusta (όρος ο οποίος χρησιμοποιείται περισσότερο στην Ωριαία Αστρολογία) -είναι η περιοχή μεταξύ της 15ο του Ζυγού – 15ο του Σκορπιού!
    Αυτό όμως που είναι πολύ κρίσιμο είναι το ΤΑΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (Πλανητικός συνδυασμός τριών τουλάχιστον πλανητών ή σημείων όπου αποτελούνται από δυο τετράγωνα που συνδέονται μεταξύ τους με μια αντίθεση) μεταξύ ΚΡΟΝΟΥ αντίθεση με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και οι δυο τους τετράγωνο με τον Ερμή. Θεωρώ πως οποιαδήποτε "διπλωματική" προσέγγιση θα αποτύχει και ουσιαστικά θα "πυροδοτηθούν" ακραίες καταστάσεις (μιας και η επιρροή της ηλιακής έκλειψης δεν θα έχει περάσει).

    Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι ο Άρης θα καθίσει πάνω στο μεσοδιάστημα Ερμή / Κρόνου δηλαδή στον άξονα φιλοσοφίας, αναστολών & μονοδιάστατων απόψεων.

    Θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί με την βοήθεια του Ποσειδώνα στο μεσοδιάστημα Ερμή / Μεσουρανήματος δηλαδή επάνω στον άξονα της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο πιστεύω πως θα μας φέρει απογοήτευση. Μήπως τελικά μέσω Βρετανικής Προεδρίας δούμε την Τουρκία στην Ε.Ε και ας έχει πληθωρισμό πάνω από το επιτρεπτό και ας μην έχει ανθρώπινα δικαιώματα. Θα επικαλεστώ ακόμα μια φορά τον Alan Leo ο οποίος λέει και εδώ για θάνατο διάσημου και διακεκριμένου άνδρα. Υπομονή και όλα θα τα βρούμε μπροστά μας.


    Άκης Αντωνίου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Όνομα:
    Φυλλένια
    Location
    Πέρα από τους μύθους
    Posts
    969

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Ανατριχιαστικές οι προβλέψεις των σκοτεινών βουλών του σύμπαντος!

    Θα ήθελα μερικές διευκρινίσεις, αν είναι δυνατόν.

    1. Αν ο κύκλος των Saros, για την ηλιακή έκλειψη αφορά την επανάληψη, κάθε 19 χρόνια, μιας έκλειψης στο ίδιο σημείο του ζωδιακού, να υποθέσω πως η λειτουργία της έκλειψης αυτής εξετάζεται με σημείο αναφοράς το 1986; (όχι με την έννοια της αναπαραγωγής των ίδιων γεγονότων)

    2. Στην ηλιακή, αναφέρεται σύνοδος του transit Ποσειδώνα (Yδροχόος) με τον Ήλιο και σε αντίθεση με τον Κρόνο. Να υποθέσω πως πρόκειται για τον Ηλιο της Ελλάδας στον Υδροχόο και τον transit Κρόνο στον Λέοντα ? Μια τέτοια όψη δεν δείχνει κυρίως ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις, ουτοπία, γεγονότα που αφορούν τους καλλιτέχνες και τα θεάματα, ιδεαλισμό, κίνδυνο από το νερό; Eπίσης πολιτικές ανατροπές;

    3. Γιατί ο Πλούτωνας είναι ανατέλλων; Να υποθέσω πως ο Ωροσκόπος της έκλειψης είναι στον Τοξότη ;

    4. Ο Αρης θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο. Η θέση πτώσης του όμως τον κάνει περισσότερο επιθετικό και σκληρό, γιατί αμύνεται και πεισματώνει, άρα η δράση του δεν θα είναι εξασθενημένη, ακόμα και ως ανάδρομος. Θα κινείται στον 12ο οίκο της Ελλάδας και ως εκ τούτου προβλέπονται εξάρσεις βίαιων αντιδράσεων και οικονομικές δυσχέρειες.

    5. Ο Ερμής με τον Πλούτωνα, συμμετέχοντας στο Yod, βρίσκονται σε καλή ή κακή όψη;

    6. Στην σεληνιακή έκλειψη αναφέρεται πως το Ταυ τετράγωνο Ερμή, Ποσειδώνα, Κρόνου δείχνει αποτυχία σε διπλωματικές προσεγγίσεις. Η ίδια η έκλειψη όμως, που συμβαίνει στον άξονα Κριού-Ζυγού σημειοδοτεί από μόνη της άσχημο σημάδι για συνεργασίες και ευνοεί την σύγκρουση και τις πολεμικές ιαχές. Ο σχηματισμός Ερμή-Ποσειδώνα- Κρόνου, δείχνει νομίζω απαισιόδοξο κλίμα, καθυστερήσεις, εμπόδια, κακή επικοινωνία και προβλήματα στις μεταφορές, ευνοεί τις εξαπατήσεις και τα δόλια σχέδια. Συνεπώς η έκλειψη είναι το ίδιο σοβαρή με το Ταυ τετράγωνο.

