s
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 29

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Καλημέρα:bigsmile:
    Παρατηρω στον προοδευτικο μου χαρτη οτι τις μερες αυτές εχω Ηλιο τετραγωνο με Κρονο ΚΑΙ Κρονο αντιθεση με Ηλίο ταυτοχρονα!!πως να το μεταφρασω αυτο ???:blink:

Re: ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

To πιο πιθανό είναι στο γενέθλιο χάρτη σου να έχεις την όψη του Ήλιου με τον Κρόνο, οπότε και ενεργοποιείται η γενέθλια όψη σου. Δες μήπως γίνεται ακριβείας η γενέθλια όψη.

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Καλημέρα:bigsmile:
    Παρατηρω στον προοδευτικο μου χαρτη οτι τις μερες αυτές εχω Ηλιο τετραγωνο με Κρονο ΚΑΙ Κρονο αντιθεση με Ηλίο ταυτοχρονα!!πως να το μεταφρασω αυτο ???:blink:
    1ον. Δεν έχεις τετράγωνο προοδευμένου Ήλιου με Κρόνο (είτε γενέθλιο είτε ...προοδευμένο).
    2ον. Έχεις ακριβείας αντίθεση διελεύνοντος Κρόνου με γενέθλιο Ήλιο.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Maria

Που σημαίνει οτι...(αυτη η αρνητική διάβαση του Κρονου απο τον Ήλιο)...ειναι αιτια απογοητευσης,γι''αυτο πρεπει να προσπαθήσεις να εισαι οσο το δυνατόν πιο υπομονετική.Ισως μειωθεί η ζωτικότητα σου και αιστανθεις κούραση η ασυνήθιστες ενοχλήσεις.ΜΙα απαισιόδοξη οπτική ισως ειναι δικαολογημένη αυτη την εποχή.ΜΙα πιο φιλοσοφημένη σταση κ μερικές καλα μελετημένες κινήσεις πιθανον να σε αποζημιώσουν,ωστόσο.Κοιτών τας τον οίκο απο τον οποίο περνα Ο Κρόνος θα δεις τον τομέα της ζωής που θα δοκιμαστεί.

Oψεις της σημερινης μερας
    Διελαύνων Πλανήτης Όψη Γενέθλιος Πλανήτης Ανοχή

Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος 1.14
    Κρόνος Αντίθεση Ήλιος 0.00 !!!:blink::blink::blink:

Όνομα:
    Φωτεινή

To Πρώτο αναφέρεται στην όψη του Διελαύνοντα Ήλιου με τον Γενέθλιο Κρόνο σας, ενώ το δεύτερο στον Διελαύνοντα Κρόνο με τον γενέθλιο Ήλιο σας.

Ο Ήλιος κινείται πιο γρήγορα και η όψη επηρεάζει για λίγες μέρες - για το πρώτο.
    Ο Κρόνος είναι αργός πλανήτης και άρα αυτή η όψη θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και επιρροή.

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Με αυτό το ποστ σου δεν λες κάτι διαφορετικό από αυτό που λέω εγώ. Λες όμως κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφεις στο αρχικό σου ποστ, όπου αναφέρεσαι σε πρόοδο και όχι σε διέλευση :bigsmile:

Ο διελ. Ήλιος τετραγωνίζει τον γενέθλιο Κρόνο σου. Μέχρι να την σκεφτείς την όψη, πάει πέρασε.

Η αντίθεση όμως του διελ. Κρόνου στον γεν. Ήλιο σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να την σκεφτείς αρκετά καλά, καθώς θα σε απασχολεί μέχρι και τον Ιούλιο περίπου του 2011
    Πρόκειται για περίοδο που ενδέχεται οι σχέσεις σου να διαταραχθούν, η εξέλιξή σου να καθυστερεί, ή ακόμα η ζωτικότητά σου να μειωθεί, και γενικά να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με μια απαισιόδοξη ματιά. Δεν είναι καλή περίοδος για επαφές με ανώτερους, άτομα κύρους κλπ. Ο Οίκος που βρίσκεται ο διελ. Κρόνος θα σε διαφωτίσει περισσότερο, όπως και οι ενδείξεις του προοδευμένου ωροσκοπίου σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Maria

Μητσάκο με συμπληρώνεις ομορφα πατωντας πανω στα οσα ηδη ανέφερα!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:bigsmile: Αμα συνεργαζόμασταν θα βγάζαμε πολύ χρήμα!χεχεχε!

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Μητσάκο με συμπληρώνεις ομορφα πατωντας πανω στα οσα ηδη ανέφερα!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:bigsmile: Αμα συνεργαζόμασταν θα βγάζαμε πολύ χρήμα!χεχεχε!
    Πουφ, τι ποταπές φιλοδοξίες είναι αυτές
    Εγώ όσα κάνω τα κάνω για την αυτοπραγμάτωσή μου και για τη ρημάδα την αστρολογία.... ( :toung: )
    Δεν είδες το άρθρο μου για τον Ντι κάπριο; Θα μπορούσα να το κάνω με 500 λέξεις και να τελειώνει η ιστορία :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Maria

ΑΑΑΑ....η αλαζονεια σε ολο της το μεγαλείο βλέπω,Μητσάκο!!!Πρόσεξε γιατι την επαρση τη συνοδευει η πτώση!!

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)