- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: βορειος δεσμος συνοδος πλουτωνα
-
29-11-2010, 05:14 AM #1
βορειος δεσμος συνοδος πλουτωνα
γεια σας ειναι η πρωτη φορα που γραφω γιατι εχω ειλικρινα προβληματιστει με αυτη την οψη!
στο χαρτη συναστριας με τον συντροφο μου, ο πλουτωνας μου κανει συνοδο με το βορειο δεσμο του! αυτη την περιοδο ο πλουτωνας του κανει διελευση απο τον 5ο οικο του! τι μπορει να σημαινει αυτο για εμας κ ξεχωριστα για αυτον;
-
05-12-2010, 05:58 PM #2
Re: βορειος δεσμος συνοδος πλουτωνα
Αγαπητή jovi ελπίζω να χεις προβληματιστεί μόνο κι όχι να χεις ανησυχήσει.
Ο Βόρειος Δεσμός στην Καρμική αστρολογία είναι είναι εκείνος που οδηγεί στην εκπλήρωση/πραγμάτωση του ωροσκοπίου μας.
Βρισκόμενος ο Πλούτωνας σου στον Βόρειο Δεσμό του συντρόφου σου, σημαίνει πως με τον τρόπο σου συνεισφέρεις στην πραγμάτωση του ωροσκοπίου του. Επειδή ο πλανήτης είναι ο Πλούτωνας η "βοήθεια" που του προσφέρεις, του πέφτει κάπως δύσπεπτη. Η εξουσιαστική τάση κι η έντονη επιρροή που του ασκείς προκειμένου να τον αναδιαμορφώσεις εκ νέου αλλά η δυνατότητα που του δίνεις ν' αναγεννάται μέσα από τις στάχτες του είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της συνόδου αυτής.
-
08-12-2010, 04:00 AM #3
η αληθεια ειναι οτι εχω ανησυχησει κιολας γιατι αυτη την περιοδο με αποτιναξε λεγοντας οτι δεν χρειαζεται τη βοηθεια μου με μια ταση αυτοκαταστροφης.βλεπετε τοσο καιρο οπου αρης,ηλιος και ερμης που ηταν στον τοξοτη ηταν στον 4ο οικο του, τωρα που θα μπουν στον πεμπτο πως θα επηρεαστει?
-
08-12-2010, 01:52 PM #4
-
12-12-2010, 05:24 PM #5
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, αλλα επειδη καταλαβαινω οτι γενικοτερα ειναι μια δυσκολη περιοδος για τους ζυγους, θα ηθελα να ρωτησω κ κατι τελευταιο, εαν υπαρχει η δυνατοτητα βλεποντας τον χαρτη του να προβλεψουμε μια ταση γενικης επιρροης κ που θα υπαρξει?
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/special.php
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.