    7. Πως λειτουργούν οι Δεσμοί της Σελήνης (στον άξονα Κριού-Ζυγού) σε σχέση με τις εκλείψεις που συμβαίνουν στον ίδιο άξονα ;

    8. Πως λειτουργεί ο Χείρωνας που βρίσκεται στον Αιγόκερω και μάλιστα στην έξαρση του Αρη την 28η του Αιγόκερω;

    Πολλά είναι ;

    Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

  3. #3
    Join Date
    May 2005
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    271

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Ωραια το εθεσες το θεμα. Ας ξεκινησουμε λοιπον περνοντας τα ενα προς ενα.

    α) Δεν βαλαμε αποκλειστικα και μονο την εκλειψη του 1986 , απλα την αναφεραμε μιας και ειναι η πλησιεστερη (χρονολογικα) για αυτο και τηνπηρα ως σημειο αναφορας. Το οτι εβγαλε καποια γεγονοτα λειτουργει ως οδηγος. Σε καμια περιπτωση δεν θα γινουν τα ιδια γεγονοτα.

    β) Η ερμηνεια του τι ακριβως κανει ο Transit Ποσειδωνας την εχω δωσει. Απλα εννοουσα πως αθλητικες και καλλιτεχνικες επιτυχιες θα λειτουργησουν ως μεσο για να ξεχασει ο κοσμος τα προβληματα ( οπως στην Αρχαια Ρωμη αρτος& θεαματα)

    γ) Ο Πλουτωνας ειναι ''ανατελλων'' στον χαρτη της εκλειψης.

    δ) Ο Αρης εκει που ειναι δηλαδη σε θεση παραδοσιακης αδυναμιας δεν δηλωνει την μαχητικοτητα ( τοσο) οσο την υπουλια. Δηλαδη ο Αρης πρεπει να κερδισει το παιχνιδι εστω ... και με χτυπημα κατω απο την ζωνη.

    ε) Ο Ερμης σχηματιζει οψη εξαγωνου με τον Πλουτωνα οι οποιοι ο καθενας εξ αυτων σχηματιζει απο μια χιαστι με τον Αρη.

    στ) Η εκλειψη απο μονη της λαμβανει χωρα στον αξονα του πολεμου και της διπλωματιας. Το Ταυ θα βγαλει στην επιφανεια ολες τις υπογειες διεργασιες που γινονται εδω και καιρο. Ετσι και αλλως η διπλωματια ειναι κατα την γνωμη μου η επιστημη του να σου ανακοινωνει καποιος οτι θα πεθανεις και να σε κανει ευτυχισμενο που παζαρευεις την κηδεια σου.

    η) Ο Χειρωνας δουλευει εκει ως '' ξεκαθαριστης '' της καταστασης και συμβαλει στο να κλεισει ο κυκλος.

    Ελπιζω να σε καλυψα

    Ακης Αντωνιου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

  4. #4
    Join Date
    Dec 2004
    Όνομα:
    Φυλλένια
    Location
    Πέρα από τους μύθους
    Posts
    969

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Eυχαριστώ για τις απαντήσεις.

    1. Για τον Αρη, ερμήνευσα την εξοδική θέση εκτόνωσης που αναφέρεις, ως γενική αδυναμία δράσης. Ο Αρης όμως θα δράσει δυναμικά και βίαια, έστω και υπογείως, αν και πιστεύω πως επειδή θα βρίσκεται στον 12ο της Ελλάδας θα φέρει στην επιφάνεια κρυφά σχέδια ή εχθρούς μέσα από την βίαιη αντίδραση.

    2. Για τον Ταυ του Ερμή-Ποσειδώνα-Κρόνου, αντιλαμβάνομαι τον σχηματισμό ως την απογοήτευση που θα προκύψει από την αποτυχία στους διπλωματικούς χειρισμούς κάποιων κρατών. Αν μιλάμε για την Ελλάδα, επειδή οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. ξεκινούν στις 3/10/05, ημέρα της ηλιακής έκλειψης και δεν ξέρω αν πρόκειται για γεγονός που θα ευνοήσει ή όχι κάποια από τις δύο χώρες (θα το δείξει το μέλλον) και με δεδομένο πως οι εκλείψεις είναι ήδη ενεργές, συνέβη ήδη η πρώτη διπλωματική αποτυχία της Τουρκίας. Δεν εγκρίθηκε,λοιπόν το διαπραγματευτικό πλαίσιο από τα κράτη-μέλη. Η Αυστρία είναι προς το παρόν άκαμπτη και θα έχει την επόμενη προεδρία της Ε.Ε. Η Βρεττανικη Προεδρία δηλώνει απογοητευμένη από τη στάση αυτή. Συνοπτικά, η Ε.Ε ανέβαλε την τελωνειακή ένωση της Τουρκίας και απειλεί με πάγωμα της ενταξιακής διαδικασίας, μέχρις ότου αναγνωριστεί η Κυπρος (ήδη μέλος) αποσύρει τα στρατεύματα από την Κύπρο, αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων. .

    3. Για τον Τransit Ποσειδώνα γράφτηκε πως θα έχουμε πρόβλημα με τα υγρά (καύσιμα) και αυτό θα φέρει αναταραχές και όχι πως αθλητικες και καλλιτεχνικες επιτυχιες θα λειτουργησουν ως μεσο για να ξεχασει ο κοσμος τα προβληματα ( οπως στην Αρχαια Ρωμη αρτος& θεαματα). Τα "καύσιμα" ως υγρά, (αφορουν περισσότερο τα ορυκτά) μου προξένησαν εντύπωση. Μάλλον προς τα "ναυάγια" και τα προβλήματα στη θάλασσα προσανατολίζομαι.

    4. Τι ακριβώς θα "ξεκαθαρίσει" και μάλιστα με σκληρό τρόπο ο Χείρωνας ; Tι μπορούμε να περιμένουμε ;

    Ευχαριστώ

    Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

  5. #5
    Join Date
    May 2005
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    271

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Αγαπητη Φυλλενια πολυ ωραια τα εθεσες . Απλα η Βρεττανικη Προεδρια ειπε επι λεξη πως θα ειναι ευρω-προδοσια αν γυρισουμε την πλατη μας στην Τουρκια. Ετσι και για να δωσω και μια ασκηση για τον εγκεφαλο καποιων οπως εχω γραψει και στο Αστρα και ζωη ( Κυπρος) { Scripta manent, verba volant } και η Τουρκια θα μπει στην Ε.Ε με το ετσι θελω και το επομενο κρατος θα ειναι το Ισραηλ. Τωρα οσοσν αφορα για τα πετρελαια , θα το δειξει η Ιστορια , απλα να σου παραθεσω ενα ιστορικο στοιχειο με αστρολογικες προεκτασεις το 1919 ο W.D.Gann προεβλεψε την τρελλη αυξηση της Τιμης του Μαυρου Χρυσου ( Ουρανος στους Ιχθυες)!!!

    Φιλικα
    Ακης Αντωνιου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

  6. #6
    Join Date
    May 2005
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    271

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Η εκλειψη το εκανε τελικα το ''θαυμα''της. Οπως καποιοι θα διαβασατε στο αρθρο αυτο , αναφερω ξεκαθαρα για την εναρξη των διαπραγματευσεων και οτι θα μπει με τις ''πλατες'' αλλων. Καποιοι θεωρησαν λιγακι τολμηρες τις προβλεψεις μου, αλλα να που επαληθευτικα. Ο Τρανσιτ Ποσειδωνας μας εδωσε την ''ψευδαισθηση'' ή την ουτοπια αν θελετε πως νικησαμε σε διπλωματικο επιπεδο. Τελικα ομως η αδιαλλακτη σταση φαινεται περναει. Και να θυμαστε ειμαστε ακομα στην αρχη. Ακομα και η ''αδιαλλακτη'' σταση της Αυστριας...παει!! Υπαρχει και συνεχεια.

    Ακης Αντωνιου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

  7. #7
    Join Date
    May 2005
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    271

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Επαληθευση Νο2: Ειχαμε γραψει στο αρθρο για ανακαταταξεις στην κυβερνηση , οχι απο την αντιπολιτευση αλλα απο το εσωτερικο της( Παραιτηση Υφυπουργου Οικονομικων) αλλα και για μεγαλο σεισμο με αποκλιση + 7 μερες απο την ημερα της εκλειψης. Σημερα εγινε σεισμος στο Β.Πακισταν 7,6 R. Εχουμε και συνεχεια.


    Ακης Αντωνιου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

  8. #8

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Aγαπητέ Άκη χαίρομαι που με πρόλαβες.Αυτό ήθελα να γράψω τώρα, για την πρόβλεψη του σεισμού.Συγχαρητήρια! Πιστεύω σε σένα και στις προβλέψεις σου γιατί διαισθάνομαι ότι σου αρέσει πολύ αυτό που κάνεις και προσπαθείς με μεγάλη καλοσύνη ( καθώς και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) να βοηθήσεις ακόμη και τα πιο ανόητα και τα πιό άσχετα που γράφονται χωρίς να τα κρίνεις.
    Και πάλι συγχαρητήρια και σε "ανώτερες" προβλέψεις...
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

  9. #9
    Join Date
    May 2005
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    271

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Αγαπητη Σονια64 σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Τα καλα λογια και η επαληθευση των προβλεψεων ειναι η επιβεβαιωση για τον Αστρολογο ,οπως το χειροκροτημα για τον καλλιτεχνη. Για μενα δεν υπαρχουν ουτε ανοητα , ουτε ασχετα. Εχω μαθει να σεβομαι τις αποριες των αλλων. Αλλωστε τι να την την επαγγελματικη ικανοτητα αν δεν εχεις ...καρδια !!


    Ακης Αντωνιου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

  10. #10

    Re: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου 2005

    Αλλωστε τι να την κάνεις την επαγγελματικη ικανοτητα αν δεν εχεις ...καρδια !!
    Αυτό ξαναπέστο!!! Αλλά δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί θα βγούμε off-topic και θα μας μαλώσουν :emb
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads